ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Θέματα καριέρας ,οικονομικά ερωτικά και θέματα υγείας στις σημερινές προβλέψεις...

ΚΡΙΟΣ       Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει πιο εσωστρεφή, ενώ προσπαθείς να προετοιμάσεις με τον καλύτερο τρόπο τις υποθέσεις σου, ωστόσο από το βράδυ και μετά, η Σελήνη περνώντας στο δικό σου ζώδιο, φέρνει στο προσκήνιο όσα είχες προετοιμάσει, ταυτόχρονα όμως λειτουργεί σαν προοίμιο για την αυριανή σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου κλιμακώνοντας την ένταση. 
Αισθηματικά: Μέχρι το βράδυ επιδιώκεις την απομόνωση από την πολυκοσμία, ενώ από το βράδυ κι έπειτα θέλεις να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί. Πρόσεξε όμως, μήπως με τη συμπεριφορά σου οδηγήσεις τα πράγματα σε όξυνση, καθώς υπάρχουν διέξοδοι. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Νιώθεις πως οι δικές σου πρωτοβουλίες δεν λαμβάνονται υπόψη από τους εργοδότες ή τους προϊστάμενους κι αυτό σε θυμώνει, μην ξεχνάς όμως πως είσαι σε μια περίοδο ευκαιριών, ενώ καλείσαι να ξαναδείς υποθέσεις που σχετίζονται με εφορίες και δάνεια.
ΤΑΥΡΟΣ         Μέχρι το βράδυ το κλίμα είναι πιο ευνοϊκό για να τρέξεις τις υποθέσεις σας, όσο η Σελήνη παραμένει σε φιλικό ζώδιο που σε ωθεί να ασχοληθείς με στόχους. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα η διάθεσή σου γίνεται πιο εσωστρεφής και επιδιώκεις να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία, ωστόσο οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι εκείνες που διαμορφώνουν το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθείς. 
Αισθηματικά: Στο ξεκίνημα της ημέρας μπορείς να βασιστείς σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς αργότερα έχεις πολύ άγχος που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει να φέρνει πρόσωπα από το παρελθόν στο προσκήνιο. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: 
Θα πρέπει να προσέχεις τις εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς το κλίμα μοιάζει αρκετά ηλεκτρισμένο και είναι πιθανό σήμερα να κληθείς να αναλάβεις και υποχρεώσεις τρίτων, μαζί με τις δικές σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ       Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι κάπως πιο πιεστικό, καθώς καλείσαι να δράσεις κινούμενος σε συγκεκριμένες νόρμες, ενώ από το βράδυ και μετά νιώθεις πιο ελεύθερος να αναπτύξεις δικές σου πρωτοβουλίες έξω από στεγανά που σε περιορίζουν και να ασχοληθείς με τους στόχους που έχεις θέσει. Παρόλα αυτά είναι πιθανό να υπάρξουν επιπλοκές σε κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο. 
Αισθηματικά: Μια ερωτική ιστορία μπορεί να σε ταλαιπωρήσει αυτό το διάστημα, ενώ υπάρχουν κάποιες προστριβές ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Παρόλα αυτά μπορείς να επενδύσεις στις επαφές και την επικοινωνία για να βρεις λύσεις. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν αρκετά μπερδέματα και παρανοήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ είναι πιθανές και κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια με πελάτες, συνεργάτες ή προμηθευτές. Επιπλέον, τα οικονομικά σου καθορίζονται από τις οφειλές που υπάρχουν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ       Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι πιο βοηθητικό για να αναπτύξεις δράση, για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, αλλά και να ξαναδείς κάποιες διαδικαστικές υποθέσεις, ενώ από το βράδυ και μετά ο κυβερνήτης σου η Σελήνη, περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δίνοντας έμφαση στα «πρέπει» που καλείσαι να ακολουθήσεις, αλλά ταυτόχρονα προετοιμάζοντάς σε για την αυριανή έκλειψη. 
Αισθηματικά: Νιώθεις πως η συναισθηματική ασφάλεια σου είναι πιο απαραίτητη από ποτέ και αυτό ενδεχομένως να οδηγήσει στην παραχώρηση γης και ύδατος, προκειμένου να τα εξασφαλίσεις, πρόσεξε όμως μήπως τελικά οι φοβίες σου δίνουν πάτημα στην άλλη πλευρά για να τις εκμεταλλευτεί. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μολονότι είναι μια περίοδος όπου μπορείς να υλοποιήσεις πολλά πράγματα, υπάρχουν δυσκολίες στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ παράλληλα το έδαφος στην καριέρα είναι αρκετά ασταθές, όπως ασταθείς μοιάζουν και οι συνεργασίες σου. Παρόλα αυτά υπάρχουν καλά νέα για τα οικονομικά.
