ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ- Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα οικονομικά ,αισθηματικά και οτι άλλο σας απασχολήσει σήμερα..
ΚΡΙΟΣ Αποβάλλετε την εγωιστική σας συμπεριφορά γιατί θα σας οδηγήσει σε ρήξη με το κοντινό σας περιβάλλον. Δεν πρέπει να ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που γνωρίζετε μόνο λίγο χρονικό διάστημα και να εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας, γιατί πολλοί είναι αυτοί που από ζήλια και μόνο θέλουν να σας βλάψουν. Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν. Θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο και θα έχετε την ευκαιρία να τα προωθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ Αν κινηθείτε έξυπνα οι συγκρούσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι λιγότερες. Αρκετοί από εσάς θα σκεφτείτε να κάνετε κάποιες επενδύσεις στον χώρο της δουλειάς. Οι πιθανότητες για αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις αλλά και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι πολύ μεγάλες. Οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε την συναισθηματική κάλυψη που προσφέρει μια σταθερή σχέση αφού θα συνειδητοποιήσετε ότι οι εφήμερες καταστάσεις δεν σας συγκινούν πια. Ορισμένοι από εσάς θα αρχίσετε να σκέφτεστε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης με το σύντροφο σας και θα το συζητήσετε μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ Εξετάστε αναλυτικά τις προτάσεις που θα προκύψουν για νέες συνεργασίες και μετά αποφασίστε. Θα θελήσετε να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες και τα όνειρα σας, να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας και να ακούσετε τις συμβουλές που έχουν να σας δώσουν. Ο οικονομικός τομέας μπορεί να απασχολήσει έντονα κάποιους από εσάς μέσα από προβλήματα και υποχρεώσεις. Οι προκλήσεις μπορεί να γίνουν τόσο απρόβλεπτες που θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας αλλά και οι αντοχές σας. Στον ερωτικό τομέα οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μυστικές επαφές ή και μυστικές συμφωνίες. Καλείστε να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Οι επαφές, οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες-πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Πολλές οπό τις υποθέσεις σας μπορούν να προωθηθούν τώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην συναισθηματική σας ζωή ενδεχομένως να οδηγήστε σε ριζικές αλλαγές και σημαντικές αποφάσεις, κατά βάση θετικές.

ΛΕΩΝ Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την μεταξύ σας επικοινωνία και καινούργιος άνεμος θα αρχίσει να πνέει στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι ζωδίου, θα ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε ένα πρόσωπο από τα παλιά. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει πίεση λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων σας και θα αγχωθείτε πολύ γιατί οι συνεργάτες που έχετε δίπλα σας δεν θα είναι ικανοί να σας βοηθήσουν και να σας απεγκλωβίσουν από το φορτωμένο πρόγραμμα σας. Στην δουλειά σας θα πρέπει να έχετε υπομονή, πειθαρχία και να εργαστείτε σκληρά και ποιοτικά για να φτάσετε τους υψηλούς σας στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κοιτάξτε βαθύτερα μέσα σας, κάνοντας μια αυτοκριτική ανακαλύπτοντας τον πραγματικό σας εαυτό. Οι ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το αναμένετε αυτήν την περίοδο. Όσοι από εσάς έχετε δουλέψει σκληρά ήρθε η ώρα να εισπράξετε την ανταμοιβή των κόπων σας, αλλά και την αναγνώριση που επιθυμούσατε. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας και να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ Γραφειοκρατικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Η ανάγκη σας για να αυξήσετε τα έσοδά σας, σας ωθούν σε εξαντλητικούς ρυθμούς στον επαγγελματικό τομέα. Καλλιεργήστε την υπομονή σας και σιγά σιγά θα δείτε ότι θα ξεκαθαρίζουν πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να σας απασχολεί έντονα αυτό το διάστημα. Οι προοπτικές είναι θετικές και όσοι από εσάς έχετε κάνει τις κατάλληλες προεργασίες θα διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Έχετε τώρα την δυνατότητα να κυνηγήσετε και να πραγματοποιήσετε πολλούς από τους στόχους σας. Θα είστε σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις με κόσμο, για να προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδια που έχετε αναζητώντας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, οι συγκυρίες θα φέρουν κοντά σας παλαιότερες σχέσεις, που νομίζατε ότι είχαν λήξει. Παράλληλα θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε υποθέσεις που έχετε αναλάβει και θα κουραστείτε μέχρι να τις διευθετήσετε. Τα οικονομικά υπόσχονται βελτίωση γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας ανοικτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ Καθυστερήσεις και αναβολές που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα δε θα πρέπει να σας αγχώνουν. Ο κίνδυνος παρεξηγήσεων, εντάσεων αλλά και οριστικών ρήξεων είναι μεγάλος. Οικονομικά, θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Ρισκάρετε εκ του ασφαλούς πάντα, εξετάζοντας αναλυτικά όλους τους παράγοντες πριν προβείτε στις τελικές σας αποφάσεις. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Καλό θα ήταν να ζητήσετε τη γνώμη συγκεκριμένων ανθρώπων που μπορεί να σας κατευθύνουν εξετάζοντας όλες τις λεπτομέρειες. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και μην δημιουργείτε καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν, αν ελπίζετε στην εξομάλυνση των σχέσεων σας. Ξαφνικές αλλαγές αρκετά θεαματικές δεν αποκλείεται να προκύψουν και να φέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, οι οποίες θα αποδειχθούν ιδιαιτέρα καλές. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να δεχθείτε καινούργιες προτάσεις. Τα άστρα προβλέπουν για τους ελεύθερους του ζωδίου, ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Έχετε θέσει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για να τους πετύχετε. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια που έχετε κάνει για την προώθηση της καριέρα σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να πετύχετε την υλοποίηση τους των στόχων σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό, για να προχωρήσετε και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Παράλληλα θα ασχοληθείτε με πολλά και διαφορετικά πράγματα, θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για το καινούργιο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε. Τα οικονομικά χρειάζονται λίγη προσοχή και φαίνεται ότι αυτό το διάστημα σας αγχώνουν.

ΙΧΘΥΣ Αυξάνεται η ενέργειά σας και ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας. Θα αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα και θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που μελλοντικά θα σας στηρίξουν στα σχέδια σας. Μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές, σχέσεις είναι πολύ πιθανόν να σας κρατούν σε διαρκή εγρήγορση. Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί δύσκολα θα βρείτε κάτι καλό. Στα συναισθηματικά οι δεσμευμένοι θα βγουν στην επιφάνεια κρυφά πάθη και ζήλιες και θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο στην παρορμητικότητα σας και να μην κάνετε άδικες σκηνές στο ταίρι σας. πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template