Zoe Aggeliki η νέα ιέρεια της ομορφιάς είναι Ελληνίδα!

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Zoe Aggeliki η νέα ιέρεια της ομορφιάς είναι Ελληνίδα απο πατέρα και Γαλλίδα απο πλευράς μητέρας.Η Ζόι είναι ένα 21χρονο μοντέλο και ηθοποιός, η οποία έχει παίξει δίπλα στον Τζεφ Μπρίτζες και τον Ράιαν Ρέινολοντς στην ταινία «R.I.P.D.», στο «The Hangover Part III», στη σειρά «Gossip Girl» αλλά και στο «Hunger Games 2».
Το κανονικό της όνομα είναι Ζωή Αγγελική Μαντζακάνη (Zoe Aggeliki Mantzakanis) αλλά είναι γνωστή ως Zoe Aggeliki και έχει ύψος 1.76.
Γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου του 1994 στην Karlskrona της Σουηδίας από Έλληνα πατέρα, ενώ μητέρα της είναι πρώην Μις Γαλλία, Claudine Auger... γεγονός που δικαιολογεί την απίστευτη ομορφιά της.

Ονειρό της είναι να γίνει μοντέλο της «Victoria Secret», ενώ θαυμάζει ιδιαίτερα την Αντριάνα Λίμα, στην οποία λένε ότι μοιάζει αρκετά και μάλλον έχουν δίκιο.
Σύμφωνα με τους αντιπροσώπους της στο Παρίσι, η Ζόι είναι «πανέξυπνη, μιλάει τέσσερις γλώσσες και παρ' όλη την απόλυτα σέξι ομορφιά της, είναι ένα αθώο παιδί».

Διεθνής καριέρα
Εχει ήδη συνεργαστεί με την Victoria’s Secret έχει κάνει και εξώφυλλα και φιγουράρει στην καμπάνια της Eres και τώρα επιθυμεί να εκτοξευτεί στη σφαίρα των top models διεκδικώντας μια θέση στο περιοδικό Sports Illustrated. Στο βιογραφικό της σημείωμα για το casting του διάσημου περιοδικού που απογείωσε τις καριερες μοντέλων όπως η Gigi Hadid, η Ζωή δηλώνει πως «αισθάνομαι σέξι όταν κυκλοφορώ γυμνή σπίτι μου» και προσθέτει πως η ένοχη απόλαυσή της είναι η πίτα από το σουβλάκι και ότι φτιάχνει το καλύτερο τζατζίκι.

Αν δεν ήταν μοντέλο, θα ήταν μια υπέροχη δασκάλα νηπιαγωγείου, όπως λέει. Επίσης, στον ελεύθερο χρόνο της παρακολουθεί ποδόσφαιρο. Στην ερώτηση «Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο αναγνωρίσιμο σημείο πάνω σου;» η Ζωή απάντησε: «Τα οπίσθιά μου».
Δεν κάνει πασαρέλα γιατί έχει καμπύλες

Η Ζωή - Αγγελική βρίσκεται για δύο μήνες στο Λος Αντζελες: «Η Ζωή δεν κάνει πασαρέλα γιατί είναι ένα μοντέλο με καμπύλες. Φυσικά και δούλεψε με τη Victoria’s Secret για έναν χρόνο και αναμένεται στο εγγύς μέλλον να προστεθεί εκ νέου στην ομάδα της. Τώρα έχει συμβόλαιο με την Eres, κάνει τις καμπάνιες με τα μαγιό και τα εσώρουχα. Το καλό με τη Ζωή είναι ότι πάντα αποκομίζει κολακευτικά σχόλια μετά το τέλος μιας συνεργασίας. Και συνήθως την ξανακλείνουν οι ίδιοι πελάτες», αναφέρει η υπεύθυνη του πρακτορείου της.

























Φωτο Instagram

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template