Ο πιο μικρός φωτογράφος του κόσμου με τους 140.000 οπαδούς στο Instagram

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015


Ο πιο μικρός φωτογράφος του κόσμου με τους 140.000 οπαδούς στο Instagram.
Όταν ο Aaron Huey, ένας φωτογράφος του National Geographic, άρχισε να ταξιδεύει στη Δυτική Ακτή το 2014, ήθελε να μοιραστεί την εμπειρία με τον τότε 4χρονο γιο του, Hawkeye. Του αγόρασε μια φωτογραφική μηχανή και ήταν τότε που γεννήθηκε ένα ταλέντο της τέχνης της φωτογραφίας...
Για τους επόμενους δεκαοχτώ μήνες, οι δυο τους ταξίδεψαν, τραβώντας φωτογραφίες, συναντώντας ανθρώπους, κυνηγώντας το φως και μαθαίνοντας να βλέπουν. Κοιμήθηκαν στην έρημο, ανέβηκαν το Salvation Mountain, επισκέφτηκαν το Cody Night Rodeo και την αγορά των Νάβαχο και βολτάρανε στη Las Vegas strip. Μεταξύ τεσσάρων και πέντε ετών, ο Hawkeye τράβηξε σχεδόν χίλιες φωτογραφίες. Μοιράστηκαν το ταξίδι τους και τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του Hawkeye στο Instagram. Τώρα ο πατέρας του σκοπεύει να βγάλει τις φωτογραφίες αυτές σε βιβλίο.

Ο Hawkeye έχει ήδη περισσότερους από 139.000 οπαδούς στο λογαριασμό του στο Instagram ένα λογαριασμό που διευθύνεται από τον πατέρα του. Προκειμένου να χρηματοδοτήσουν την έκδοση βιβλίου με τίτλο A Portrait of the American West, ο Aaron και ο Hawkeye έχουν ξεκινήσει καμπάνια στο kickstarter. Αρχικός στόχος τους ήταν τα 35.000 δολάρια, αλλά έχουν ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 37.000 δολάρια με μόλις μία ημέρα να απομένει.

Δείτε παρακάτω ένα δείγμα της δουλειάς του

Ξεκίνησαν από το Σιάτλ και πήγαν στη Νότια Καλιφόρνια, όπου διανυκτέρευσαν στην έρημο, σε αυτοσχέδια σκηνή, φτιαγμένη με κουβέρτες.



Στη διάρκεια του ταξιδιού, ο Aaron αγόρασε στον Hawkeye μια αναλογική φωτογραφική μηχανή, Fuji Instax 210, σαν αυτές που είχε κι ο ίδιος στα νιάτα του.



Τη διάλεξε λόγω της σπανιότητας φυσικών εικόνων στις μέρες μας αλλά επίσης επειδή δεν ήθελε να δει ένα τετράχρονο να μαθαίνει φωτογραφία με το δάχτυλο κολλημένο στην οθόνη ενός iPhone, μέχρι να γεμίσει τη μνήμη με εκατοντάδες ανούσιες φωτογραφίες.



Ήθελε να του δείξει ότι το θέμα είναι να συναντάς ανθρώπους και το κάθε κλικ να γίνεται επικοινωνία.



«Ο Hawkeye αγνοεί παντελώς την ιστορία της φωτογραφίας και της αισθητικής», λέει ο πατέρας του. «Είναι 4 ετών και τον ενδιαφέρουν τα lego του. Δεν έχει συναίσθηση ότι αποτελεί άλλον έναν κρίκο στη μακρά αλυσσίδα φωτογράφων που κατέγραψαν την «Άγρια Δύση». Αυτό κάνει τις φωτογραφίες του ακόμη πιο ενδιαφέρουσες».



Ο λογαριασμός στο Instagram έχει από 139.000 followers και ο Hawkeye μπήκε στους Rolling Stone's top 100 Instagramers, και στους 50 Instagram accounts to follow του περιοδικού Time.



Οι φωτογραφίες του στάθηκαν αφορμή για να γραφτούν άρθρα online σε site όπως το National Geographic Proof και η Huffington Post.  πηγή
















Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template