ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά,καριέρα ,αισθηματικά και οτιδήποτε άλλο σε απασχολήσει σήμερα θα το διαβάσεις εδώ.

ΚΡΙΟΣ Σήμερα η Σελήνη παραμένει σε μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρά πως παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσεις, μπορείς να τις δεις ως ευκαιρίες εδραίωσης της θέσης σου, παράλληλα όμως ο κυβερνήτης σου Άρης περνά απέναντί σου εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο όπου ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί.
Αισθηματικά: Ξεκινά από σήμερα ένα διάστημα που οι σχέσεις σου δοκιμάζονται με διενέξεις, ειδικά οι ερωτικές, θα πρέπει λοιπόν να μείνεις μακριά από καβγάδες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμη κι αν οι απαιτήσεις προς το πρόσωπό σου είναι έντονες.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις μπορείς να βρεις τις λύσεις που αναζητάς σε επαγγελματικό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι σήμερα έχεις να δώσεις λόγο για τις πράξεις σου σε κάποια μορφή εξουσίας. Επιπλέον, ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη σήμερα παραμένει σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, ωστόσο σχηματίζει θετικές όψεις. Έτσι λοιπόν μπορείς να βρεις λύσεις στο οικείο περιβάλλον, είναι όμως προτιμότερο να αφήσεις τις υπερβολές στην άκρη. Επιπλέον, υπάρχουν καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια που απαιτούν από μέρους σου πολύ λεπτούς χειρισμούς.
Αισθηματικά: Ωφελείσαι περισσότερο σήμερα με τη συστολή και τη φειδώ στον τρόπο που χειρίζεσαι τα προσωπικά σου, ενώ ταυτόχρονα ωφελείσαι ακολουθώντας την «πεπατημένη». Επίσης, πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος έχουν άμεση ανάγκη από τη δική σου στήριξη, ειδικά αν έχεις ηλικιωμένους και ταυτόχρονα, οι υποχρεώσεις δεν λείπουν.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέσα στο ερχόμενο διάστημα θα πρέπει να είσαι απόλυτα συνεπής στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξουν περισσότερες εντάσεις στη δουλειά, ενώ ταυτόχρονα, η περίοδος αυτή δεν ευνοεί απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης που μέχρι τώρα έφερε πληθώρα εντάσεων και προβλημάτων στο σπίτι και την οικογένεια, περνά από σήμερα σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο και σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρόλα αυτά αν έχεις παιδιά, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες τους.
Αισθηματικά: Κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου σήμερα έχει κάτι να σου πει, ενώ γενικότερα σήμερα οι επαφές σου παίζουν ένα σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη των προσωπικών σου. Από σήμερα όμως προετοιμάσου για κάποια παράπονα από δικούς σου ανθρώπους.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα δημιουργικά σου σχέδια μπορούν να προχωρήσουν χάρη στους ανθρώπους που είναι δίπλα σου, αρκεί να μην σε απομακρύνουν από την ουσία των στόχων σου. Παράλληλα όμως πιέζεσαιαπό τις απαιτήσεις προσώπων κύρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η κάλυψη των βασικών σου αναγκών βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου σήμερα και επιδιώκεις να τακτοποιήσεις με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Ταυτόχρονα όμως δεν δείχνεις τόση ευελιξία, όσο απαιτούν οι συνθήκες να δείξεις κι αυτό δημιουργεί αρκετά προστριβές με το περιβάλλον σου, καθώς έχεις εστιάσει μόνο στα δικά σου θέλω.
Αισθηματικά: Από σήμερα ο Άρης περνά σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, προμηνύοντας αρκετά προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να χρειαστεί να διαδραματίσεις εσύ το ρόλο του ειρηνοποιού παρά το έντονο κλίμα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική για σένα αυτή την περίοδο, ωστόσο σήμερα δεν βλέπεις τις καταστάσεις σωστά και μπορεί να υπάρχουν παγίδες που δεν προσέχεις. Επίσης, είναι προτιμότερο να μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά.

