ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ;ΝΑΤΟ σε Ρωσία: Μη βοηθάτε τον Άσαντ γιατί θα έχετε ανθρώπινες απώλειες!

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Την Πέμπτη το ΝΑΤΟ παρατηρεί μια κλιμάκωση της ρωσικής στρατιωτικής δέσμευσης στη Συρία εξορκίζοντας εκ νέου τη Μόσχα να σταματήσει να υποστηρίζει το συριακό κράτος εκπροσωπείται από τον Bachar al-Assad.Μάλιστα η Ατλαντική Συμμαχία δηλώνει έτοιμη να υπερασπιστεί καθένα από τα μέλη της υπονοώντας την Τουρκία.Η θυματοποίηση της Τουρκίας οφείλεται στις γεωστρατηγικές ανάγκες του ΝΑΤΟ και μεταβάλεται από θύτης σε συριακό και κουρδικό σε κατατρεγμένο θύμα.
Ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Ashton Carter προέβλεψε με νόημα ή είναι μια απλή εκτίμηση δεν αποσαφηνίζεται ότι ο ρωσικός στρατός θ΄αρχίσει να υποβάλλεται σύντομα σε απώλειες προσωπικού κατά τη συριακή διαμάχη.

« Στη Συρία παρατηρήσαμε μια ανησυχητική κλιμάκωση των ρωσικών στρατιωτικών δραστηριοτήτων « , δήλωσε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ ο Jens Stoltenberg, κατά τη σύσκεψη των 28 υπουργών Άμυνας της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες.

« Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κι έχει να κάνει με τις πρόσφατες παραβιάσεις του εναέριου χώρου του ΝΑΤΟ από ρωσικά αεροσκάφη « , εκτίμησε ο Stoltenberg αφότου η Άγκυρα κατήγγειλε εις βάρος της παραβιάσεις από ρωσικά μαχητικά στα συροτουρκικά σύνορα.Η διυπουργική αυτή συνάντηση είχε ως στερεότυπο σκηνικό τις αυξανόμενες εντάσεις με τη Ρωσία.

Παρών στις Βρυξέλλες και ο αμερικανός Υπ.Άμυνας που προειδοποίησε τη Μόσχα ότι θα πληρώσει σύντομα το τίμημα. Ο αμερικανός αξιωματούχος έκανε την εκτίμηση ότι οι ρώσοι έχουν ταχθεί με λάθος στρατόπεδο στη Συρία και εξόρκισε τον Πούτιν να ευθυγραμμιστεί με την αμερικανική στρατηγική μιας Συρίας χωρίς τον Άσαντ.

Η Αμερικανοί επιθυμούν μια Συρία χωρίς τον Άσαντ.Ψεύδονται όχι επιθυμούν διακαώς ένα κόσμο χωρίς τη Συρία…. »Κύρηξαν μια επίθεση μαζί με το συριακό καθεστώς προφασιζόμενοι ότι παρεμβαίνουν για να πολεμήσουν το Ισλαμικό Κράτος « ,έσπευσε να κατηγορήσει τη Ρωσία. »Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι οι Ρώσοι δεν στοχεύουν πρωταρχικά το Ισλαμικό Κράτος αλλά άλλες οργανώσεις της αντιπολίτευσης αλλά και το γεγονός ότι υποστηρίζουν το καθεστώς « , τόνισε Stoltenberg.O FSA η ένοπλη πτέρυγα της αντιπολίτευσης είναι ένα φάντασμα είχε τοποθετηθεί πρόσφατα ο Λαβρόφ.Αναρωτούμενος πού είναι ποιός είναι ο αρχηγός της.Η Washington « δεν θα συνεργαστεί με τη Ρωσία όσο αυτή θα συνεχίζει αυτή τη λανθασμένη στρατηγική « , παρεμβαίνει ο Ashton Carter.

Κατά τ΄ άλλα κατά τη διάρκεια της σύσκεψης το Λονδίνο να αποεστείλει μια μικρή δύναμη από στρατιώτες στις χώρες της Βαλτικής τη μετασοβιετική νατοική προίκα δηλαδή και στην Πολωνία στα πλαίσια της ενδυνάμωσης της διαδραστικότητας του ΝΑΤΟ.Αλλά αυτή η ανάπτυξη προορισμένη να διασφαλίσει τα τ.μέλη του Ανατολικού Μπλοκ δεν χαρακτηρίζεται ως διαρκής γιατί διαφορετικά αντιβαίνει τη συμφωνία που υπεγράφη το 1997από ΝΑΤΟ και Ρωσία.
Στο ίδιο πνεύμα οι υπουργοί αποδέχθηκαν τη δημιουργία 2 νέων μικρών στρατηγείων σε Σλοβακία και Ουγγαρία που θα προστεθούν στα 6 ήδη υπάρχοντα σε χώρες της Αν. Ευρώπης..tv5 8.10.15   dimpenews.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template