ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ- Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Επαγγελματικά,οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα βρεις εδώ..
ΚΡΙΟΣ Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ευχάριστη και μολονότι υπάρχει έντονα μια υπερβολή ως προς τους στόχους που θέλεις σήμερα να επιτύχεις, υπάρχουν ευκαιρίες να προωθήσεις με άνεση τις υποθέσεις σου και να βάλεις σε πρακτική εφαρμογή κάποιες ιδέες σου, έχοντας όμως πάντα υπόψη σου πως οι υποχρεώσεις αυτό το διάστημα είναι αρκετές και κάνεις αγώνα δρόμου μέσα στην καθημερινότητά σου.
Αισθηματικά: Μπορείς να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές με δικούς σου ανθρώπους και να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ οι οικείοι σου στηρίζουν τις προσπάθειές σου. Επίσης, οι ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες είναι πολλές.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα έξοδα αυτό το διάστημα συνεχίζουν να τρέχουν, ωστόσο εσύ καταφέρνεις με τις δικές σου προσπάθειες να διατηρείς ένα κλίμα πιο ευχάριστο στο εργασιακό περιβάλλον, φρόντισε όμως να δείχνεις περισσότερη υπομονή στις πρακτικές λεπτομέρειες.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα η προσοχή σου επικεντρώνεται περισσότερο σε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας, αλλά και σε υποθέσεις που σχετίζονται με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ωστόσο δυσκολεύεσαι σήμερα να τηρήσεις κάποια όρια που υπάρχουν, ενώ από την άλλη υπάρχει μια ανασφάλεια ως προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς. Γενικότερα όμως είσαι σε μια θετική περίοδο που ευνοεί τα βήματά σου.
Αισθηματικά: Η διάθεσή σου σήμερα είναι περισσότερο εσωστρεφής καθώς επιδιώκεις να περιβάλλεσαι από πολύ δικούς σου ανθρώπους, ενώ παράλληλα έρχεσαι σε επαφή με φιλικά πρόσωπα. Το σίγουρο είναι πως έχεις ανάγκη σήμερα από συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στηρίζεσαι στους οικείους σου για οικονομικές υποχρεώσεις ή οφειλές σου, ενώ παράλληλα προσπαθείς να κρατάς τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου. Στη δουλειά όμως, προτίμησε τις δοκιμασμένες συνταγές, για να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η σημερινή ημέρα φέρνει περισσότερη κινητικότητα σε σχέση με τις προηγούμενες και σε ωθεί σε συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις, προσπάθησε όμως να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, καθώς αυτό το διάστημα υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Εσύ όμως από την άλλη μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου.
Αισθηματικά:Μέσα από την επικοινωνία επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μείνε όμως μακριά από επιτηδευμένες συμπεριφορές που μπορεί τελικά να φέρουν τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι άλλωστε περίοδος πουέχεις αφήσει τα αισθηματικά σου σε δεύτερη μοίρα, αν και η γοητεία σου είναι έντονη.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι ευχάριστο στο εργασιακό περιβάλλον, αρκεί από την πλευρά σου να είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.Μια συνεργασία όμως δεν είναι όπως δείχνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η σημερινή ημέρα κρατά το βλέμμα σου στραμμένο στις βασικές σου ανάγκες, αλλά και στην καλυψή τους, ωστόσο υπάρχει μια ένταση και είναι πιθανό να μην έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις. Το σίγουρο είναι πως εκμεταλλεύεσαι σήμερα ακόμη και την πιο μικρή ευκαιρία για να ξεκουραστείς, ενώ γενικότερα τα πράγματα σήμερα κυλάνε σε γνώριμα πλαίσια. Θυμήσου όμως ότι μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις και κάποια ζητήματα πρακτικής φύσης.
Αισθηματικά: Δίνεις πολύ μεγάλη αξία στο κατά πόσο αναγνωρίζονται όσα προσφέρεις μέσα στη σχέση, ωστόσο κάπου δυσκολεύεσαι να βάλεις όρια ανάμεσα στα δικά σου «θέλω» και του προσώπου που σε ενδιαφέρει, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις και εντάσεις, ενώ παράλληλα δείχνεις έντονη κτητικότητα σήμερα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να αποφύγειςσήμερα σημαντικές οικονομικές διαδικασίες, καθώς υπάρχει έντονη η πιθανότητα παρανοήσεων, ενώ σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις είναι πιθανό να υπάρξουν και φαινόμενα μπερδεμένων καταστάσεων στη δουλειά.

