Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν Σαρλίζ Θερόν-Σον Πεν

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Η Σαρλίζ Θερόν και ο Σον Πεν είχαν γίνει το ζευγάρι που όλοι περίμεναν να δουν να παντρεύεται σύντομα. Και κάπου εκεί τους έκλεισε το μάτι ο χωρισμός και έχουν γίνει το πρώτο celebrity θέμα στα Μέσα όλου του κόσμου. τι συνέβη όμως, και χώρισαν; Οι ξένες ιστοσελίδες έχουν αρχίσει να δίνουν τις εκδοχές τους, μιλώντας για πηγές από το στενό περιβάλλον των δυο πρώην συντρόφων.

Η Radaronline ισχυρίζεται ότι αποφάσισαν να κάνουν μία παύση και να πάρει ο καθένας τον χρόνο του, έπειτα από το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας στην Νότια Αφρική, με σκηνοθέτη τον Σον Πεν και πρωταγωνίστρια τη Σαρλίζ Θερόν. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο και είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε ο Τζάκσον, υιοθετημένος γιος της Σαρλίζ, να υιοθετηθεί και από τον ηθοποιό.

Τα προβλήματα άρχισαν όταν ο Πεν, ανέλαβε τη σκηνοθεσία του The Last Face. «Tο να δουλεύουν μαζί, συνέχεια, και με δεδομένη την πίεση της δουλειάς δημιούργησε προβλήματα. Λογικό. Λειτούργησε ως ανάχωμα στην εξέλιξή τους», λέει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον τους και καταλήγει: «Όλοι ξέρουν πόσο σκληρός είναι ο Σον Πεν στη δουλειά και πόσο αγαπάει τα εντατικά γυρίσματα. Δεν εξαιρεί κανέναν συνεργάτη του, όποια σχέση και αν έχει μαζί του. Η Σαρλίζ ένιωθε ότι ήταν πολύ επικριτικός μαζί της και ξεπέρασε κάποιες στιγμές το όριο. Το να διαχωρίζεις την προσωπική ζωή από την επαγγελματική είναι δύσκολο πράγμα, οι διαχωριστικές γραμμές όταν καλείσαι να το κάνεις θολώνουν».

Υπάρχει όμως, συνέχεια στις αιτίες του χωρισμού, σύμφωνα με την ίδια πηγή: «Ο Σον είναι περιβόητος φλερτάκιας και δεν άρεσε καθόλου αυτό στη Σαρλίζ. Τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα μετά τον αρραβώνα τους. Ο Σον Πεν μετακόμισε στο σπίτι της Σαρλίζ, αλλά έφυγε από εκεί μετά από 3 εβδομάδες».

Πάντως, όπως λένε οι γνωρίζοντες «ο Πεν επιθυμεί αχόρταγα να είναι ξανά μαζί με τη Θερόν. Δεν είναι έτοιμος να πει ότι τελείωσε αυτή η σχέση. Δεν παραιτείται. Υπάρχει πολλή αγάπη ανάμεσά τους και λέγεται ότι η Σαρλίζ θέλει να δουλέψει πάνω σε όλα όσα τους χωρίζουν».

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο η 39χρονη ηθοποιός ήταν αυτή που έδωσε τέλος στη σχέση τους, αυτή ένιωσε να πνίγεται. Το Hollywood Life, από τη δική του μεριά, λέει ότι η Σαρλίζ Θερόν ένιωσε να ασφυκτιά με τον Σον Πεν: «Το να είναι με τον Sean Penn ήταν μια εργασία πλήρους απασχόλησης! Είναι ένας λαμπερός άνθρωπος, αλλά μόνιμα σοβαρός και απόμακρος από όσα μπορούν να δίνουν ζωή σε έναν άνθρωπο. Αποφεύγει να διασκεδάζει και αυτό μπορεί να γίνει βαρύ και κουραστικό. Χρειαζόταν μία ανάσα. Τον αγαπά και τον σέβεται, αλλά χρειάζεται να απομακρυνθεί λίγο από αυτό το πιεστικό περιβάλλον». πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template