ΑΣΤΡΛΟΓΙΑ-Τι προβλέπουν τα άστρα για την εβδομάδα που έρχεται

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Μα τι ωραία που μας αποχαιρετά αυτός ο Ιούνης φέτος! Είναι αυτό το κα-τα-πλη-κτι-κό τριγώνο Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τη Δευτέρα για τρίτη και τελευταία φορά μέσα σε ένα χρόνο που κάνει τη διαφορά. Και φέρνει μαζί του ολο-καί-νου-ρια πράγματα.
Εκεί που είσαι ένα βήμα πριν το «αμήν», η όψη αυτή έρχεται σαν από μηχανής Θεός να σώσει την κατάσταση (βλ.και πολιτικές εξελίξεις). Βγαίνεις μπροστά, με αισιοδοξία, θάρρος, ενθουσιασμό, επινοητικότητα.Μαθαίνεις νέα πράγματα, νιώθεις ελεύθερος και «ανοιχτός». Οι πνευματικοί ορίζοντες απλώνονται μπροστά σου, και εσύ θέλεις να «ρουφήξεις» όση γνώση μπορείς. Το μυαλό πάλι, κόβει σαν ξυράφικαι είσαι τόσο «μπροστά», που μπορείς να βρεις εναλλακτικές διεξόδους για τα πάντα. Και πρωτότυπες. Ειδικά δε, αν χρησιμοποιείς την τεχνολογία ή το διαδίκτυο με κάποιο τρόπο, έχεις «φύγει» πύραυλος για το διάστημα! Φσσστ μπόινγκ!

Μια μικρή «προσγείωση» για τη συνέχεια και συνεχίζουμε. Κάπου ανάμεσα στο πέμπτο με έκτο σύννεφο αριστερά. Ναι, αυτό λέγεται «τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα» και μιλάει για ψέματα, μπερδέματα, παραπλανήσεις, πολύ ράδιο-αρβύλα γενικά. Η αφηρημάδα και η θολούρα δεν παίζονται αυτές τις μέρες, κυρίως για τα μεταβλητά ζώδια, Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς. Ό,τι ακούς και διαβάζεις τελοσπάντων μεσοβδόμαδα, μην το δέσεις και κόμπο. Το πιθανότερο είναι να περιέχουν μεγάλη δόση πλάνης. Χάος και στις μετακινήσεις.

Κι αφού σου πω και για τη σημαντική μετακίνηση του Άρη στον Καρκίνο στις 24 του μήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Αυγούστου, επιστρέφω στο ειδικό δελτίο καλών αστρολογικών νέων της εβδομάδας. Που για την ακρίβεια ξεκινούν από την επόμενη, αλλά όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, η επιρροή γίνεται αισθητή και κάποιες μέρες νωρίτερα. Το εξαιρετικό λοιπόν τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανούαλλά και η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Δία την 1η Ιουλίου υπόσχονται αναπάντεχα έσοδα, τύχη στα οικονομικά και οικονομικές λύσεις που έρχονται να σε ανακουφίσουν. Εεε, και πολύ ωραία πράγματα στα ερωτικά δίνουν αυτές οι όψεις, να τα λέμε κι αυτά. Υπάρχει μάλιστα και σούπερ «χορηγός»: το ρομαντικό και πολύ πνευματικό τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται κι αυτό την πρωτομηνιά. Αχ έρωτα, ερωτά μου, έρωτααα...

Υ.Γ. Οι προβλέψεις «φεύγουν» διακοπές. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη λοιπόν σε νέες αστρολογικές περιπέτειες. Καλή μας αντάμωση!

ΚΡΙΟΣ
Λοιπόν τέλος του μήνα, περιμένω τηλέφωνο σου. Αν δεν έχεις να μου πεις ευχάριστα νέα, τα σκίζω τα πτυχία μου! Διότι, με τους δυο «ευεργέτες» του Ζωδιακού, Δία και Αφροδίτη, μέσα στο πιο δημιουργικό και ερωτικό κομμάτι του ωροσκοπίου σου, δεν μπορεί, το λιγότερο που θα σου βγει είναι διάθεση και εξωστρέφεια. Βέβαιως υπάρχει και το περισσότερο: χαρά, δημιουργικότητα, έμπνευση, αισιοδοξία, θετικότητα, νέοι έρωτες, παλιοί που γίνονται «ολοκαίνουριοι», παιδιά, διασκέδαση, χόμπυ. Επιτέλους, νιώθεις και φαίνεσαι σπουδαίος ξανά! Κι επειδή σε όλα αυτά εμπλέκεται και ο Ουρανός, ετοιμάσου για φρέσκο «αέρα στα πανιά» σου. Γενική «αναστήλωση» με καινούρια «υλικά». Γιατί όχι, και εναλλακτικά! Θέλω λίγο μόνο την προσοχή σου στο ράδιο-αρβύλα των ημερών και την ένταση μέσα στο σπίτι και με την οικογένεια. Επειδή θα πέσει πολύ τρέξιμο και άγχος εκεί μέσα για τον επόμενο ενάμιση μήνα περίπου, συγκρατήσου όσο μπορείς. Κι επειδή όλο αυτό μπορεί να σου βγει και πιο εσωτερικά, να κάνεις δηλαδή πόλεμο με τα συναισθήματά σου, έσο έτοιμος Κριέ!

