ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ-Μακέλεψε ελεύθερος σκοπευτής τον ισλαμιστή Abdul Rahman.ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ-Μακέλεψε ελεύθερος σκοπευτής τον ισλαμιστή Abdul Rahman.ΒΙΝΤΕΟ...Από σφαίρες sniper σκοτώθηκε ο αυτοαποκαλούμενος
στρατιωτικός διοικητής των ανταρτών του Sham ο Abdul Rahman.Διέφυγε από τη Daraa αλλά εντοπίστηκε στο Νότο Χαλεπίου όπου και σκοτώθηκε.
12115527_1013649295346669_7866334283136003875_n

ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ Την ίδια στιγμή όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου του συριακού στρατού ο Ali Maihub περισσότεροι από 300 τρομοκράτες σκοτώθηκαν στη Λαττάκεια.Καταστράφηκαν στην ίδια περιοχή οχήματα επανδρωμένα με αντιαεροπορικά κοντά στις πόλεις Salma και Sad Badradoun.Ο στρατός μας έθεσε υπό τον έλεγχό του την Jub al-Ahmar και ένα τμήμα της πόλης Salma » ανέφερε.
ΔΑΜΑΣΚΟΣ Πρόσθεσε ότι ο στρατός εξολόθρευσε πολλούς τρομοκράτες και κοντά στη Δαμασκό. »Ο συριακός στρατός έθεσε υπό τον έλεγχό του την περιοχή Majbal, στη Harasta, ενώ κατάφερε πλήγματα κατά των τρομοκρατών με βολές πυροβολικού στη Nola, στην Ανατολική Ghouta εξαλείφοντας πολλούς τρομοκράτες », διευκρίνισε ο Ali Maihub.sputnik

ΧΑΛΕΠΙ Ο συριακός στρατός σε συνεργασία με τις Μονάδες Εθνικής Άμυνας επανέκτησε τα χωριά Hweize και Qarassi στα ΝΔ προάστια του Χαλεπίου αφού κατέστρεψε και τα τελευταία κρησφύγετα των τρομοκρατών σύμφωνα με στρατιωτική πηγή. sanahttps:
Tην Παρασκευή το πρωί ο συριακός στρατός « Cheetah Forces » (τμήμα των Δυνάμεων του Τίγρη) μαζί με Δυνάμεις της Εθνικής Άμυνας και Kataebat Al-Baath (το τάγμα Al-Baas) συνέχισε την επίθεση του μεγάλης κλίμακας στο εσωτερικό της υπαίθρου Deir Haferστα Ανατολικά του Χαλεπίου και απελευθέρωσε 2 ακόμη χωριά στρατηγικής σημασίας που ήταν στην κατοχή της (ISIS) μετά από σφοδρές μάχες.Απελευθέρωσε την πόλη Jabboul που βρίσκεται βόρεια της ομώνυμης λίμνης στην ύπαθρο νότια του κάμπου Deir Hafer.

Στη συνέχεια ο συριακός στρατός απελευθέρωσε και την πόλη Judaydeh, από την ISIS μετά σπαό σφοδρές συγκρούσεις για τον έλεγχο της ευρεάις ζώνης 8 km ΝΔ της αεροπορικής βάσης Kuweires.Έχοντας στην κατοχή τους πλέον Judaydeh και Jabboul οι συριακές δυνάμεις απελευθέρωσαν περισσότερα από 40 χιλιόμετρα από την ISIS στην ύπαιθρο του Deir Hafer Ανατολικά του Χαλεπίου.Υπολείπονται 4 km από τη γραμμή άμυνα ςτου συριακού στρατού στο αεροδρόμιο Kuweires για να θραύσουν το διετή αποκλεισμόςτου από την ISIS.

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΒΙΕΝΝΗ Σε διπλωματικό επίπεδο οι ΥΠΕΞ ΗΠΑ,Ρωσίας,Τουρκίας,Σαουδικής Αραβίας συναντήθηκαν στη Βιέννη σήμερα για να συζητήσουν την αναζήτηση εξόδου από τη συριακή κρίση.Οι John Kerry, Sergueï Lavrov, Adel al-Jubeir και ο τούρκος Turc Feridun Sinirlioglu συσκέφθηκαν το απόγευμα σε παλάτι στη Βιέννη.Στον διπλωματικό πυρετό στη Βιέννη γύρω από το συριακό εμπλέκεται και η Ιορδανία. Ομοίως πραγματοποιήθηκε τριμερής σύσκεψη των ΗΠΑ,Τουρκίας,Σαουδικής Αραβίας αλλά΄και ξεχωριστή διμερής των Kerry και Lavrov.figaro  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template