ΛΕΩΝ Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της σε ένα φιλικόζώδιο, σχηματίζει βοηθητικές όψεις, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να βρεις συμπαραστάτες, με σύμμαχο την ξεκάθαρη λογική. Παράλληλα, καλείσαι να εφαρμόσεις στην πράξη κάποιες θεωρίες που έχεις, ώστε να δεις αν τελικά αποδίδουν στο βαθμό που υπολόγιζες ή όχι.
Αισθηματικά: Νιώθεις την ανάγκη να διαχωρίσεις τη θέση σου από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ είναι πιθανό πως κρατάς αποστάσεις ώστε να βάλεις το συναισθηματικό σου κόσμο σε τάξη. Αν όμως έχεις γεννηθεί μετά το πρώτο δεκαήμερο, τότε το φλερτ, οι νέες γνωριμίες, οι βόλτες και η διάθεση είναι αυξημένα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα αποδεσμεύεσαι από την πίεση που υπήρχε στα οικονομικά σου, καθώς ο Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας πολλές ευκαιρίες και περισσότερο δυναμισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η σημερινή ημέρα μοιάζει να σε αφήνει με μια εσωστρεφή διάθεση, καθώς νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς από την πολυκοσμία και μοιάζεις να αποφεύγεις τεχνηέντως τις άσκοπες επαφές. Βρες λοιπόν χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου και να τον αφιερώσεις στον εαυτό σου και τις ανάγκες του, γενικότερα όμως σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για σένα καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο δικό σου ζώδιο που έφερε δυσκολίες, εγκαταλείπει το ζώδιό σου.
Αισθηματικά: Έρχονται και πάλι στο προσκήνιο συναισθήματα αδικίας που είχες κρατήσει μέσα σου, σε καταστάσεις που ένιωσες πως δεν σε στήριξαν όταν χρειάστηκε να αντιμετωπίσεις δυσκολίες, ενώ παράλληλα δε λείπουν κι από μέρους σου κάποιες ανασφάλειες ή και ενοχές.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα λοιπόν που ο Άρης περνά στον τομέα των οικονομικών σου, καλείσαι να προσέξεις περισσότερο καθώς έρχονται απρόσμενα έξοδα που δεν τα είχες υπολογίσει, ενώ παράλληλα οι χειρισμοί θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από φειδώ.

ΖΥΓΟΣ Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για σένα καθώς μετά από μια περίοδο αναβολών, καθυστερήσεων και στασιμότητας, ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο, αποκαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο και τις κινήσεις που γίνονταν εναντίον σου όλο αυτό το διάστημα. Γεμίζουν λοιπόν οι μπαταρίες σου και παρότι θα υπάρχουν αρκετές καταστάσεις που θα σε πιέσουν, σίγουρα θα προτιμήσεις το νέο κλίμα από την προηγούμενη βαλτωμένη περίοδο.
Αισθηματικά: Αν στο προηγούμενο διάστημα ένιωθες πως έχεις παραμεληθεί ή και προδοθεί από δικά σου πρόσωπα, έρχεται η στιγμή για να πάρεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, ενώ παράλληλα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση κι εγκράτεια, μένοντας μακριά από καβγάδες και παρορμητικές αντιδράσεις.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Βεβαιώσου ότι έχεις καταστήσει σαφές το τι θέλεις να γίνει στις συμφωνίες που κάνεις, ενώ φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, ώστε να μπορείς να κινηθείς πιο άνετα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Από σήμερα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις ενέργειες που κάνεις, ενώ στο προσεχές διάστημα είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, καθώς θα υπάρξουν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για κάποια πρόσωπα. Ξεκινά λοιπόν μια περίοδος όπου είναι προτιμότερο να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου και να αφήσεις για αργότερα τα μεγαλεπήβολα σχέδια.
Αισθηματικά: Τα «πρέπει» υπαγορεύουν σήμερα τις κινήσεις στα προσωπικά σου και νιώθεις πως σε χωρίζει κάποια απόσταση, συναισθηματική ή φυσική με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γενικότερα όμως, είσαι πλέον σε μια πιο προστατευμένη περίοδο για τα προσωπικά, ακόμη κι αν τα πράγματα μοιάζουν στάσιμα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα ενδεχομένως να έχεις σημαντικές ευκαιρίεςγια επικοινωνία με πρόσωπα κύρους, εργοδότες ή γενικότερα ανθρώπους που έχουν ρόλο στη δουλειά σου. Πρόσεξε όμως να μην δίνεις λαβές για σχόλια, σε μια περίοδο όπου έχεις πιεστεί αρκετά σε οικονομικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που έφερε πολλές και πιεστικές καταστάσεις, αλλά και υποχρεώσεις, περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση που σε βοηθά να γεμίσεις μπαταρίες και να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Επιπλέον, σήμερα τονίζεται και η έμφαση που δίνεις σε διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή σε επαφές με το εξωτερικό κι ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.
