ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 9 Νοεμβρίου 2015

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Αισθηματικά,καριέρα ,οικονομικά υγεία και οτι άλλο σε απασχολήσει σήμερα
ΚΡΙΟΣ Τη σκυτάλη στο δρόμο των εξελίξεων έχουν οι άλλοι σήμερα και αυτό μοιάζει να μην συνάδει με τα δικά σου θέλω, αφού διαχωρίζεις ξεκάθαρα τη θέση σου. Παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, αντί να αντιδράς έντονα απέναντι σε κάθε είδους περιορισμό. Άλλωστε, ισχυρός σύμμαχος στο πλευρό σου είναι οι ρηξικέλευθες ιδέες σου που δίνουν λύσεις εκεί που οι άλλοι βλέπουν αδιέξοδα.Αισθηματικά: Από σήμερα η Αφροδίτη περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, εγκαινιάζοντας έτσι ένα διάστημα όπου μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να προωθήσεις τα προσωπικά σου και αν αυτό το διάστημα αναζητάς κάτι στα προσωπικά, θα δεις να παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου. Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι συνεργασίες παίζουν ένα καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, είναι προτιμότερο να αποφύγεις συγκρούσεις με πρόσωπα κύρους ή ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ Προσπαθείς με τον καλύτερο τρόπο να προετοιμάσεις τις υποθέσεις που θα σε απασχολήσουν στο προσεχές διάστημα, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχεις, αλλά η κούραση από τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητα εξαντλούν την ενέργειά σου και είναι η αιτία που αποφεύγεις σήμερα την πολυκοσμία, όσο αυτό περνά από το χέρι σου.
Αισθηματικά: Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες μέσα στον ορίζοντα της ημέρας για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, άλλωστε από σήμερα τα προσωπικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας τρέχουν και εσύ δίνεις προτεραιότητα σε άλλες υποθέσεις. Το κλειδί σήμερα είναι η κατανόηση.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι υποθέσεις που έχεις να διαχειριστείς στη δουλειά είναι αρκετές, όμως ξεκινά μια πιο ευχάριστη περίοδος στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και στην καθημερινότητά σου, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις και κέρδος για τις υπηρεσίες που προσφέρεις στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η σημερινή ημέρα σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι ακόμη κι αν συναντήσεις στο δρόμο σου κάποια εμπόδια. Έτσι λοιπόν η προσοχή σου παραμένει στραμμένη στα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες απρόσμενα. Παράλληλα όμως έχεις και την στήριξη από το οικείο σου περιβάλλον, που δρα σαν δικλείδα ασφαλείας μπροστά στις αντιξοότητές σου.
Αισθηματικά: Από σήμερα εγκαινιάζεται μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος για τα προσωπικά σου, καθώς η Αφροδίτη περνά στον τομέα των ερωτικών σου, αναζωπυρώνοντας τη φλόγα στη σχέση για τους δεσμευμένους, και ταυτόχρονα νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους. Επιπλέον, μπορείς να αφεθείς σε πιο ανέμελες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οφειλές προς τρίτους είναι το στοιχείο εκείνο που νιώθεις πως σε κρατά δέσμιο και δεν σε αφήνει να δράσεις ανενόχλητος, υπάρχουν όμως και από την πλευρά σου παραλείψεις που συμβάλλουν σε αυτή την κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιο ουδέτερη από την προηγούμενη, ειδικά σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Δεν αποκλείεται όμως να χρειαστεί να μεταθέσεις για την επόμενη ημέρα τα πιο σημαντικά, καθώς σήμερα οι απαιτήσεις των άλλων απέναντί σου είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Παράλληλα, οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πολλές και εσύ κάνεις αγώνα δρόμου για να τα προλάβεις όλα, θυμήσου όμως πως η επικοινωνία είναι το ισχυρό σου σημείο.
Αισθηματικά: Από σήμερα έρχεσαι πιο κοντά με τους οικείους σου, ενώ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητα για τους δικούς σου ανθρώπους, ωστόσο αφήνεις τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω και ενδεχομένως εστιάζεις περισσότερο σε αυτά που σου λείπουν.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αφήνοντας πίσω σου τις ανασφάλειες, μπορείς να καταφέρεις πολλά σε επίπεδο φιλοδοξιών ή καριέρας, κάτι που έχει άμεση σύνδεση και με τα οικονομικά σου, ενώ είναι πιθανό να συζητήσεις ξανά για χρήματα που σου οφείλονται.