ΛΕΩΝ Η Σελήνη σήμερα στο δικό σου ζώδιο φέρνει στο προσκήνιο όσα προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, ενώ η προσοχή σου επικεντρώνεται στα δικά σου θέλω. Επιπλέον, θέλεις να κάνεις νέα ξεκινήματα, ωστόσο θυμήσου πως μέσα στη σημερινή μέρα είναι προτιμότερο να τακτοποιήσεις πρώτα τις εκκρεμότητες προτού ξεκινήσεις κάτι νέο, καθώς έρχεται διάστημα που φέρνει και αρκετές ευκαρίες. Παρόλα αυτά, μπορείς με αρκετή άνεση να τρέξεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις σχέδια.
Αισθηματικά: Το τοπίο δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο σήμερα στα προσωπικά και αυτό δεν είναι τόσο δική σου ευθύνη, όσο του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Επίσης, είναι πιθανό να νιώθεις ότι η φωνή σου δεν εισακούγεται, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλεις, προσοχή λοιπόν στις αυταπάτες.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου έχουν σημαντικές δυνατότητες αυτή την περίοδο, ενώ στο εργασιακό σου περιβάλλον σήμερα δώσε περισσότερη προσοχή στις συνεργασίες σου και μην βιάζεσαι. Τα έξοδα άλλωστε συνεχίζονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Σήμερα νιώθεις αρκετά έντονη την ανάγκη να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου μακριά από την πολυκοσμία που νιώθεις πως σου ρουφά ενέργεια. Ωστόσο είναι πιθανό να αμελείς σημαντικές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σου κι αυτό μπλέκει αρκετά το πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει, παρόλα αυτά μπορείς να στηριχτείς στους οικείους σου για βοήθεια.
Αισθηματικά: Θέλεις να περιτριγυρίζεσαι σήμερα από πολύ δικούς σου ανθρώπους, ενώ ενδεχομένως να επιδιώκεις την απομόνωση, σαν μια ευκαιρία να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο που μπορείς να καταφέρεις πολλά σε προσωπικό επίπεδο, αρκεί να κάνεις και τα ανάλογα ξεκαθαρίσματα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας, φρόντισε να είσαι όσο πιο τυπικός γίνεται με τις προθεσμίες και τις υποχρεώσεις στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να επωμίζεσαι και ευθύνες τρίτων.

ΖΥΓΟΣ Η σημερινή ημέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στους στόχους που έχεις θέσει και σου δίνει πολλές δυνατότητες για να τους υλοποιήσεις, θα πρέπει όμως να είσαι πιο σταθερός στο τι αποτέλεσμα επιδιώκεις να υπάρχει από τις προσπάθειες που καταβάλλεις, καθώς το πλαίσιο στο οποίο λειτουργείς μοιάζει να είναι αρκετά στάσιμο σήμερα. Εντούτοις, καθοριστικό ρόλο μοιάζει να διαδραματίζει ο κοντινός σου περίγυρος σήμερα.
Αισθηματικά: Έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος με τους οποίους μπορείς να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές, συνεχίζει όμως αυτή η περίοδος να έχει πολλές μπερδεμένες καταστάσεις, από τις οποίες όμως τελικά ξεμπλέκεις. Η αισιοδοξία σου άλλωστε, είναι το κλειδί.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Συνεχίζεις να κινείσαι δίχως να κοινολογείς τα σχέδιά σου και αυτό λειτουργεί προστατευτικά για σένα, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται η περίοδος κούρασης, έχεις όμως ανθρώπους που ενισχύουν το πορτοφόλι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτή, ενώ παράλληλα, έρχονται στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις σε πέρας. Υπάρχουν όμως και κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις που περιπλέκουν το τοπίο κυρίως λόγω δικών σου εγωιστικών συμπεριφορών ωθείσαι να περιορίσεις.
