Δείτε πώς περνάει η άγνωστη κόρη του Donald Trump, Tiffany.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Η άλλη όμορφη κόρη του Donald Trump, η Τiffany, είναι "VIP μέλος" της κοινωνικής ζωής του Μανχάταν, αλλά κανείς δεν φαίνεται να το έχει πάρει χαμπάρι.Αν και κάνει παρτάκια με τα "Rich Kids of Instagram" (αυτά τα παιδιά τα οποία επιδεικνύουν τον extreme πλούτο του τζετ-σετ με τα χρυσά ρολόγια και iPhone στα 14 και τις Ferrari στα 16), έχει κάνει πρακτική στη Vogue, έχει βγάλει σινγκλάκι ποπ μουσικής και... είναι κληρονόμος του Trump, η 21χρονη δεν έχει ούτε δική της σελίδα στη Wikipedia.

Ο λόγος που φαίνεται πως περνάει απαρατήρητη είναι πως τα media είχαν ξεχάσει καν την ύπαρξή της.

Η Tiffany μεγάλωσε στην Καλιφόρνια με την μητέρα της, Marla Maples, δεύτερη σύζυγο του Trump. Πήγε σε σχολείο που κόστιζε 31.205 δολάρια το χρόνο, τζάμπα δηλαδή, (Viewpoint), με τα λεφτά του πατέρα της ο οποίος βοηθούσε κατ'αυτό τον τρόπο την κόρη του, 5.000 μίλια μακριά. Υπόδειγμα γονέα.



Μαμά και κόρη, Καλά Χριστούγεννα

Πρόσφατα η Tiffany άλλαξε παραστάσεις και πήγε στην ανατολική ακτή, για να γίνει μέλος του ίδιου πανεπιστημίου όπως και ο πατέρας της, στο The Wharton School of the University of Pennsylvania. Αν και έκανε το ντεμπούτο της στην ποπ το 2011, είχε πει στην Όπρα πως η πραγματική της αγάπη είναι η μόδα. Ουάου.




Αυτές οι σπουδές, σκίσιμο. Ώρα για selfie

Την άνοιξη του 2013, η Daily Mail ανέφερε πως η Ivanka Trump βοήθησε την ετεροθαλή της αδερφή να κάνει... πρακτική στη Vogue και πως "η Tiffany θα έπρεπε να δουλεύει από τις 5.30 το πρωί, ενώ είχε και την ευκαιρία να κολατσίσει με την Anna Wintour", δηλαδή σαν να λέμε αυτό που κάνουν εκατοντάδες άλλοι εργαζόμενοι, οι οποίοι σίγουρα ως... περαστικοί δεν τους δίνεται η ίδια ευκαιρία για "φαγητό με την Αννα Γουίντουρ (η οποία είναι η πιο ισχυρή κυρία της βιομηχανίας της μόδας και της Vogue).



Photo Op!

Στις ελάχιστες φωτογραφίες της Tiffany, φαίνεται να κάνει παρέα με αυτά τα... καλά παιδιά του Rich Kids of Instagram. Aυτό το καλοκαίρι η Τiffany το περνάει στα Hamptons, τo πιο VIP μέρος που είναι αποκλειστικό για τους "Richer than rich", "παρτάροντας" και περνώντας μούρλια. Αυτή τη στιγμή κάνει κι άλλη πρακτική στην Aeffe (Alberta Ferretti, Moschino, Pollini).



Aγαπούλες



Σκίζεται στο διάβασμα



Γέρνουν από τον αέρα;



Φουσκωμένη σε βλέπω



Και καλά, εργασία και χαρά... πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template