Εσείς πώς θα προετοιμάσετε τους πελάτες σας για το φθινόπωρο; Προσέξτε μην ενδιαφερθεί ο ανταγωνιστής σας!

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

του Κώστα Παπαϊωάννου,
Όσο και να μη μας αρέσει, η περίοδος της «θερινής ραστώνης» θα φτάσει σύντομα στο τέλος της. Όλοι θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας και στα τρέχοντα ζητήματα που μας απασχολούν.
Με δεδομένη την ταραγμένη χρηματοοικονομικά κατάσταση που βρίσκετε η χώρα μας, σίγουρα οι πελάτες μας (και ιδιαίτερα εκείνο το 20% των πελατών σας, που σας φέρνει το 80% των κερδών σας), θέλει ξεχωριστή φροντίδα και σίγουρα κάποιο follow-up στα προϊόντα του και στις ανάγκες του, έτσι όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί, μετά από την επέλευση όλων αυτών των γεγονότων και των αλλαγών στην καθημερινότητα του καθενός, που προκλήθηκαν από όλες αυτές τις εξελίξεις.

Εσείς πως σκέφτεστε να προσεγγίσετε και να ενημερώσετε τους πελάτες σας, για όλες αυτές τις φορολογικές, ασφαλιστικές και οικονομικές αλλαγές που ήδη έγιναν, ή θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα;


Πώς μπορούν οι πελάτες σας να προστατεύσουν τη ζωή, την οικογένειά τους, την περιουσία τους, τις επιχειρήσεις τους και τις όποιες επενδύσεις τους, μέσα σε αυτό το περιβάλλον, με κύριο εργαλείο τα προϊόντα που ο κάθε ένας από εσάς, διαθέτει;

Τώρα είναι η ευκαιρία για να προετοιμάσετε το πλάνο προσέγγισης των πελατών σας (ποιους, πότε και με τι agenda στον καθένα), που πρέπει να ξεκινήσει το αργότερο μέχρι τις 20 – 25 Αυγούστου.

Προσέξτε, όσο περισσότερο ενημερωμένοι είναι οι πελάτες σας σχετικά με όλα αυτά, τόσο περισσότερο ασφαλείς αισθάνονται και τόσο περισσότερο πιστοί είναι σε σας. Μην αφήνετε κενά που θα τα καλύψει ταχύτατα και σίγουρα, ο ανταγωνισμός σας.

Θυμηθείτε ότι η φύση μισεί τα κενά και τα καλύπτει αμέσως.

Και για το τέλος μια «ρητορική» ερώτηση (την οποία όμως θα σχολιάσω σύντομα): Ο ασφαλιστής κάνει διακοπές;

papaioannou kostas

Ποιος είναι ο Κώστας Παπαϊωάννου

Ο κ. Κώστας Παπαϊωάννου είναι εξειδικευμένος εκπαιδευτής ασφαλιστών με 20ετή και πλέον διδακτική εμπειρία. Έχει κάνει σπουδές οικονομικής κατεύθυνσης και κατέχει τίτλους σπουδών στα ασφαλιστικά από το ΕΙΑΣ και το CII.

Εργάζεται στον ευρύτερο ασφαλιστικό και χρηματοοικονομικό χώρο από τη δεκαετία του ΄80 και έχει απασχοληθεί σε διευθυντικές θέσεις εκπαίδευσης, σε μερικές από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες και τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά, καλύπτοντας και τα θέματα εκπαίδευσης του Bancassurance.

Έχει συνεργαστεί με το ΕΙΑΣ και το Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο και συμμετείχε στη συγγραφή των βιβλίων πιστοποίησης διαμεσολαβούντων.

Έχει συνεργαστεί με την KPMG για την πιστοποίηση του EFICERT, και με την ΕΕΔΕ, για αντίστοιχα θέματα.  πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template