Τανάλια Θανάτου στο Χαλέπι απο τον Συριακό στρατό.Εκτέλεσε 7 διοικητές του ISIS-BINTEO

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Τανάλια Θανάτου στο Χαλέπι απο τον Συριακό στρατό..Εκτέλεσε 7 διοικητές του ISIS-BINTEOΟ συριακός Στρατός συνεπικουρούμενος από δυνάμεις της Hezbollah και
Ιρανούς επιλέκτους "Αl-Quds" και με την υποστήριξη της ρωσικής Αεροπορίας κατέλαβε την στρατηγικής σημασίας ορεινή περιοχή Al-Hadher στο νότιο Χαλέπι εξολοθρεύοντας εκατοντάδες ισλαμιστές της Αλ Νούσρα και του ISIS, και επιτυγχάνοντας έτσι τον πλήρη έλεγχο της περιοχής από το δεσπόζων ύψωμα.
Η εκκαθάριση στα σύνορα των επαρχιών Χαλεπίου και Χάμα, είναι πλήρης και κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων σκοτώθηκαν επτά σημαντικά στελέχη-αρχηγοί ισλαμιστικών συμμοριών

Σκοτώθηκε ο Ashraf Muhayer,γνωστός ως Abu Suheil ο οποίος είναι διοικητής της Harakat Αhrar al Sham.
Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

Σκοτώθηκαν επίσης οι Abu ‘Ali Al-Na’imi (Harakat Ahrar Al-Sham), Abu Mu’az Al-Shami (Jabhat Al-Nusra), Saleh Sindah (Jaysh Al-Islam), Uqaba Abu Ahmad (Liwaa ‘Umar Al-Farouq), Abu ‘Abdo Saqr (Jaysh Al-Islam), Abu Ahmad Khalil (Liwaa ‘Umar Al-Farouq).

Σημειώνεται ότι όλοι αυτοί έχουν αποστείλει συγχαρητήρια στον Ρ.Τ.Ερντογάν για την νίκη του ΑΚΡ στις πρόσφατες τουρκικές εκλογές.

Οι συνολικές απώλειες των ισλαμιστών ξεπερνούν τους 80 μαχητές.

Μέσα σε 30 ημέρες από τότε που ο συριακός Στρατός ξεκίνησε την μεγάλη επίθεση στο νότιο Χαλέπι για μπορέσει να περικυκλώσει την πόλη και να αποκόψει τον εφοδιασμό των ισλαμιστών στις νότιες και ανατολικές συνοικίες, έχει καταφέρει να διεισδύσει σε βάθος 210 χλμ, και να αποθήσει τις ισλαμιστικές συμμορίες των Harakat Nouriddeen Al-Zinki, Harakat Ahrar Al-Sham, Liwaa Suqour Al-Sham, και της συριακής Αλ Κάιντα“Jabhat Al-Nusra” στις ερημικές εκτάσεις της ανατολικής Συρίας ενώ ταυτόχρονα εκαθαρίζει τον οδικό άξονα Χαλεπίου-Δαμασκού πουδιατρέχει τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της χώρας.

Επρόκειται για την πιο επιτιχυμένη εκστρατεία του συριακού Επιτελείου σχεδιασμένη από Ρώσους συμβούλους και υποστηριζόμενη από την ρωική Αεροπορία, μετά τις μάχες στην οροσειρά Qalamoun που ξανάνοιξαν τον αυτοκινητόδρομο Homs-Δαμασκού και ασφάλισαν τα ανατολικά λιβανέζικα σύνορα.

Στα πεδία των μαχών προσφέρουν στρατιωτική τεχνογνωσία Ιρανοί αξιωματικοί που έχουν αποδειχθεί μέχρι τώρα ιδιαιτέρως αποτελεσματικοί, καθώς έχουν αντικαταστήσει με εντολή της κυβέρνησης Άσαντ Σύρους ανώτερους αξιωματικούς που είχαν καταφέρει λίγα πράγματα απέναντι στην ισλαμική λαίλαπα.

Η ρωσική Αεροπορία με την επιβλητικής παρουσία ανέβασε το ηθικό των στρατιωτών που σε τέσσερα χρόνια πολέμου νιώθουν ότι επιτέλους υπάρχει κάποιο "φως" και εν τέλει αξίζει να πλεμήσουν για το μέλλον της χώρας τους.

Καίριας σημασίας ήταν και η συμμετοχή των δυνάμεων της Χεζμπολάχ η οποία δεν επέτρεψε στο διάστημα της υποχώρησης να καταρρεύσει ο συριακός Στρατός.
Η 41 πρώτη Ταξιαρχία των συριακών Ειδικών Δυνάμεων ξεκίνησε επιχέιρηση εκκαθάρισης στην πόλη Daraya χτυπώντας τους τζιχαντιστές της Ajnad Al-Sham στην ύπαιθρο της Δαμασκού προς την κατεύθυνση της Χομς. Η πόλη είχε καταληφθεί το καλοκαίρι όταν όλα πήγαιναν "στραβά" για την συριακή κυβέρνηση.




Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template