ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ(UPD) Tραγική εμφάνιση στον ΣΚΑΙ

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Ο πλέον ανεκδιήγητος αρχηγός στην ιστορία της ΝΔ είναι ο Μειμαράκης και με τη βούλα.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ το βράδυ της Τρίτης, με έναν λόγο δίχως ειρμό και συνέχεια, μάς δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει για μια ακόμη φορά τα
προαπαιτούμενα που θα φέρει στη Βουλή ο Τσίπρας, για να μην ρισκάρει την ευρωπαική πορεία της χώρας στην οποία μάς οδηγούν με ασφάλεια οι αδιαφιλονίκητοι ευρωπαιστές Κατρούγκαλος, Σκουρλέτης, Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και τα μυαλά στα κάγκελα.

Ο ανύπαρκτος Μειμαράκης που όλως περιέργως αντί την Ρεβέκκα Σκαφτούρου επέλεξε να κάνει διευθύντρια του γραφείου τύπου την Πηνελόπη Γαβρά, οδηγεί την Νέα Δημοκρατία στα βράχια για το χατήρι των Καραμανλή-Σαμαρά οι οποίοι ευελπιστούν να επανέλθουν στην ηγεσία του κόμματος μέσα από την καταστροφή της χώρας αλλά και του κόμματος.
Για τέτοια δημιουργική σκέψη μιλάμε.

Ο Μειμαράκης μάλιστα αγνόησε προκλητικά και την αυτονόητη τοποθέτηση του Αδωνη Γεωργιάδη ο οποίος μίλησε για αποχή της ΝΔ από την ψηφοφορία.

Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Γεωργιάδης είναι να τα βροντήξει και να φύγει τρέχοντας από το χαζοκόμμα των Μειμαράκηδων. Οπως έχουμε γράψει κατ΄ επανάληψη, ο Γεωργιάδης, όσο και να διαφωνεί κανείς μαζί του, δεν δίσταζε να μπει στη φωτιά σαν υπουργός και να συγκρουσθεί με συνδικαλιστές και κατεστημένα.

Δεν υπήρξε καιροσκόπος και την μαχητικότητά του την έχει ανάγκη η χώρα.

Σημειώνουμε ότι ήταν αυτός που είχε την παρρησία να δηλώσει ότι δεν θέλω να μου κλέψει την (μνημονιακή) δόξα ο Τόμσεν-εγώ θέλω να μεταρρυθμίσω το υπουργείο. Τελικά βλέπουμε τον Τσίπρα να κλέβει την δόξα του Τόμσεν με το ηθικό πλεονέκτημα του αριστερού.

Η ΝΔ σε μια ιστορικά κρίσιμη στιγμή δεν διαθέτει ηγεσία. Η μεγαλύτερη προσφορά του Μειμαράκη στο κόμμα θα ήτο να επιστρέψει στις αέναες διακοπές του-τις οποίες και διέκοψε για να υποδυθεί τον αρχηγό.

Ακόμη και ο παρουσιαστής Δειμέζης βαρέθηκε να ακούει τις ανοησίες του Μειμαράκη και τον διέκοψε για να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του καναλιού το CSI MIAMI.

Eμετικό ήταν και το γλύψιμο του Μειμαράκη στην πρόεδρο της Βουλής-πιθανόν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής έχει τους λόγους του να την φοβάται.

Aκολουθεί μια μικρή συλλογή από τις ασυναρτησίες του Μειμαράκη στον Μάρκο Δειμέζη-ΣΚΑΙ.

"Η συμφωνία είναι επώδυνη και κακή γιατί χάθηκε πάρα πολύς χρόνος σε ανούσιες διαπραγματεύσεις. Για αυτό τη φέρνει να ψηφιστεί στη Βουλή άρον άρον", τόνισε ο Ε. Μειμαράκης στο Skai.

O κ. Τσίπρας με τον τρόπο που φέρνει τη συμφωνία στη Βουλή ουσιαστικά εκβιάζει τη ΝΔ, σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα δεν δίστασε να πάρει το μέρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τις ενστάσεις που έχει διατυπώσει για τη διαδικασία που θέλει να ακολουθήσει η κυβέρνηση στη βουλή.

Ο κ. Μειμαράκης τόνισε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ θα κινηθεί συντεταγμένα μετά από αποφάσεις των συλλογικών οργάνων της, σε ό,τι αφορά την ψηφοφορία στη Βουλή.

Τόνισε όμως πως αν η συμφωνία δεν περάσει, η χώρα θα οδηγηθεί σε άτακτη χρεοκοπία, δηλαδή σε μια εθνική καταστροφή.

Από την πλευρά μας στηρίζουμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, ενώ τα μέτρα που έρχονται τα χρεώνουμε στους Τσίπρα και Καμμένο, αφού η ΝΔ δεν συμμετείχε στη διαπραγμάτευση, σημείωσε ο κ. Μειμαράκης.

Παράλληλα τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών τονίζοντας ότι στην δημοκρατία και την πολτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα, αλλά στην οικονομία υπάρχουν.

Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι ο κ. Τσίπρας του κορόιδεψε, ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να εφαρμοστεί και ότι το μνημόνιο δεν μπορεί να σκιστεί, ανέφερε ο Ε. Μειμαράκης.

«Η ΝΔ στοχεύει στο 39% του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα» επανέλαβε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιμένοντας στο επιχείρημα του «μεσαίου δρόμου» που πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα του.

Για τα εσωκομματικά της ΝΔ ο κ.Μεϊμαράκης υποσχέθηκε «άνοιγμα» στην κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς επετηρίδες για τα κομματικά στελέχη. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template