Αισθηματικά: Καλείσαι σήμερα να κινηθείς σε συγκεκριμένες νόρμες και να παίξεις σύμφωνα με τους κανόνες που θέτουν άλλοι για σένα, όσο κι αν αυτό μοιάζει έξω από τα νερά σου. Γενικότερα όμως είσαι σε μια αρκετά καλή περίοδο όπου τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι μαζί σου και στηρίζουν τις προσπάθειές σου στα προσωπικά.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στο εργασιακό περιβάλλον, σήμερα θα σε απασχολήσουν κάποια ζητήματα καριέρας, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρους με τα αιτήματά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η σημερινή ημέρα είναι πιο βοηθητική σε σχέση με τις προηγούμενες για να τρέξεις τις υποθέσεις σου και η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη, ωστόσο θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς υπάρχει έντονα το στοιχείο της ασάφειας κι αυτό αφήνει περιθώρια παρεξηγήσεων που τελικά σε μπλέκουν σε μπελάδες. Επιπλέον, χρειάζονται περισσότερη προσοχή διαδικαστικές υποθέσεις με τις οποίες ασχολείσαι.
Αισθηματικά: Σήμερα μπορείς πιο εύκολα να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, ενώ παράλληλα σου προσφέρονται ευκαιρίες μέσα στην ημέρα για να «αποδράσεις» από την βαρετή καθημερινότητα, αλλά και να μοιραστείς στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, σε μια περίοδο όπου οι κοινωνικές επαφές είναι αρκετές. Οι γκρίνιες πάντως στο σπίτι, δε λείπουν.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το παρασκήνιο συνεχίζει να υπάρχει, είναι προτιμότερο λοιπόν να μην εμπιστεύεσαι άκριτα τον οποιονδήποτε με τις υποθέσεις σου. Υπάρχουν όμως πολλές δυνατότητες σε επίπεδο καριέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου στις ανάγκες των άλλων και εσύ προσπαθείς να τις ικανοποιήσεις, όμως είναι πιθανό πως δεν θέτεις σαφή όρια στα δικά σου «θέλω» και αυτό μπερδεύει αρκετά τις καταστάσεις, ενώ γενικότερα προτίμησε να κάνεις ένα βήμα πίσω προκειμένου να αφουγκραστείς τις παρούσες συνθήκες και να οργανώσεις τη δράση σου ανάλογα.
Αισθηματικά: Όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες για τα ερωτικά, ακόμη κι αν ακόμη τα πράγματα δεν έχουν τακτοποιηθεί, ενώ παράλληλα έρχονται και κάποια κοντινά πρόσωπα στο προσκήνιο. Επίσης, είσαι αρκετά ελεγκτικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η ζήλια δε λείπει από τη συναισθηματική ατζέντα της ημέρας.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το μυαλό σου γυρίζει γύρω από οφειλές, αλλά και οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα κάποιες οικονομικές υποθέσεις τρίτων που αφορούν έμμεσα και τα δικά σου εισοδήματα, διαδραματίζουν κάποιον ρόλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η σημερινή ημέρα θέτει σαν προτεραιότητά σου τους άλλους και τις υποθέσεις τους, καθώς η Σελήνη παραμένει απέναντι σου, ωστόσο σχηματίζοντας δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνει πως υπερεκτιμάς κάποιες καταστάσεις ως προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι αυτό έρχεται ακόμη μια φορά στο προσκήνιο μέσα από συγκεκριμένες καταστάσεις.
Αισθηματικά: Έλα πιο κοντά σήμερα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και άκουσε όσα έχει να σου πει με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα, δίχως να εθελοτυφλείς με τις δικές σου προβολές πάνω του. Άλλωστε, αν κάτι δεν είναι ξεκάθαρο, ζήτησε από την άλλη πλευρά να είναι πιο σαφής.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στη δουλειά σου σήμερα, οι σχέσεις με τους συνεργάτες διαμορφώνουν και το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον, θα πρέπει όμως κι εσύ από την πλευρά σου να σέβεσαι τα όρια των άλλων.

ΙΧΘΥΣ Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που καλείσαι σήμερα να διευθετήσεις, ενώ παράλληλα προσπαθείς να βάλεις σε τάξη υποθέσεις ρουτίνας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, δεν είναι όμως λίγες οι φορές που αντιμετωπίζεις τις υποχρεώσεις σας αυτές κάπως επιπόλαια, καθώς θα προτιμούσες να «αποδράσεις» από αυτές.
Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα σε καλεί να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς, ενώ θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή αν έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο, καθώς υπάρχουν εντάσεις και γκρίνιες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ του Φεβρουαρίου καλείσαι να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα, δυσκολεύεσαι αρκετά να τηρήσεις τις προθεσμίες που σου έχουν δοθεί, παρόλα αυτά, καταφέρνεις να πετύχεις πολλά σε επίπεδο καριέρας, κυρίως ως προς κάποια πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template