ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στα αισθηματικά ,επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα..
ΚΡΙΟΣ        Η σημερινή ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου, ενώ ένας κύκλος υποχρεώσεων ολοκληρώνεται και ανοίγει ένας νέος. Όμως οι αλλαγές δεν θα πρέπει να σε φοβίζουν αφού μετά από αυτές περνάς σταδιακά σε μια πιο σταθερή βάση, εντούτοις μην αμελήσεις μέσα στο επόμενο διάστημα θέματα υγείας. 
Αισθηματικά: Τα ζητήματα καρδιάς συνεχίζουν να μην σε ικανοποιούν απόλυτα, με τις τρέχουσες καταστάσεις και τα πρόσωπα, ωστόσο σταδιακά αποδεσμεύεσαι από τα βαρίδια του παρελθόντος και ετοιμάζεσαι να ανοίξεις φτερά. Απόφυγε όμως σήμερα να έρθεις σε διένεξη με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι αλλαγές που περιγράφονται πιο πάνω περιλαμβάνουν και την εργασία σου, κυρίως την ρουτίνα του εργασιακού περιβάλλοντος, ενώ αν αναζητάς εργασία δεν αποκλείεται να βρεις μέσα στο επόμενο διάστημα, δίνοντας έτσι και νέα πνοή στα οικονομικά σου.
ΤΑΥΡΟΣ       Ενώ η σημερινή έκλειψη ηλίου πραγματοποιείται σε μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, υπάρχουν κάποια στοιχεία που πρέπει να προσέξεις. Αρχικά αν είχες ασχοληθεί με ένα δημιουργικό σου σχέδιο, αυτό κλείνει τον κύκλο του, είτε γιατί ολοκληρώθηκε, είτε γιατί εσύ το εγκαταλείπεις, περνώντας σε ένα καινούργιο. Παράλληλα όμως, πρόσεξε ιδιαίτερα τα παιδιά σου, αν έχεις, καθώς υπάρχουν σημαντικές αλλαγές σε ζητήματα που τα αφορούν. 
Αισθηματικά: Οι αλλαγές που περιγράφονται παραπάνω θα μπορούσαν να σχετίζονται άμεσα και με τον/την ερωτικό/ή σύντροφο, μοιράζοντας ξανά την «τράπουλα» ενώ φέρνει νέα πρόσωπα αν είσαι μόνος ή μόνη. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Νέα πνοή στη ζωή σου έρχεται μετά από αυτή την ηλιακή έκλειψη, η οποία σε βοηθά να αφήσεις πίσω ό,τι δεν σε αφήνει να εξελιχθείς, ωστόσο το κλίμα στη δουλειά παραμένει στρεσογόνο, με τα οικονομικά να είναι ρευστά.
ΔΙΔΥΜΟΙ       Η σημερινή ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται σε ένα ευαίσθητο σημείο του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στο σπίτι ή της οικογενειακές σχέσεις, όπως επίσης και στον τομέα από όπου αντλείς συναισθηματική ασφάλεια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα Ιουνίου. Έτσι λοιπόν τα δεδομένα αλλάζουν για το οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο μεταφράζεται ως αλλαγή κατοικίας, κάποιο μέλος έρχεται στην οικογένεια ή κάποιο μέλος αποχωρεί για να γίνει πιο αυτόνομο.  
Αισθηματικά: Η συναισθηματική σου ζωή μοιάζει να μην σε ικανοποιεί σήμερα, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν ρήξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα παραμένεις εριστικός και αντιδραστικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η σημερινή ημέρα σε καλεί να μην πάρεις ρίσκα, αλλά να προτιμήσεις την σίγουρη οδό που μοιάζει να φέρνει και έσοδα, χάρη στην αναγνώριση των προσπαθειών που έχεις καταβάλλει όλο αυτό το διάστημα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ       Σήμερα πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, ωστόσο όπως κάθε έκλειψη, έτσι και τώρα επηρεάζεσαι κι εσύ φέρνοντας νέα πρόσωπα στο κοντινό σου περιβάλλον, κλείνοντας κύκλους σημαντικών συζητήσεων και συμφωνιών, ανοίγοντας νέους. Είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και ο φιλικός σου κύκλος παίρνει νέα πνοή, ωστόσο πρόσεξε τις επαφές σου με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ρήξεις. 
Αισθηματικά: Δες τις καταστάσεις με μια νέα ματιά, μπαίνοντας και στη θέση της άλλης πλευράς, αντί να είσαι μονομερής, ενώ η Αφροδίτη σε ορθή πλέον φορά, χαρίζει σταθερότητα σε όσους ήδη είναι σε σχέση, θα πρέπει όμως να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά:
 Αλλαγές και σε ζητήματα μεταφορών ή μεταφορικού μέσου, ενώ σήμερα ενδεχομένως η επικοινωνία να μην είναι το δυνατό σου σημείο στις επαφές. Παρόλα αυτά είσαι σε μια σταθεροποιητική περίοδο, ακόμη κι αν τα οικονομικά πιέζονται.
