Το Χόλιγουντ τον γκρέμισε!Είχε τα πάντα, κέρδιζε τα πάντα, μέχρι που τα έχασε όλα!!

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Το Χόλιγουντ τον γκρέμισε!Είχε τα πάντα, κέρδιζε τα πάντα, μέχρι που τα έχασε όλα!!
Ο Ryan Kavanaugh ήξερε πώς να κάνει σωστά το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία στο Χόλιγουντ: να βγάζει χρήματα. Απλά αυτό δεν ήταν αρκετό.
Ο Ryan Kavanaugh, γνωστός και από την κινηματογραφική επιτυχία «Billion Dollar», έχει στο ενεργητικό του πάνω από 200 ταινίες μέσω της πρόσφατα πτωχεύσασας εταιρείας, Relativity Media.
Η προσωπική του περιουσία ανερχόταν στα 1 δισ. δολάρια και οι πιο διάσημες ταινίες του είναι το «The Social Network» και το «Little Fockers».
Για πολλά από τα 11 χρόνια που η εταιρεία Relativity Media δημιουργούσε και χρηματοδοτούσε ταινίες - πολύ πριν από την κατάθεση προστασίας πτώχευσης την Πέμπτη- ο 40χρονος ήταν μια διασημότητα και ένα «παιδί-θαύμα» στη βιομηχανία. Έγγαμος με ένα μοντέλο του Sports Illustrated, φωτογραφήθηκε σε πάρτι με τους Μπράντλεϊ Κούπερ, διάσημος για το γεγονός ότι πήγαινε με το ελικόπτερο στη δουλειά(!), ο Kavanaugh αξιοποίησε επενδυτές από τον Ron Burkle μέχρι τους Steven Mnuchin και Paul Singer.



Η πρώτη εμφάνιση του ιδιαίτερου κοκκινομάλλη Kavanaugh ήταν εντυπωσιακή και ήρθε με συμφωνίες ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου που βοήθησαν ώστε να γίνουν κάποιες καλές ταινίες. Κέρδισε την προσοχή για το πώς η Relativity έκανε τις επιλογές της καθώς δε βασιζόταν στην αξιολόγηση ενός σεναρίου ή του σκηνοθέτη, αλλά χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Monte Carlo, την στατιστική ανάλυση των μεταβλητών σε ένα είδος ή το ιστορικό των ηθοποιών.



Αλλά η Relativity είχε περισσότερες αστοχίες στο box-office από επιτυχίες και ποτέ δεν ήρθε κοντά στην αρχική δημόσια προσφορά που ο Kavanaugh υπερηφανευόταν ότι ετοίμαζε. Δεν κατάφερε να γίνει μεγιστάνας ή να μετατρέψει τον τρόπο που η βιομηχανία έκανε ταινίες.

Πριν κάποιες ημέρες η Relativity ζήτησε προστασία από τους πιστωτές, μετά από μήνυση που έκανε ένας δανειστής αποκαλώντας τον Kavanaugh «απατεώνα». Μια ημέρα πριν, το στούντιο άρχισε να απολύει προσωπικό και ο ίδιος πούλησε το σπίτι του στο Malibu για 8,7 εκατομμύρια δολάρια.
Η δεξιότητα του Kavanaugh να βρίσκει χρήματα για τις ταινίες δεν ήταν αρκετή. Για να βρίσκεται στην κορυφή και να μπορεί να πληρώνει τους λογαριασμούς έπρεπε να βγάλει νικητές. Ενώ η ταινία «Limitless», με πρωταγωνιστή τον Κούπερ, ήταν μια επιτυχία που απέφερε 162 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office, το 2011, δεν είχαν την ίδια τύχη οι ταινίες «Out of the Furnace» με τον Christian Bale και το «3 Days to Kill» με τον Kevin Costner, των οποίων η πώληση των εισιτηρίων δεν κάλυψαν το κόστος τους.

Δυστυχώς υπήρξαν πάρα πολλές περιπτώσεις σαν αυτές. Η Relativity και οι θυγατρικές της εντάχθηκαν στον πτωχευτικό κώδικα των ΗΠΑ με χρέη 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια, περιουσιακά στοιχεία 560 εκατομμύρια δολάρια και οι πιστωτές, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιαστή Alexander Wang.

«Ήταν «ένας πολύ καλός σόουμαν και η ικανότητα αυτή είναι πολύ χρήσιμη στο χώρο του κινηματογράφου. Αυτοί οι άνθρωποι έρχονται στο Χόλιγουντ όλη την ώρα. Άντεξε πολύ περισσότερο από ό, τι άλλοι σαν κι αυτόν», δήλωσε για τον Kavanaugh ο πρώην διευθυντής της 20th Century Fox, Joe Pichirallo. πηγη
https://pmcvariety.files.wordpress.com/2013/04/kavanaugh-car1.jpg?w=670&h=377&crop=1
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template