Μάικλ Κέιν: Ποια είναι αυτή; - Χάρβεϊ Καιτέλ: ο Θεός!! Μανταλίνα Ντιάνα-Γκενέα Υποκλιθείτε!!.ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Βρετανός μαέστρος στη δύση της ζωής του (Μάικλ Κέιν), κι ο Αμερικανός σκηνοθέτης (Χάρβεϊ Καϊτέλ),βρίσκονται στην πισίνα του ξενοδοχείου που τους φιλοξενεί κάνοντας το μπάνιο τους. Ξαφνικά μπαίνει να βουτήξει μια ολόγυμνη καλλονή. Και σ' αυτό το σημείο της ταινίας «Νιότη» («Youth») του Πάουλο Σορεντίνο λαμβάνει χώρα ένας από τους συναρπαστικότερους διαλόγους στην ιστορία του σινεμά

- Μάικλ Κέιν: Ποια είναι αυτή;

- Χάρβεϊ Καιτέλ: ο Θεός


Ο «Θεός» έχει όνομα, ηλικία και κατατωγή. Λέγεται Μανταλίνα Ντιάνα-Γκενέα, είναι 28 χρονών και γεννήθηκε στη Ρουμανία. Εχει υπάρξει πρώην του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, του Τζέραρντ Μπάτλερ, του Μάικλ Φασμπέντερ και χαιρετίζεται στους κύκλους της διεθνούς σόου - μπιζ ως «η νέα Μόνικα Μπελούτσι».

Η ...αναδυόμενη Αφροδίτη που έκλεψε την παράσταση της ταινίαςστην πρεμιέρα της «Νιότης» του Σορεντίνο στις Κάνες μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη ακολουθώντας την κτηνίατρο μητέρα της από φάρμα σε φάρμα.Δεν ήταν προορισμένη, όμως, να αρμέγει αγελάδες, κι έτσι έχοντας αποκτήσει εμπειρία από παιδικό ριάλιτι της τηλεόρασης της χώρας της, ήταν φυσικό να ξεκινήσει μετά τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο.

Τελικά ούτε η πασαρέλα χωρούσε την ενέργεια και τις φιλοδοξίες της. Μετακόμισε στην Ιταλία για να είναι πιο κοντά στα σχέδιά της να παίξει στον κινηματογράφο. ΄Εχει συμμετάσχει σε σειρές και ταινίες της ιταλικής τηλεόρασης αλλά και σε βίντεο κλιπ του Ερος Ραμαζόττι.

Το 2011 άρχισε να βγαίνει με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ενώ ακολούθησε ο Τζέραλντ Μπάτλερ. Εζησαν ένα δυνατό έρωτα έως το 2013. Έπειτα από κάποια «on-off» στη σχέση τους χώρισαν οριστικά.

O Μάικλ Φασμπίντερ, επίσης, έζησε ένα φλογερό ειδύλλιο στο πλευρό της μελαχρινής καλλονής. Τον Ιανουάριο του 2014 ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε πιασμένους χέρι-χέρι στο Μιλάνο και οι δύο τους έμοιαζαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Αλλά ούτε αυτή η σχέση κατάφερε να αντέξει στον χρόνο.

Τελικά την ανακάλυψε ο Σορεντίνο. Με την ταινία του «Νιότη» «άνοιξε» την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας. πηγή

H περίφημη σκηνή από την ταινία «Νιότη»



Μανταλίνα Ντιάνα - Γκενέα

Με τον Λ. Ντι Κάπριο


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template