ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015..Επαγγελματικά,οικονομικά,αλλά και αισθηματικά  και όσα σας απασχολούν ..
Κριός
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Θα είστε σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις με κόσμο, για να προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδια που έχετε αναζητώντας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν. Να ξέρετε ότι σύντομα θα βρείτε υποστηρικτές που θα σας εκτιμήσουν και θα σας στηρίξουν για να πετύχετε τα σχέδια σας.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου, οι συγκυρίες θα φέρουν κοντά σας παλαιότερες σχέσεις, που νομίζατε ότι είχαν λήξει. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και μετά θα παρακινήσετε τους συνεργάτες σας να γίνουν πιο παραγωγικοί και να σας βοηθήσουν να βάλλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να βρεθείτε με φίλους, να ανανεώσετε την σχέση σας μαζί τους ή να δείτε αγαπημένα πρόσωπα. Θα συμβούν όμως περίεργες συμπτώσεις και θα συναντήσετε ξαφνικά ένα πρόσωπο από τα παρελθόν σας και θα αναστατωθείτε. Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών θα σας απασχολήσει αυτήν την εβδομάδα.

Περιορίστε τα έξοδά σας και εφαρμόστε μια συντηρητική πολιτική στον οικονομικό τομέα. Στη δουλειά σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να καλυτερεύσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας γιατί αργότερα θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια τους.

Δίδυμοι

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στις καινούργιες καταστάσεις που θα υπάρξουν στη ζωή σας και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Οι αδέσμευτοι αυτές τις μέρες δεν αποκλείονται οι επανασυνδέσεις αλλά και οι καινούργιες σχέσεις.

Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες, εξετάζοντας αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν. Στον οικονομικό σας τομέα, να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε περιττές αγορές.

Καρκίνος

Ο επαγγελματικός τομέας και η καριέρα σας γενικότερα, απορροφά την ενέργειά σας και τον χρόνο σας. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται καλές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο, για τους δεσμευμένους και κεραυνοβόλους έρωτες για τους αδέσμευτους και τους κυνηγούς της περιπέτειας. Ο ερωτικός τομέας δείχνει ισορροπημένος χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις και έντονα πάθη.

Φίλοι, συλλογική δουλειά, νέοι στόχοι, κοινωνική ζωή σας ευνοούν και ένα όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Φροντίστε στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί.

Λέων

Αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει και κινηθείτε λίγο αργότερα όταν οι γενικότερες συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές. Εξετάστε ποιες είναι οι τρέχουσες ανάγκες σας και δώστε έμφαση στα γεγονότα που θα συμβούν. Μερικές φορές δεν θα διστάσετε να τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα στη δουλειά σας αφού κινείστε από θέση ισχύος πια και ξέρετε ότι οι άλλοι θα υποχωρήσουν στις απαιτήσεις σας.

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για αρκετούς από εσάς προκειμένου να αξιοποιήσετε σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί, με τις συναλλαγές σας με το δημόσιο και άλλους κρατικούς φορείς, γιατί θα υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες μέχρι να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας.

Παρθένος

Δεν αποκλείεται να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες οικονομικές απώλειες. Μην πιέζετε τον εαυτό σας γιατί η υπερένταση και το άγχος σας κάνει να χάνετε πολύ ενέργεια χωρίς λόγο.

Οι αδέσμευτοι θα δώσετε την ευκαιρία να σας πλησιάσουν περισσότερο άτομα που από καιρό ενδιαφέρονται και θα σας εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους. Προσέξτε μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Στη δουλειά προσπαθείστε να βάλλετε ένα πρόγραμμα και να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει.

Ζυγός

Περιορίστε τα έξοδα σας. Η διάθεση σας να προσφέρετε έργο, καλή ποιότητα και εξυπηρέτηση στην πελατεία σας θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν τα έσοδα σας. Θα έχετε την τάση μέσα από το άγχος και την ανασφάλεια που θα νιώθετε, να δημιουργείτε παρεξηγήσεις και επιθετικές συμπεριφορές.

Οι αναποδιές και οι καθυστερήσεις σταματούν και σύντομα θα διαπιστώσετε ποια από τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να προβληθείτε στο ευρύτερο εργασιακό σας περιβάλλον, που θα σας ενεργοποιήσουν θετικά.

Σκορπιός

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Κινηθείτε με προσεκτικά βήματα, μεθοδευμένες κινήσεις και προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις.

Οι σπουδαστές θα έχουν αυτήν την περίοδο αρκετή έμπνευση αλλά και τύχη. Στα επαγγελματικά θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να βάλλετε σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδια σας και θα έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας καθώς θα προκύψουν πολλές καινούργιες και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε παγίδες που μπορεί να κρύβουν προτάσεις για επενδύσεις που θα σας γίνουν.

Τοξότης

Αποφύγετε να κάνετε σπατάλες για να μην πιεστείτε μελλοντικά. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τους στόχους σας και να εκτονώσετε την δημιουργικότητά σας.

Η καθημερινότητα και οι πρακτικές υποθέσεις σας κρατούν σε εγρήγορση σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες υποχρεώσεις προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην ρισκάρετε τα χρήματα σας σε επενδύσεις, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας.

Αιγόκερως

Αποφύγετε στα οικονομικά σας να κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Καλύτερα να ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα με θέματα εργασιακά που ευνοούνται καθώς και με σημαντικά σχέδια γύρω από τον χώρο της δουλειάς που τώρα μπορείτε να τα προωθήσετε.

Μπορείτε να πάτε διακοπές να περάσετε ευχάριστα και να ανανεωθείτε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας γιατί θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα σας αναστατώσουν και δεν πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Στα συναισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα σκεφτείτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε άλλο ένα βήμα και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να επισημοποιήσετε το δεσμό σας.

Υδροχόος

Εκφράστε όσα νιώθετε. Η ψυχολογία σας είναι πιεσμένη και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει στασιμότητα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα πάρετε αποφάσεις για ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας.

Όσοι είσαστε μόνοι, αποφύγετε να δεχθείτε καταστάσεις του παρελθόντος να ξαναμπούν στη ζωή σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε περιττά έξοδα και προσπαθήστε να μειώστε παλιές σας οφειλές.

Ιχθείς

Διανύετε τον μήνα των γενεθλίων σας και αυτό σημαίνει ότι έχετε την τάση και τη διάθεση να προσπεράσετε τις όποιες δυσκολίες, να κάνετε νέα ξεκινήματα και γενικά να αλλάξετε στη ζωή σας ότι δεν σας ικανοποιεί. Κερδισμένοι όμως θα βγείτε όσοι οργανωθείτε σωστά και με αρωγό την υπομονή και την επιμονή θα έχετε σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Οι όποιες εντάσεις υπήρχαν τείνουν να εκλείψουν οριστικά και οι σχέσεις που άντεξαν θα συντηρηθούν πλέον μακροπρόθεσμα.

Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας για την πορεία της σχέσης σας. Στον οικονομικό σας τομέα αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί δύσκολα θα μπορέσετε να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template