Αισθηματικά: Μείνε μακριά από απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν, ενώ παράλληλα, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου να μεγαλοποιείς υποθέσεις της καθημερινότητας που τελικά φέρνουν γκρίνια.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέσα από τις δικές σου ενέργειες προβάλλεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά και προσεγγίζεις πρόσωπα κύρους, ωστόσο η σημερινή ημέρα είναι απαγορευτική για οικονομικά ρίσκα και απερίσκεπτες σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η σημερινή ημέρα είναι λίγο πιεστική για σένα καθώς επιδιώκεις να έχεις τον τελευταίο λόγο πάνω σε οποιαδήποτε εξέλιξη, αυτό όμως απαιτεί από μέρους σου και τις ανάλογες θυσίες, ενώ παράλληλα δυσκολεύεσαι αρκετά να δεις τις καταστάσεις κι από την πλευρά των άλλων. Ταυτόχρονα, ο Άρης περνά από σήμερα σε μια πιο πιεστική θέση για το δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια πιο κουραστική περίοδο.
Αισθηματικά: Οι άλλοι αντιδρούν έντονα απέναντι στις δικές σου απαιτήσεις, οπότε δεν βοηθά να ρίχνεις λάδι στη φωτιά με την συμπεριφορά σου. Είναι προτιμότερο να επιστρατεύσεις τη διπλωματικότητά σου καθώς με ευχάριστο τρόπο μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας αρκετή πίεση και τρέξιμο στον τομέα της καριέρας, ενώ οι υποχρεώσεις σου είναι σαφώς περισσότερες, οπότε θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειες σου. Παράλληλα, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή προστριβές με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη παραμένοντας στον Τοξότη, σχηματίζει βοηθητικές όψεις, γεγονός που σε βοηθά να επικοινωνήσεις σκέψεις σου στους άλλους, ταυτόχρονα όμως είναι αυξημένες οι δικές τους απαιτήσεις προς το πρόσωπό σου. Παράλληλα όμως από σήμερα περνάς σε μια φάση που έχεις περισσότερο δυναμισμό κι ενέργεια, παρότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες, μπορείς όμως να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όλα αυτά με τον Άρη στο Ζυγό από σήμερα.
Αισθηματικά: Αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική για να χτίσεις σταθερές βάσεις πάνω σε κάποιες υποθέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ παράλληλα σήμερα μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, έστω κι αν δε λείπουν και κάποια πιεστικά διλήμματα στις σχέσεις σου.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου κατευθύνεται σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους, αλλά αφορούν άμεσα και τη δική σου τσέπη, όπως επίσης και με τις δικές σου οφειλές προς άλλα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από σήμερα ο Άρης μετά την παρουσία του απέναντί σου, δυναμιτίζοντας το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, περνά σε έναν οίκο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την ανάγκη σου για έλεγχο κι επιβολή, ενώ ταυτόχρονα σήμερα επενδύεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και στα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά.
Αισθηματικά: Το πρόγραμμα μπορεί να είναι φορτωμένο σήμερα και η διάθεσή σου για φλερτ και γνωριμίες, φρενάρεται από τη γκρίνια και την επικριτικότητα που υπάρχει στην ατζέντα της ημέρας, σε συναισθηματικό επίπεδο. Ωφελείσαι όμως περισσότερο σήμερα αν προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου σε χρειαστούν.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αν δεν σιγουρευτεί ότι θα είσαι συνεπής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις θα πρέπει να προσέχεις, καθώς ξεκινά μια περίοδος όπου έρχονται πιέσεις από εφορίες, δάνεια, τράπεζες ή ασφάλειες, οπότε φρόντισε τον τρόπο που προσεγγίζεις τις οφειλές και τα έξοδά σου.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template