ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ-Η στιγμή που οι σατανάδες ανοίγουν πυρ στην σκηνή ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Συγκλονιστικές είναι  οι εικόνες του βίντεο  από το εσωτερικό του συναυλιακού χώρου του Μπατακλάν την στιγμή που οι ισλαμιστές αποφάσισαν να το
αιματοκυλίσουν.
Την στιγμή που το συγκρότημα Death Eagles είναι πάνω στην σκηνή, ακούγονται οι πρώτοι πυροβολισμοί των τρομοκρατών.

Ο κόσμος διασκεδάζει αμέριμνα την στιγμή που ξεκινά η τρομοκρατική ενέργεια μέσα στο θέατρο Bataclan του Παρισιού. Η αντίδραση ενός μέλους του συγκροτήματος είναι χαρακτηριστική από τους περισσότερους από δέκα πυροβολισμούς που ακούγονται στο βίντεο.

Νωρίτερα βίντεο είχε γίνει γνωστό από την μάχη που έδωσαν οι αστυνομικές δυνάμεις με τους ισλαμιστές έξω από το θέατρο. Την στιγμή που ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί στο Μπατακλάν δείχνει ένα συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε το Paris Match.



Ταυτοποιήθηκε ο πρώτος ισλαμιστής

Στην ταυτοποίηση του ενός από τους οχτώ τζιχαντιστές που σκόρπισαν τις συντονισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, παρασέρνοντας στο θάνατο 129 ανθρώπους και τραυματίζοντας ακόμα 352 προχώρησαν οι γαλλικές Αρχές, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν γαλλικά Μέσα.

Πρόκειται για τον 29χρονο Ομάρ Ισμαΐλ Μοστεφάι, ο οποίος φέρεται να είναι ένας εκ των τριών μακελάρηδων του θεάτρου Μπατακλάν. Οι γαλλικές Αρχές κατάφεραν να αναγνωρίσουν τον δράστη από το δακτυλικό αποτύπωμα σε ένα κομμένο δάχτυλο εντός του θεάτρου.

Ο Μοστεφάι ήταν 29 ετών, Γάλλος αλγερινής καταγωγής, είναι ο πρώτος από τους επτά τρομοκράτες που αναγνωρίστηκε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος τζιχαντιστής στο παρελθόν είχε ταξιδέψει στη Συρία μέσω Τουρκίας, όπου και εκπαιδεύθηκε από το Ισλαμικό Κράτος.

Τα γαλλικά Μέσα υπογραμμίζουν τη ζωή του σε πολύ υποβαθμισμένο προάστιο του Παρισιού, όπου σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν έχουν εντοπιστεί ισλαμιστές που έχουν στραφεί στο ριζοσπαστικό Ισλάμ.

Το παλιό σπίτι του έγινε αντικείμενο ερευνών, το Σάββατο, από ομάδα ανδρών της Αντιτρομοκρατικής, ενώ υπό κράτηση βρίσκονται ο πατέρας και ο αδερφός του από το βράδυ του Σαββάτου.

Παράλληλα, οι γαλλικές Αρχές ερευνούν εξονυχιστικά όλες τις διασυνδέσεις του 29χρονου εντός και εκτός Γαλλίας, ώστε να εντοπιστούν τυχόν σύνδεσμοί του με το Ισλαμικό Κράτος και πιθανόν και νέοι πυρήνες τζιχαντιστών.

Δύο συλλήψεις

Ο πατέρας και ο αδελφός του Ομάρ Ισμαΐλ Μοστεφάι, ενός από τους καμικάζι που δολοφόνησαν 89 ανθρώπους το βράδυ της Παρασκευής στον χώρο συναυλιών Μπατακλάν στο Παρίσι τέθηκαν υπό κράτηση χθες βράδυ.

Γιατί χτύπησαν το Μπατακλάν

Η πληροφορία ωστόσο που κεντρίζει το ενδιαφέρον και αποκαλύπτεται από τους New York Times είναι ότι το διάσημο θέατρο ανήκε σε οικογένεια Εβραίων! Βγαίνει στο φως λοιπόν, η θεωρία ότι αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που οι τρομοκράτες «χτύπησαν» εκεί.
Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρία από μέλος της οικογένειας το θέατρο είχε πωληθεί εδώ και λίγους μήνες σε μια άλλη οικογένεια. Για λόγους ασφαλείας η πηγή ζήτησε να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα της οικογένειας.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template