Στις καθυστερήσεις η Βέροια νίκησε στην Ν.Σμύρνη 1-0 τον Πανιώνιο

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015


Στις καθυστερήσεις η Βέροια νίκησε στην Ν.Σμύρνη 1-0 τον Πανιώνιο.Συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Βέροια ανέτρεψε προγνωστικά και δεδομένα, παίρνοντας τη νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του
Πανιωνίου με 1-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσε να βρει λύσεις κόντρα στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων, και η Βέροια, στη μοναδική, ουσιαστικά, ευκαιρία της βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Θωμά Ναζλίδη, στην τελευταία φάση του αγώνα!
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε την υπεροχή, αλλά ήταν φλύαρος και δύσκολα έφθανε σε απόσταση βολής, κόντρα στην καλά οργανωμένη άμυνα της Βέροιας.
Οι δύο ομάδες με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις τους, έδιναν μάχη στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τους γηπεδούχους να πασχίζουν να βρουν διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα. Τελικά το 45λεπτο έληξε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τον Πανιώνιο να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς όμως ουσία.
Στην επανάληψη η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκε πιο δυνατά και άρχισε να πιέζει την άμυνα της Βέροιας. Και πάλι αντιμετώπιζε μεγάλες δυσκολίες μόλις έφθανε στο ύψος της μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων.
Από την πλευρά της η Βέροια, όσο περνούσαν τα λεπτά, οπισθοχωρούσε έχοντας ως πρώτο μέλημα της να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Ολα έδειχναν πως το ματς θα έληγε ισόπαλο, αλλά στις καθυστερήσεις η ομάδα του Γεωργιάδη ανέτρεψε τη ροή και πήρε μια σπουδαία νίκη, με τον Ναζλίδη να εκμεταλλεύεται τα λάθη της άμυνας και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο διαιτητής του αγώνα, Τάσος Παπαπέτρου, έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μπουμάλ, Τασουλή, - Ετζενγκέλε, Ναζλίδη, Κόλα, Λόπεζ.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (79' Χαλκιαδάκης), Μπουμάλ, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Βλάχος, Καραμάνος (67' Βιγιάλμπα), Τασουλής, Ανσαριφάρντ.

Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεζ, Αραγονές, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Ετζενγκέλε, Αμπντισαλάμ, Βεργώνης (46' λ.τ. Μαραγκός), Νέτο (89' Μαγέφσκι), Αμπντούν (59' Γιουσούφ), Ναζλίδης, Κόλα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template