ΛΕΩΝ      Σήμερα πραγματοποιείται έκλειψη ηλίου σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την αξία που δίνεις στα πράγματα, υλική ή ηθική, καθώς και με την αυτοεκτίμησή σου. Έτσι λοιπόν πραγματοποιούνται σημαντικές αλλαγές από εξωγενείς παράγοντες που μεταβάλλουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι όλα αυτά, ενώ θυμήσου πως ακόμη κι αν στην αρχή νιώθεις πως απειλείται η σταθερότητά σου, τελικά θα φέρει κάτι καλύτερο. 
Αισθηματικά: Ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σου και φέρνει κούραση στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ γενικότερα προετοιμάζεις σημαντικά βήματα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με σύμμαχο την ορθόδρομη πλέον Αφροδίτη στο ζώδιό σου. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η σημερινή έκλειψη επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σου, κλείνοντας κεφάλαια οριστικά και ανοίγοντας νέα, στοιχείο που τελικά δίνει νέα πνοή και στα επαγγελματικά σου. Παράλληλα έχεις την στήριξη των οικείων και η διαίσθηση είναι έντονη.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ       Σήμερα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο έκλειψη ηλίου, φέροντας ριζικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή ή γενικότερα σε κάποιο πολύ σημαντικό τομέα της, στοιχείο που ωστόσο μοιάζει για σένα κόκκινο πανί, αφού δεν είσαι ιδιαίτερα πρόθυμος να κάνεις αλλαγές, οπότε αναλαμβάνει το πλανητικό σκηνικό δράση για σένα. Δεν αποκλείεται να είναι επίπονη η αλλαγή αρχικά, όμως τελικά θα αποτελέσει εφαλτήριο για να περάσεις σε μια νέα φάση ζωής. Παράλληλα, πρόσεξε την υγεία σου. 
Αισθηματικά: Η συναισθηματική σου ζωή δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη από την έκλειψη στο δικό σου ζώδιο, χωρίς όμως αυτό να είναι κάτι δυσοίωνο, αφού φέρνει νέα πνοή στα ερωτικά σου, ενώ αν έχεις γενέθλια σήμερα, αυτή η χρονιά που ξεκινά σήμερα θα είναι ιδιαίτερα καθοριστική για σένα. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά:
 Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είναι εκείνα που σε στηρίζουν, ενώ σημαντικοί φίλοι είναι κοντά σου και σου δίνουν όραμα. Ωστόσο απόφυγε να έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα κύρους, αν δεν θέλεις να υπάρξουν σημαντικές συνέπειες.
ΖΥΓΟΣ       Σήμερα πραγματοποιείται έκλειψη ηλίου σε ένα πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σου, στοιχείο που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Έτσι λοιπόν αν υπάρχουν σημαντικά μυστικά στη ζωή σου, ενδεχομένως να αποκαλυφθούν προκαλώντας σημαντικές ανατροπές που όμως τελικά λειτουργούν λυτρωτικά. Επίσης, ίσως να έχεις συσσωρεύσει μέσα σου αρκετό άγχος. Γενικότερα πάντως είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις παρασκηνιακές ενέργειες, ενώ παράλληλα φρόντισε περισσότερο την υγεία σου. 
Αισθηματικά: Σήμερα είσαι ιδιαίτερα εσωστρεφής και είναι προτιμότερο να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου κατά μόνας, ενώ προετοιμάζεις ένα πολύ σημαντικό ξεκίνημα στη ζωή σου που όμως για την ώρα δεν έχουν ωριμάσει αρκετά οι συνθήκες. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι προσπάθειες που καταβάλλεις καθημερινά στο εργασιακό περιβάλλον δεν περνούν απαρατήρητες από τους ανώτερούς σου, στοιχείο που έχει άμεση επίδραση και στα οικονομικά σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ      Σήμερα πραγματοποιείται έκλειψη ηλίου στο φιλικό για το δικό σου ζώδιο της Παρθένου. Έτσι λοιπόν κλείνουν σημαντικά κεφάλαια στη ζωή σου και ανοίγουν νέα, ειδικά εκείνα που σχετίζονται με τους στόχους που θέτεις στη ζωή αλλά και με τα φιλικά πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Το σίγουρο είναι ότι μπορείς να βασιστείς στη συλλογικότητα για να καταφέρεις περισσότερα, αφού κάποιες φορές χρειάζεσαι παρακίνηση! 
Αισθηματικά: Η σχέση σου με τα αγαπημένα σου σταδιακά πρόσωπα σταθεροποιείται, ενδεχομένως όμως να έρχεται στο προσκήνιο μια σημαντική πληροφορία ή η αποκάλυψη κάποιου παρασκηνίου που ανατρέπει τα δεδομένα. Επίσης, ο Άρης παραμένει σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σε αυτή την ηλιακή έκλειψη, παρά τις εντάσεις θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τα ταλέντα σου, ενώ είσαι σε μια ιδιαίτερα δημιουργική φάση. Προσοχή μόνο σε οικονομικά ζητήματα, καλύτερα να αποφύγεις απερίσκεπτες ενέργειες.
