Τον πρώην πρόεδρο του Αχαρναικού και φίλο του Μελισσανίδη σκότωσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος του Αχαρναϊκού, Γιώργος Μωϋσιάδης, τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ερημική περιοχή της
Πάρνηθας.
Συλλυπητήρια εξέφρασαν από τον Αχαρναϊκό μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Αναλυτικά:

«Ίσως το χειρότερο άρθρο που έχουμε γράψει μέχρι τώρα να είναι το σημερινό. Είναι αλήθεια ο Πρόεδρος της Εύξεινης Λέσχης Αχαρνών «Ο Καπετάν Ευκλείδης», ο πρώην.
Μία μαύρη μέρα είναι η σημερινή για τον Αχαρναϊκό. Ο άνθρωπος που στήριξε την ομάδα στα δύσκολα δεν είναι πια μαζί μας. Ο Γιώργος Μωυσιάδης, πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά πάνω απ’ όλα ο πιο φανατικός υποστηρικτής της ομάδας μας από χτες βρίσκεται στην γειτονιά των Αγγέλων

Η Διοίκηση της ΠΑΕ, οι παίκτες, το προπονητικό team, αλλά και όλοι οι φίλαθλοι συντετριμμένοι εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια. Είναι βέβαιο πως τα λόγια αυτές τις δύσκολες ώρες δεν μπορούν να εκφράσουν κανένα συναίσθημα. Γι’ αυτό ας σιωπήσουμε όλοι και ας προσευχηθούμε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Κάθε φορά που η ομάδα θα αγωνίζεται ο «ΜΩΥ» θα είναι στην σκέψη όλων μας.

Καλό Ταξίδι Πρόεδρε… »



ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: (5 Σεπτεμβρίου 2014)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην Εύξεινο Λέσχη Αχαρνών Καπετάν Ευκλείδης

Στην Εύξεινο Λέσχη Αχαρνών και Αττικής «Ο Καπετάν Ευκλείδης» βρέθηκε χθες ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης.


Ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε χθες το απόγευμα την Εύξεινο Λέσχη Αχαρνών και Αττικής «Ο Καπετάν Ευκλείδης» για να συζητήσει με τους Πόντιους το μέλλον της ΑΕΚ. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης, ο πρόεδρος της Λέσχης Γιώργος Μωυσιάδης καθώς και μέλη της Original.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο «όνειρο» δημιουργίας γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ζήτησε από τον κόσμο να κάνει την διαφορά στην εξέδρα, αποτελώντας ξανά παράδειγμα μόνο για θετικούς λόγους.


«Θα ενθουσιαστείτε με το γήπεδο που θα σας φτιάξω. Κάντε τη διαφορά στην εξέδρα», τόνισε μεταξύ άλλων στους οπαδούς ο κ. Μελισσανίδης.

Η συνάντηση του προέδρου της ΑΕΚ με τον κόσμο της ομάδας και τα μέλη της Λέσχης κράτησε περίπου δύο ώρες και ειπώθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, με κυριότερο τη σχέση των οπαδών με την ομάδα αλλά και την κατασκευή νέου γηπέδου το συντομότερο.

Όπως τόνισε ο, επιθυμία του είναι να κάνει ριζικές αλλαγές στην ΑΕΚ, αλλά όπως ανέφερε επιθυμεί και οι φίλοι της ομάδας από την πλευρά τους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπαθεί για το καλό του συλλόγου.

«Όπως εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε σταδιακά μια ομάδα που θα κάνει τη διαφορά μέσα στο γήπεδο, θέλω από εσάς να κάνετε τη διαφορά στην εξέδρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μελισσανίδης.

Εκτός από τη σχέση των οπαδών με την ομάδα, αναφέρθηκε στην κουβέντα η κατασκευή του γηπέδου, με τον Μελισσανίδη να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι το νέο γήπεδο μπορεί και θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Όπως σας έχω υποσχεθεί θα κάνω τα πάντα για να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το νέο γήπεδο. Θα σας φτιάξω την Αγιά Σοφιά. Θα είναι το «σπίτι» μας, ο «ναός» μας με τα …καμπαναριά του και όλα όσα θέλετε, αλλά αυτό που σας ζητάω είναι να είστε σωστοί. Θα ζαλιστείτε με το γήπεδο που θα σας φτιάξω. Δε θέλω να δω συμπεριφορές του παρελθόντος», ανέφερε ακόμα…

Από την πλευρά τους οι φίλαθλοι της ΑΕΚ είπαν: «Κι εμείς αυτό θέλουμε. Γυρίσαμε σελίδα και θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Αφήνουμε πίσω τα λάθη του παρελθόντος και κοιτάμε όλοι μαζί μπροστά». πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template