ΛΕΩΝ
Σήμερα καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις καθώς υπάρχουν υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου που πρέπει να διευθετήσεις, ωστόσο στέκουν στο πλευρό σου φίλοι ή άνθρωποι που μοιράζονται μαζί σου τα ίδια οράματα, ακόμη κι αν δεν τους είχες υπολογίσει. Παράλληλα, μπορεί η ημέρα να σου φαίνεται φορτωμένη, όμως είναι μια καλή αφορμή για να βάλεις σε τάξη πολλά πρακτικά ζητήματα.
Αισθηματικά: Από σήμερα η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι πιο τονισμένη και αυτό διευρύνει τον κύκλο των επαφών αλλά και των γνωριμιών σου, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, κάνεις φλερτ και γενικότερα το επικοινωνιακό κομμάτι είναι ιδιαίτερα αυξημένο αυτή την περίοδο, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς πολλές κατευθύνσεις.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι πιθανό να υπάρχουν κάποιες παρανοήσεις στην δουλειά σου, ενώ είναι απαραίτητη από μέρους σου περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες όσων έχεις αναλάβει. Επίσης, αν έχεις στα σκαριά νέα ξεκινήματα, είναι προτιμότερο να περιμένεις προτού πάρεις οριστικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η σημερινή ημέρα σου δείχνει πως πρέπει να φανείς αντάξιος των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας. Παράλληλα, υπάρχουν κάποια εμπόδια στα δημιουργικά σου σχέδια, τα οποία προέκυψαν επειδή δεν είχες δώσει βάση σε σημαντικές λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά υπάρχει η δυνατότητα μέσα από τις δυσκολίες να δείξεις τα ταλέντα σου.
Αισθηματικά: Παρά το γεγονός ότι υπάρχει κινητικότητα στα προσωπικά σου, επιλέγεις να μην μοιράζεσαι τα πάντα για τα προσωπικά σου, αν οι συνθήκες ακόμη δεν έχουν ωριμάσει, ενώ από σήμερα ξεκινά μια περίοδος σταθερότητας στα προσωπικά, κάτι που σε ευνοεί περισσότερο αν είσαι ήδη σε σχέση, καθώς για τους ελεύθερους ενδεχομένως να φέρει και στασιμότητα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η Αφροδίτη περνώντας από σήμερα στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει εύνοια για το πορτοφόλι σου, σε μια περίοδο όπου τα οικονομικά σου είναι προτεραιότητα και προσπαθείς να βρεις λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ Η Σελήνη συνεχίζει σήμερα την πορεία της στο ζώδιό σου και δείχνει πως υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που δεν σε αφήνουν να δράσεις κατά βούληση,, παράλληλα όμως ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας έτσι μια σύντομη περίοδο όπου η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα κι εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.
Αισθηματικά: Αφήνεις πίσω σου την περίοδο που τα προσωπικά είχαν μείνει στάσιμα ή οι συνθήκες δεν ευνοούσαν την εξέλιξη των καταστάσεων όπως εσύ το επιθυμούσες, καθώς από σήμερα μπορείς να προωθείς πιο εύκολα τα ζητήματα καρδιάς, καλείσαι όμως μέσα στη σημερινή ημέρα να περιορίσεις τις ζήλιες.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στηρίζεσαι περισσότερο στους συνεργάτες σου σήμερα για να επιτύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα στο εργασιακό περιβάλλον, θα πρέπει όμως στο εξής να διαχειριστείς με περισσότερη φειδώ τα έξοδά σου, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει τάσεις για σπατάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας έχουν τον πρώτο λόγο, ωστόσο είναι πιο συνετό να τακτοποιήσεις όλα τα μισοτελειωμένα ζητήματα προτού καταπιαστείς με καινούρια. Επίσης, μην αμελείς να δίνεις τη δέουσα προσοχή ακόμη και στις μικρές λεπτομέρειες, ενώ καλείσαι να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχεις το στόχο σου, μένοντας για λίγο μακριά από τη βουή της πολυκοσμίας.
Αισθηματικά: Από σήμερα τα ερωτικά σου δείχνουν να περνούν σε δεύτερη μοίρα και οι συνθήκες να μην ευνοούν την προσέγγιση του προσώπου που σε ενδιαφέρει, έτσι καλείσαι να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου, έστω κι αν υπάρχουν κάποια συναισθηματικά κενά μέσα σου.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Βρίσκεις από σήμερα μια κρυφή πηγή εσόδων ή πρόκειται για χρήματα που δεν φαίνονται, γενικότερα όμως υπάρχουν δυνατότητες για να ρυθμίσεις τις οφειλές σου, ακόμη κι αν δεν το περίμενες.

