Το βίντεο «καίει» τους μπράβους της Μυκόνου για τον ξυλοδαρμό του Κύπριου

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Βίντεο από κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας του γνωστού κλαμπ της Μυκόνου, έχουν μπει στο τραπέζι των ερευνών των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., και φαίνεται να ρίχνουν φως στις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου Κύπριου Β.Π. από τους υπεύθυνους ασφαλείας του καταστήματος.

Την ώρα που ο τραυματίας δίνει μάχη για να κρατηθεί στο ζωή στο Θριάσειο Νοσοκομείο, το υλικό από κάμερα του «Super Paradise» καθίσταται σε αδιάψευστο μάρτυρα των όσων έγιναν το κρίσιμο βράδυ, όπως επισημαίνουν αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

«Είναι μέσα η γυναίκα μου. Αφήστε με να περάσω. Θέλω να την πάρω’, φώναζε στους πορτιέρηδες, ο Β. την ώρα που προσπαθούσε να μπει στο μαγαζί. Εκείνοι του απαντούσαν σε έντονο ύφος ότι το ίδιο τους είπε και την προηγούμενη φορά και πιάστηκε πάλι στα χέρια με συμπατριώτη του που διασκέδαζε στο ίδιο κατάστημα. Τότε, ο ένας (34χρονος ιδιοκτήτης εταιρίας φύλαξης) από τους δύο εύσωμους άνδρες του έριξε 2-3 χαστούκια. Ο Β. φαίνεται να ζαλίστηκε. Τότε, μπήκε στο μέση ο δεύτερος πορτιέρης (ο 25χρονος), ο οποίος τον απώθησε με ιδιαίτερη δύναμη με αποτέλεσμα να πέσει με σφοδρότητα στο έδαφος. Ο Β. γέμισε αίματα. Χτύπησε το κεφάλι του.Ο δεύτερος πορτιέρης κατάλαβε τι είχε κάνει και άρχισε να του λέει με βραχνή φωνή: ‘Σήκω παλίκαρε. Σήκω. Όλα καλά», περιγράφει αστυνομικός που έχει δει το επίμαχο βίντεο. Οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως πιθανή αιτία της αντιπαράθεσης του τραυματία με τον συμπατριώτη του, πριν το επεισόδιο με τους υπεύθυνους ασφαλείας, ήταν το «πείραγμα» στη γυναίκα του.

Η γυναίκα του 31χρονου θύματος, η οποία την ώρα του άγριου ξυλοδαρμού βρισκόταν στο κλαμπ, γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook: «Δείτε όλοι το βίντεο. Ο βαρύμαγκας προσπαθεί να τον βοηθήσει μετά το ξύλο και καλά. Ο Β. σηκώθηκε για λίγο και του έλεγε "αισμε ρε αισμε" που σημαίνει ‘άσε με’ στη κυπριακή γλώσσα. Άσε με του έλεγε γιατί ο Βαγγέλης μου ήξερε ποιος τον χτύπησε. Και μετά κατέρρευσε».

Οι δύο εμπλεκόμενοι σεκιουριτάδες παρείχαν υπηρεσίες ασφαλείας σε vip που έκαναν διακοπές στη Μύκονο, βίλες και γνωστά νυχτερινά μαγαζιά. Ο ένας από τους δύο εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης της εταιρίας σεκιούριτι. Στο λογαριασμό του στο Facebook μάλιστα έχει ανεβάσει φωτογραφία που απεικονίζει τους άνδρες της εταιρίας του να φυλάνε τον πασίγνωστο Αμερικανό μπασκετμπολίστα Μάικλ Τζόρνταν όταν αυτός είχε έρθει για διακοπές στο νησί των ανέμων.
Έρευνα για τους μπράβους

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μετά τον ξυλοδαρμό και οι δύο εξαφανίστηκαν από το κλαμπ. Ο ιδιοκτήτης εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, ενώ ο δεύτερος, ηλικίας 25 ετών, κρύφτηκε μέχρι να παρέλθει το αυτόφορο για να αποφύγει τη σύλληψη. Χθες το πρωί, παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, παρουσία του δικηγόρου του.

Ο 25χρονος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι «δεν τον χτύπησα και δεν είμαι μπράβος. Σε εταιρία σεκιούριτι δουλεύω. Δεν υπάρχει κανένα χτύπημα. Το ζήτημα είναι να γίνει καλά ο άνθρωπος». Φως στις συνθήκες θανάτου αναμένεται να δείξει η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Ο Εισαγγελέας Σύρου έδωσε προθεσμία στον 25χρονο να απολογηθεί την Πέμπτη. Μέχρι τότε είναι ελεύθερος. Το ίδιο έγινε και με την περίπτωση του δεύτερου σεκιουριτά, ο οποίος απολογείται αύριο ενώπιον του Ανακριτή πηγή

Η Ασφάλεια Αττικής ερευνά παράλληλα το παρελθόν των δύο κατηγορουμένων και συγκεκριμένα το κατά πόσο είχαν εμπλοκή με προστασίες καταστημάτων ή ξυλοδαρμούς. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν προκύπτει να έχουν ποινικό παρελθόν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Κύπριος Β. εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Θριάσειο Νοσοκομείο.Δίπλα του βρίσκεται συνέχεια η γυναίκα του και οι συγγενείς του. «Είναι πολύ άσχημα. Πάρα πολύ άσχημα. Του μίλησα. Ξέρω ότι με ακούει. Το ξέρω. Δύο μέτρα άντρα έχω εγώ. Θα σηκωθεί. Δε μπορεί να γίνει αλλιώς. Θα σηκωθεί», αρκέστηκε να πει χθες η σύζυγός του. πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template