ΛΕΩΝ      Μέχρι το βράδυ προσπαθείς να κινείς εσύ τα νήματα των εξελίξεων, ενώ θέλεις να βάλεις και μια τάξη στις σκέψεις σου, αργότερα όμως μέσα στην ημέρα είσαι πιο εξωστρεφής και θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέα δεδομένα. Πρόσεξε όμως τον τρόπο που χειρίζεσαι νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, ενώ ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα της οικογένειας δοκιμάζει την υπομονή σας στις σχέσεις με τους οικείους από μια φιλική θέση σε βοηθά να ξαναδείς με πιο ορθή κρίση τις υποθέσεις σου. 
Αισθηματικά: Οι επαφές που κάνεις αυτό το διάστημα είναι σημαντικές, θα πρέπει όμως να είσαι περισσότερο καλός ακροατής, αναζητώντας συμβιβαστικές λύσεις, καθώς οι πολλές απαιτήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις με το κοντινό σου περιβάλλον. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ρίχνεις το βάρος των προσπαθειών σου στην προώθηση των δημιουργικών σου σχεδίων και με την εύνοια που σου παρέχει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είναι όμως προτιμότερο να βάλεις νερό στο κρασί σου στις σχέσεις με το επαγγελματικό περιβάλλον αυτό το διάστημα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ       Μέχρι το βράδυ οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις μέσα στην ημέρα, ενώ αργότερα εσύ γίνεσαι πιο εσωστρεφής, προσπαθώντας να βάλεις σε μια τάξη τις πληροφορίες που πήρες μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Ταυτόχρονα όμως υπάρχουν και κάποιες πιεστικές καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια που φέρνουν διενέξεις με τους οικείους σου, κράτα λοιπόν πιο μετριοπαθή στάση.
Αισθηματικά: 
Υπάρχουν έντονα πάθη αυτό το διάστημα που μοιάζουν να σε «βγάζουν από τα νερά σου», παρότι γενικότερα προς τα έξω μπορεί να βγαίνει μια διαφορετική εικόνα. Από το βράδυ όμως και μετά είσαι αρκετά κτητικός κι ελεγκτικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: 
Το βράδυ θα σε απασχολήσουν και κάποιες οικονομικές υποθέσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί, ενώ είναι προτιμότερο να έχεις μελετήσει την πιο μικρή λεπτομέρεια της επόμενης κίνησης που επιδιώκεις να κάνεις ως προς τις οφειλές σου.
ΖΥΓΟΣ       Η μέρα ξεκινά και σήμερα με τις υποχρεώσεις να έχουν τον πρώτο λόγο μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ από το βράδυ και μετά η Σελήνη περνά απέναντί σου, φέρνοντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και ταυτόχρονα προετοιμάζοντάς σε για την αυριανή έκλειψη απέναντί σου που σε επηρεάζει άμεσα. 
Αισθηματικά: Τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος μοιάζουν να έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, ενώ εσύ νιώθεις πως η φωνή σου δεν εισακούγεται και παρασύρεσαι σε εγωισμούς που τελικά οδηγούν σε αδιέξοδα. Είναι προτιμότερο λοιπόν να φανείς περισσότερο διαλλακτικός και ευέλικτος αυτό το διάστημα, αν θέλεις να ωφελημένος. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάνεις πολλά έξοδα αυτό το διάστημα, θα πρέπει όμως να θυμάσαι πως οι αγορές που κάνεις αυτό το διάστημα μπορεί τελικά να μην έχουν την απόδοση που περίμενες. Επίσης, υπάρχει ένα κλίμα αστάθειας στις συνεργασίες σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ      Μέχρι το βράδυ μπορείς πιο άνετα να τρέξεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ από το βράδυ και μετά εστιάζεται η προσοχή σου σε υποθέσεις της καθημερινότητας, υποχρεώσεις και ζητήματα ρουτίνας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Αν όμως ανήκεις σε εκείνους που η υγεία τους είχε ταλαιπωρηθεί, σήμερα μπορείς να ξεκλέψεις χρόνο από το πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς. 