ΤΟΞΟΤΗΣ Οι στόχοι σου σήμερα περνούν από τεστ αντοχής για να εξακριβωθεί κατά πόσο είναι αρκετά ρεαλιστικοί και προσγειωμένοι ή όχι. Υπάρχουν όμως πολλοί από το φιλικό σου περιβάλλον που στηρίζουν την προσπάθειές σου και στέκονται αρωγοί, όπως επίσης ισχυροί σύμμαχοι κάνουν απρόσμενα την εμφάνισή τους, δίνοντας διεξόδους έστω και προσωρινά.
Αισθηματικά: Η Αφροδίτη περνά από σήμερα σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, κάτι που αναμένεται να φέρει αέρα ανανέωσης στα ερωτικά σου, ενώ παράλληλα σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους, παρέες και διευρύνει τον κύκλο των επαφών σου, θα πρέπει όμως κι εσύ να βγεις από τη στασιμότητα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου είναι εκείνο που καθορίζει σήμερα τις εξελίξεις και σε αναγκάζει να τροποποιήσεις τα σχέδιά σου, ενώ υπάρχει στο εργασιακό σου περιβάλλον ένα θολό τοπίο με τους συναδέλφους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω είναι πολύ σημαντική για σένα και ανάμεσα στα μέτωπα της ημέρας που καλείσαι να διαχειριστείς σήμερα, τα αισθηματικά θα μπορούσαν να είναι ένα από αυτά. Επιπλέον, βλέποντας πιο καθαρά τις καταστάσεις μπορείς να προσεγγίσεις σημαντικά πρόσωπα. Παράλληλα, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες.
Αισθηματικά: Από σήμερα τα προσωπικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού σημαντικότερη προτεραιότητα είναι πλέον οι φιλοδοξίες σου, ταυτόχρονα όμως περνάς σε μια περίοδο που ενώ φέρνει πολλές επαφές, δεν δίνει τελικά πρόσφορο έδαφος για να χτίσεις κάτι σίγουρο.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι προτιμότερο σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους στη δουλειά, κυρίως στις επαφές σου με ανθρώπους που έχουν λόγο στην καριέρα σας, αν θέλεις να επιτύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η σημερινή ημέρα ευνοεί τα σχέδιά σου, καθώς είσαι αρκετά εξωστρεφής και παίρνεις σημαντικές πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες στο προσεχές διάστημα, ωστόσο ο δογματισμός στις απόψεις σου είναι αρκετά έντονος και αυτό δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους άλλους που έχουν διαφορετική άποψη, για να σε προσεγγίσουν. Παρόλα αυτά, εσύ αφήνοντας στην άκρη την υποκειμενικότητα, μπορείς να καταφέρεις πολλά με την επικοινωνία.
Αισθηματικά: Η νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα φέρνει πιο ευνοϊκό κλίμα στα προσωπικά καθώς ο κύκλος των γνωριμιών σου διευρύνεται και το φλερτ γίνεται πιο έντονο, παρόλα αυτά σήμερα θέλεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε δικούς σου ανθρώπους μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι υποχρεώσεις σου τρέχουν σήμερα, μείνε λοιπόν μακριά από μια απερίσκεπτη συμπεριφορά και διευθέτησε τις εκκρεμότητες, προσέχοντας να υπάρχει τυπικότητα με λεπτομέρειες και χρονικά περιθώρια.

ΙΧΘΥΣ Οι στόχοι σου σήμερα είναι εκείνοι που οδηγούν τις εξελίξεις και παρότι η σημερινή ημέρα δεν είναι δυσαρμονική για σένα, έχει πολλά στοιχεία που την κάνουν κουραστική. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει σε εξαντλούν, παρόλα αυτά εργάζεσαι αγόγγυστα για να πετύχεις τα σχέδιά σου, ενώ σε αυτό συντελούν και οι σημαντικοί συνεργάτες σου.
Αισθηματικά: Μέσα στη σημερινή ημέρα προσπαθείς να ικανοποιήσεις τα θέλω των άλλων και αυτό σε φορτίζει κάποιες στιγμές καθώς νιώθεις πως αφήνεις πίσω τις δικές σου επιθυμίες, ενώ παράλληλα είσαι ιδιαίτερα κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ταυτόχρονα όμως από σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής, καθώς θέλεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που υπάρχουν.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η Αφροδίτη περνώντας σήμερα στο Ζυγό φέρνει σε σένα έσοδα μέσω τρίτων, είτε αυτό σημαίνει ότι επωφελείσαι από οικονομικές υποθέσεις άλλων, είτε ότι παίρνεις σημαντική βοήθεια, όπως μια επιχορήγηση ή διευκόλυνση μέσα στο προσεχές διάστημα. πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template