ΣΦΑΓΗ-100 τελικά οι νεκροί στο Μπατακλάν -Πανηγυρίζουν οι Τζιχανστιστές!!

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Σε ένδειξη πένθους εχουν κλείσει τα φώτα του Πύργου του Άιφελ.Και όλο σχεδόν το Παρίσι καθώς στο Παρίσι υπάρχει απαγόρευση της
κυκλοφορίας.Υπάρχουν δολοφόνοι τζιχαντιστες που κυκλοφορούν ελεύθεροι
Την στρατιωτική ενίσχυση του Παρισιού αποφάσισε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος έθεσε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Παράλληλα, εξήγησε πως η πιο δύσκολη απόφασή του ήταν το κλείσιμο των συνόρων της χώρας και η απαγόρευση της κυκλοφορίας στους δρόμους.


«Θα χρησιμοποιήσουμε δυνάμεις να εξουδετερώσουμε τρομοκράτες. Θα εξασφαλίσουμε να μην ξαναγίνει μια τέτοια τρομοκρατική επίθεση. Εχει απαγορευτεί η κυκλοφορία στους δρόμους του Παρισιού. Η πιο σημαντική απόφαση που χρειάστηκε να πάρω είναι να κλείσω τα σύνορα. Είναι μια τεράστια δοκιμασία για άλλη μια φορά», ανέφερε.

«Ποιοι είναι αυτοί οι εγκληματίες. Ποιοι είναι αυτοί οι τρομοκράτες», διερωτήθηκε

«Η σκέψη μου είναι με τους συγγενείς των θυμάτων. Αυτό που θέλουν είναι να μας φοβίσουν γιατί να έχουμε φόβο», τόνισε,

«Θα κινητοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις και θα νικήσουμε τους τρομοκράτες. Ζητώ να έχετε εμπιστοσύνης στις αστυνομικες δυνάμεις. Ζήτω η Δημοκρατία, ζήτω η Γαλλία», κατέληξε.

Χτύπημα κατά της ανθρωπότητας χαρακτήρισε σε δήλωση του Αμερικανός πρόεδρος την αιματηρή επίθεση στη γαλλική πρωτεύουσα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

«Επίθεση σε όλη την ανθρωπότητα και τις κοινές πανανθρώπινες αξίες, οι επιθέσεις στο Παρίσι», τόνισε, αρχικά και συνέχισε: «Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν τις ΗΠΑ κάνουν λάθος. Στεκόμαστε στο πλευρό των Γάλλων πολιτών».

«Θα φέρουμε τους τρομοκράτες στο φως της δικαιοσύνης. Συνεργαζόμαστε ήδη με τη Γαλλία. Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα με τον Ολάντ. Η κατάσταση είναι σπαρακτική. Οι ΗΠΑ στέκονται στο πλευρό της Γαλλία στη μάχη εναντίον της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού», υπογράμμισε.

Με ένα tweet ο Ντέιβιντ Κάμερον πρώτος δήλωσε σοκαρισμένος από την αιματηρή επίθεση στην πόλη.

«Είμαι σοκαρισμένος από τα αποψινά γεγονότα στο Παρίσι. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους Γάλλους. Θα κάνουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε», έγραψε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

«Νέα τραγωδία στο Παρίσι. Συλλυπητήρια για την υποστήριξη των οικογενειών και θύμα. Το Βέλγιο είναι παράλληλα με τη Γαλλία», έγραψε στο Twitter o Βέλγος πρωθυπουργός, Τσαρλς Μισέλ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

«Είμαι βαθιά συγκλονισμένοι από τα γεγονότα στο Παρίσι. Στεκόμαστε με αλληλεγγύη μαζί με την γαλλική».

«Τρομερή είδηση μας ήρθε από το Παρίσι. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, δεδομένη η υποστήριξή μας στις αρχές», σημείωσε ο Μάρτιν Σουλτς.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, από την πλευρά του ανέφερε: «Παρακολουθώ σοκαρισμένος τις επιθέσεις στο Παρίσι. Πλήρης η αλληλεγγύη και η συμπάθειά μου προς τις γαλλικές αρχές και τους πολίτες».

Οι πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι συγκλονίζουν τον πλανήτη και παρότι δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους πανηγυρίζουν για ότι έγινε στην γαλλική πρωτεύουσα.
Όπως μεταδίδει ο Μαρκ Ουρμπάν του BBC τονίζει ότι με τον τίτλο «Το Παρίσι στις φλόγες» πανηγυρίζουν τις επιθέσεις και κάποιοι τις συνδέουν ως «εκδίκηση» για τον θάνατο του Τζιχάντι Τζόουνς.

Τέλος, όπως μεταδίδει η Daily Mail, ένας άνθρωπος μέσα από το θέατρο Bataclan είπε στο γαλλικό ραδιόφωνο πως οι δράστες πριν ανοίξουν πυρ φώναξαν «Allah Akbar» και «Συρία».
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template