ΤΟΞΟΤΗΣ       Η σημερινή ηλιακή έκλειψη σε επηρεάζει άμεσα καθώς πραγματοποιείται σε ένα ευαίσθητο σημείο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καταξίωση, την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, αλλά και την καριέρα σου, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές σε αυτούς τους τομείς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. 
Αισθηματικά: Ένα πιθανό σενάριο είναι πως για πολλούς Τοξότες θα μπορούσε να επηρεάζει και τα προσωπικά τους αυτή η έκλειψη, δίνοντας νέα τροπή στην καθημερινότητα. Παράλληλα όμως έχεις περάσει σε μια φάση ενδελεχούς εξέτασης των καταστάσεων στα ερωτικά σου, μια ανάσα πριν επιστρέψει ο Κρόνος στο ζώδιό σου. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Έρχονται σημαντικές αλλαγές σε ζητήματα καριέρας και είναι προτιμότερο αν δεν είσαι προετοιμασμένος γι’ αυτές, να μην έρχεσαι σε σύγκρουση με προϊστάμενούς σου, λέγοντας πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν. Παράλληλα όμως αν ψάχνεις εργασία δεν αποκλείεται να βρεις απασχόληση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ       Η σημερινή ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο φιλικό για το δικό σου ζώδιο της Παρθένου, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, που ακόμη κι αν στην αρχή σε ξεβολεύουν, τελικά θα αποδειχτούν σωτήριες. Κλείνεις κεφάλαια στη ζωή σου που σχετίζονται με νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, θέματα σπουδών ή εξωτερικού κι ανοίγεις καινούργια. Παράλληλα, πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος λειτουργούν επικουρικά στις ανάγκες σου. 
Αισθηματικά: Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να σου δώσει όραμα ώστε να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα στη δική σου ζωή, ενώ παράλληλα ο Δίας σε βοηθά να δεις με μια πιο διευρυμένη γωνία τις ευκαιρίες που περνούν από το δρόμο σου, ώστε να τις αδράξεις. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Παρότι δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική αυτή η έκλειψη για σένα, θα πρέπει να προσέξεις τις επαφές σου με πρόσωπα κύρους, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν ανατροπές σχετικά με ένα έγγραφο ή ένα χαρτί που περιμένεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ      Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει αρκετά εσωστρεφή κι επιφυλακτικό με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, ενώ εσύ εξετάζεις σε βάθος τις προθέσεις των γύρω σου, είτε είναι φίλοι, είτε οικεία πρόσωπα, είτε συνεργάτες. Παράλληλα κρατάς σημαντικές πληροφορίες για τον εαυτό σου, ενώ δεν είναι καλή ημέρα για να επιλύσεις διαδικαστικά ζητήματα. 
Αισθηματικά: Τα προσωπικά σου βρίσκονται σε μια πιο στάσιμη περίοδο, εκτός από εκείνους που είναι γεννημένοι στις αρχές Φεβρουαρίου, που έχουν και πολλές ευκαιρίες. Τα ξεκαθαρίσματα όμως συνεχίζονται ακόμα!
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η σημερινή ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά τρίτων, τις οφειλές σου, τα δάνεια, επαφές με τράπεζες, εφορίες, έτσι λοιπόν έρχονται πολύ σημαντικές αλλαγές, αφού κύκλοι κλείνουν και ανοίγουν νέοι, ακόμη κι αν στην αρχή οι εξελίξεις σε προλαβαίνουν.
ΙΧΘΥΣ      Σήμερα πραγματοποιείται έκλειψη ηλίου απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και επηρεάζει ιδιαίτερα εκείνους που είναι γεννημένοι γύρω στα μέσα Μαρτίου περίπου. Όπως κάθε έκλειψη λοιπόν, έτσι κι αυτή κλείνει οριστικά κάποια κεφάλαια σε μια σχέση ή μια συνεργασία, αφήνοντας χώρο στη ζωή σου για κάτι νέο, πιο λειτουργικό, ειδικά αν οι καταστάσεις στο παρελθόν δεν προχωρούσαν. Παράλληλα όμως, μην αμελήσεις την υγεία σου, ειδικά αυτές τις μέρες. 
Αισθηματικά: Ριζικές αλλαγές στα προσωπικά, οι οποίες έχουν αντίκτυπο και στην εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, παρόλα αυτά ο Δίας στον τομέα των ερωτικών σου φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα ζητήματα καρδιάς, αλλά και σταθεροποιήσεις, αρκεί να προσέχεις τις ουτοπίες. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αν η καριέρα σου στηρίζεται σε μια σημαντική συνεργασία είναι προτιμότερο σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους αν δεν θέλεις να υπάρξουν ανατροπές, ενώ δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να τα βάλεις με πρόσωπα κύρους ή να επιβαρύνεις το πορτοφόλι σου με επιπλέον οφειλές. πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template