Γαλλία: ιμάμηδες σαλαφιστές κηρύττουν-Πόρνη όποια γυναίκα αρωματίζεται

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Γαλλία: ιμάμηδες σαλαφιστές κηρύττουν-Πόρνη όποια γυναίκα αρωματίζεται.
Δεν είναι Ράκκα είναι Γαλλία……Στο Salon de la femme musulmane (Έκθεση της γυναίκας Μουσουλμάνας) διάρκειας 2 ημερών αυτοί είναι οι άνδρες κήρυκες σαλαφιστές που μιλούν και παίρνουν το λόγο.
Για τον ιμάμη Hatim Abou Abdillah του γαλλικού τζαμιού Maisons-Alfort οι γυναίκες που αρωματίζονται είναι «πόρνες και τους αξίζει μια ακραία τιμωρία».Ο Rachid Abou Houdeyfa είναι ιμάμης στο τζαμί της Brest, θεωρεί ότι οι γυναίκες πρέπει να φέρουν πέπλο για ν΄αποφεύγουν το βιασμό στην παρούσα ζωή και την κόλαση στο επέκεινα.

Ο κήρυκας Nader Abou Anas εξηγεί ότι μια παντρεμένη δεν πρέπει να βγαίνει χωρίς την εξουσιοδότηση του άνδρα της και ότι αυτή που αρνείται «θα την καταριούνται οι άγγελοι όλην τη νύχτα ».

Στο Parc des expositions πραγματοποιείται το 3ο Salon de la femme musulmane. Μια μητέρα και οι κόρες της όλες φέρουν niqab….Είσοδος 7 euros για την μεγάλη αίθουσα 3 000 ατόμων που στη πλειοψηφία είναι φανατικοί μουσουλμάνοι.Θρησκευτικοί ύμνοι πλημμυρίζουν το χώρο και βίντεο μυστικιστικά προβάλονται στις οθόνες. Hidjab, niqab, tchador… όλων των ειδών τα πέπλα σε όλα τα χρώματα.Ελάχιστες οι κοπέλες που δεν φέρουν.

Εκεί είναι και η Αγγελική μια παριζιάνα που απλά φέρει ένα φουλάρι στο κεφάλι.Είναι εθελόντρια για μια εταιρεία την Isla Events, διοργανώτρια της εκδήλωσης.Ο ρόλος της είναι να παρακολουθεί αν η διοργάνωση τηρεί το πλαίσιο και τους κανόνες της θρησκείας.Ο άνδρας της είναι τυνήσιος είναι από το Bardo… και προσηλυτίστηκε εδώ κι ενάμιση χρόνο εκ πεποιθήσεως όπως ισχυρίζεται. « Βρήκα άνα νόημα στη ζωή μου μέσα στο κοράνι » λέει η παριζιάνα.

Αυτή ήταν η αίθουσα διαλέξεων για τη μουσουλμανική πίστη.Σε μια άλλη αίθουσα πάγκοι με εμπορεύματα, ateliers γαι νοικοκυριά και διάφορες ατραξιόν συγκεντρώνουν οικογένειες. Εδώ είναι το stand του Baraka Cityπου γοητεύει το πλήθος. Αυτή η ομάδα των εικοσάρηδων έως τριαντάρηδων κατέκτησε το Salon. Ένα σαλαφιστικό look made in France, tee-shirt μπλε électrique, παντελόνι φαρδύ το λεγόμενο « porte-caca », γενειοφόροι……Ζητούν χρήματα στο όνομα του Allah την ίδια στιγμή που οι αδερφές τους με niqab σε άλλο stand. Είναι μια ΜΚΟ που ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους να κάνουν ελεημοσύνη και γενναιοδωρία.Στο stand τους ένα βίντεο με εικόνες από την δική τους μιντιακή υπηρεσία σε Συρία Κογκό κλπ.Στο Salon παρουσιάζονται και πωλούνται ιερό νερό (Zam Zam) συλλογή niqabs κλπ.

Η Sandrine 20χρονη ξανθιά μοδάτη χωρίς μαντήλα.Παραδέχεται ότι προσηλυτίστηκε εδώ κι 1 χρόνο.
Οι conférenciers που τα σπάνε στο διαδίκτυο είναι το κλου της υπόθεσης παρόντες όπως ο Nader Abou Anas ο ιμάμης του τζαμιού Al Imane του Bourget του οποίου τα βίντεο έχουν χιλιάδες θεατές στο Internet.Γι αυτόν η πρώτη αρετή της γυναίακς είναι να είναι υπάκουη στον άνδρα.Στη Γαλλία επίσημα 6 000 άτομα προσηλυτίζονται κάθε χρόνο.

Στο Salon αυτός ο star του ισλαμιστικού show συγκεντρώνει στις πρώτες σειρές δεκάδες ομάδες νέων με niqab και τα « wesh-wesh », που προέρχονται από τα banlieues.Είναι η εύκολη λεία για τους σαλαφιστές αυτοί οι νέοι που είναι και οι πιο αυαίσθητοι στις σειρήνες των ισλαμιστικών οργανώσεων που τους στρατολογούν για Daech και Al-Qaïda. parismatch14.9.15



Kαι βέβαια αυτό που αντιπροτείνει η Δύση είναι η μηδενιστική ισοπεδωτικού τύπου και ήδη ξεπερασμένη επανάσταση Femen που κάποια από τα μέλη της επιτέθηκαν σε κήρυκα στην έκθεση. πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template