Αισθηματικά: Θέλεις να έχεις την αποκλειστικότητα του χρόνου του προσώπου που σε ενδιαφέρει και δεν σε ενδιαφέρουν οι κοινωνικές επαφές, ενώ ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως είσαι σε μια περίοδο που εγκυμονείται μια κατάσταση στα προσωπικά. Με την παρουσία όμως του ανάδρομου Ερμή στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, είναι πιθανό να επικοινωνείς και πάλι με πρόσωπα από το παρελθόν σου. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα έξοδα είναι αρκετά αυτό το διάστημα, ενώ η σημερινή ημέρα για το εργασιακό περιβάλλον είναι μια πρόγευση της αυριανής έκλειψης που αγγίζει τα επαγγελματικά σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ       Το ξεκίνημα της ημέρας σε βρίσκει να ρυθμίζεις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σου, ενώ από το βράδυ και μετά η Σελήνη περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για τα θέλω σου, δίνοντας πρόσφορο έδαφος για να τρέξεις τα δημιουργικά σου σχέδια, θυμήσου όμως ότι δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα αν δεν έχεις κάνει αρκετή προετοιμασία ήδη. 
Αισθηματικά: Είσαι πιο κοντά στους κοντινούς σου ανθρώπους σήμερα, ενώ η ερωτική σου διάθεση ανεβαίνει από το βράδυ και μετά, ενώ εσύ ξεκλέβεις χρόνο από το πρόγραμμά σου για να τον αφιερώσεις σε διασκέδαση ή στα αγαπημένα σου πρόσωπα. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι στόχοι που έχεις θέσει για τα οικονομικά σου, μοιάζουν δύσκολο να επιτευχθούν με βάση τις τωρινές συνθήκες, παρόλα αυτά υπάρχουν αλλαγές που κάνουν τη ζυγαριά να γέρνει προς τα δικά σου συμφέροντα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ       Μέχρι το βράδυ μπορείς πιο εύκολα να κάνεις επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις, έχοντας βέβαια πάντα υπόψη σου την ανάδρομη πορεία του Ερμή που ενώ επιδοκιμάζει θέματα του παρελθόντος που τα ξανασυζητάς, δεν είναι τόσο ευνοϊκός για νέα εγχειρήματα. Η δική σου στάση όμως είναι το κλειδί, καθώς από το βράδυ και μετά ασχολείσαι με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία. 
Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα είναι μια πρόγευση για την αυριανή σεληνιακή έκλειψη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, θα πρέπει λοιπόν να είσαι πιο διαλλακτικός και υπομονετικός με τους δικούς σου, αν θέλεις να αποφύγεις εντάσεις και ρήξεις. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα βήματα που θα κάνεις στα επαγγελματικά σου και ειδικά στον τομέα της καριέρας είναι προτιμότερο να είναι πιο προσεκτικά, αν θέλεις να δεις θετικά αποτελέσματα από αυτά. Είσαι άλλωστε σε μια περίοδο με έντονο παρασκήνιο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ      Μέχρι το βράδυ ασχολείσαι με την κάλυψη των βασικών σου αναγκών, ενώ από το βράδυ και μετά είσαι πιο εξωστρεφής και επιδιώκεις να δεις κόσμο, να κάνεις επαφές και να συναντήσεις πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, θυμήσου όμως ότι μολονότι ο Ερμής είναι ανάδρομος σε μια θέση φιλική προς το δικό σου ζώδιο, δυσκολεύει την επικοινωνία. 
Αισθηματικά: Έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν σήμερα, ωστόσο έρχονται σημαντικές αλλαγές και η σημερινή ημέρα είναι μια πρόγευση αυτών. Μη φοβηθείς όμως τις αλλαγές, καθώς η Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων φέρνει και σημαντικές λύσεις για ό,τι σε απασχολεί. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αυτή η περίοδος δεν ευνοεί αρκετά τα μεγαλεπήβολα σχέδια και σε καλεί να είσαι πιο συγκρατημένος με τα έξοδά σου, ενώ στον τομέα της καριέρας καλό είναι να βεβαιωθείς ότι το μήνυμά σου έφτασε εκεί που πρέπει.
ΙΧΘΥΣ      Η Σελήνη παραμένει μέχρι το βράδυ στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας τα δικά σου προσωπικά θέματα στο προσκήνιο, ενώ αργότερα εστιάζεις στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών. Ο Κρόνος όμως από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου εξαντλεί την ενέργειά σου με τις υποχρεώσεις που καλείσαι να διευθετήσεις, μπορείς όμως να δεις τους κόπους που καταβάλλεις να ανταμείβονται. 
Αισθηματικά: Είσαι αρκετά επικεντρωμένος στα θέλω σου σήμερα και μοιάζεις να μην είσαι διατεθειμένος να κάνεις βήματα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς έχεις «μαζέψει» μέσα σου κάποιες καταστάσεις που σε έχουν ενοχλήσει, οπότε περιμένεις η άλλη πλευρά να κάνει τα ανάλογα βήματα. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ακόμη κι αν οι υποθέσεις στην καριέρα σε κουράζουν, υπάρχει σημαντική εύνοια στο κομμάτι των επαγγελματικών σου, ενώ από το βράδυ και μετά τα οικονομικά σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template