Τζένιφερ Λόρενς- Σε 5 χρόνια έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του κόσμου

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Η βραβευμένη με Όσκαρ Τζένιφερ Λόρενς μπορεί να είναι μόλις 25 ετών ωστόσο έχει καταφέρει να δει το όνομά της γραμμένο στην λίστα του Forbes ως η υψηλότερα αμειβόμενη ηθοποιός για το 2015.
Η Αμερικανίδα ηθοποιός κέρδισε 52 εκατ. δολάρια προ φόρων μόνο το τρέχον έτος. Βραβεύτηκε με Όσκαρ το 2013 για την ερμηνεία της στην ταινία "Οδηγός Αισιοδοξίας" και κέρδισε 18 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από πέρυσι λόγω εν μέρει της ταινίας "Αγώνες Πείνας: Επανάσταση - Μέρος 1", που προβλήθηκε στα τέλη του 2014 και είχε συνολικές εισπράξεις 752 εκατομμύρια δολάρια στον κόσμο.

Το Business Insider αφιερώνει μερικές σελίδες στη ζωή της Τζένιφερ Λόρεν για το πώς από ένα κορίτσι που μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα κατάφερε να γίνει μια σταρ του Χόλιγουντ.

Η Λόρενς γεννήθηκε στις 15 του Αυγούστου, 1990 και μεγάλωσε σε μια φάρμα αλόγων στο Λούισβιλ στο Κεντάκι. Έχει άλλα δύο αδέρφια μεγαλύτερα, τον Blaine και τον Ben με τους οποίους μοιράζεται τα πάντα.

Η Λόρενς με τα αδέρφια της


Η Λόρενς διαθέτοντας ανεξάντλητη ενέργεια και έχοντας ιδιόμορφη αίσθηση του χιούμορ δύσκολα μπορούσε να χωρέσει στους τέσσερις τοίχους ενός σχολείου. Μισούσε τα κλισέ και τις εκδρομές.


Στα 14 της ένα πρακτορείο μοντελων άρχισε να παρακολουθεί την ζωή της και η Λόρενς μετακόμισε στην Νέα Υόρκη.


Μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της ήταν στο MTV για το promo του ριάλιτι «My Sweet Super 16».



Οι παραγωγοί του «Στην Καρδιά του Χειμώνα» στο οποίο η Λόρενς ήταν υποψήφια για Όσκαρ, αρχικά αρνήθηκαν την συμμετοχή της στην ταινία γιατί όπως της είπαν ήταν πολύ... όμορφη. Η ίδια όμως δεν το έβαλε κάτω και ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη προκειμένου να πάρει το ρόλο.



Ένα μήνα μετά την υποψηφιότητά της για Όσκαρ της ανακοινώθηκε ότι η έχει επιλεχτεί για να παίξει στην ταινία «Αγώνες Πείνας».

Επίσης πήρε το ρόλο της Mystique στο "X-Men" στην ταινία "X-Men: Η πρώτη γενιά" το 2011 ενώ έπιαξε τον ίδιο ρόλο και στην ταινία "X-Men: Αποκάλυψη."



Το 2012, η Λόρενς έδειξε το ταλέντο της στο δράμα παίζοντας δίπλα στον Bradley Cooper και τον Robert De Niro στην ταινία "Οδηγός Αισιοδοξίας."


Ένα χρόνο αργότερα, το 2013 βραβεύτηκε με Όσκαρ ως η καλύτερη ηθοποιός για την ερμηνεία της στην ταινία ενώ το ίδιο έτος επέστρεψε στην ταινία Αγώνες Πείνας: Φωτιά η οποία έσπασε τα ταμεία με έσοδα 161 εκατ. δολάρια την πρώτη βδομάδα της κυκλοφορίας της.


Έπειτα έπαιξε στο «Οδγηγός Διαπλοκής» όπου οι θεατές την απόλαυσαν σε ένα διαφορετικό ρόλο όπου η ταινία κέρδισε 10 υποψηφιότητες για όσκαρ με την Λόρενς να είναι υποψήφια για το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου



Το ίδιο έτος το "Αγώνες Πείνας: Επανάσταση - Μέρος 1", είχε συνολικές εισπράξεις 752 εκατομμύρια δολάρια στον κόσμο.


Τον Αύγουστο του 2015, το περιοδικό Forbes κατέταξε την Λόρενς στις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς κερδίζοντας 52 εκατ. δολάρια το τελευταίο χρόνο. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template