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι γλυκούλης. Άπαντες το γνωρίζουν αυτό, έστω κι αν μερικές φορές, όταν σε πιάνουν τα πολύ πεισματάρικά σου, άπαντες κοιτάνε από ποιο πορτοπαράθυρο θα φύγουν. Την περίοδο όμως αυτή, νιώθεις τόσο γαλήνιος, τόσο γενναιόδωρος και τόσο κοντά στα συναισθήματά σου, που πράγματι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι σχέσεις σου να βελτιωθούν σημαντικά. Και όταν λέω σχέσεις, εννοώ κατά κύριο λόγο τις πιο στενές οικογενειακές σου. Αν σε απασχολεί κάποιο θέμα με το/τα ακίνητά σου, περίμενε θετικές εξελίξεις. Αν πάλι ετοιμάζεσαι για μετακόμιση, σου έχω τα καλύτερα νέα, γιατί αυτή θα είναι μια μετακόμιση που θα ευχαριστηθείς με την ψυχή σου, ακόμη κι αν σε κουράσει. Το ίδιο ισχύει και για οποιαδήποτε αλλαγή σκεφτείς να κάνεις μέσα στο σπίτι. Η αρμονία και η θετικότητα είναι οι λέξεις-κλειδιά. Και πίστεψέ με, θα σε «ξεκλειδώσουν» μια χαρά. Μια προσοχή μόνο σε εκείνο το στοματάκι σου, τώρα που έχουν μαλακώσει τα πράγματα, γιατί τον επόμενο ενάμιση μήνα θα ανοίγει για να πετάει «καρφάκια». Και ξέρεις τα «καρφάκια» προκαλούν τα άτιμα..

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί ένας Δίδυμος να γίνει...περισσότερο Δίδυμος; Στο κρίσιμο αυτό ερώτημα, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Η Αστρολογία, ευτυχώς, όχι. Διότι η απάντηση όχι μόνο υπάρχει και είναι καταφατική αλλά έχει και την ωραιότατη εξήγησή της! Δίας και Αφροδίτη μέσα στο πιο επικοινωνιακό και αεικίνητο κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Όλα εκείνα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο, δηλαδή πληροφορίες, ειδήσεις, γνωριμίες, μαθήματα, κουτσομπολιά, βόλτες, μετακινήσεις, στο πολλαπλάσιό τους! Μόνο που τώρα «ανοίγουν» ορίζοντες, που ίσως δεν είχες ποτέ σκεφτεί. Και ξέρεις, όταν «ανοίγει» το μυαλό, αισθάνεσαι ελεύθερος. Κι αυτό, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, είναι σπουδαία υπόθεση για τη φιλελεύθερη φύση σου. Αν σκέφτεσαι ένα καινούριο αμαξάκι, είναι επίσης μια εξαιρετική περίοδος να το δρομολογήσεις. To αυτό ισχύει, αν θες να αποκαταστήσεις σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς. Λίγο προσοχή μόνο σε μπερδέματα επικοινωνιακά, αυταπάτες, πλάνες και τη νοητική θολούρα που φέρνει το τετράγωνο του Ερμή (από το ζώδιό σου) με τον χαοτικό Ποσειδώνα. Α, και πολύ τρέξιμο τον επόμενο ενάμιση μήνα για χρήμα. Βουρ στο «ψητό»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, με τους δύο «ευεργέτες» του Ζωδιακού, Δία και Αφροδίτη, μέσα στον τομέα των οικονομικών σου, το βέβαιο είναι το πορτοφόλι σου θα δει πολύ καλύτερες μέρες. Και δεν είναι μόνο που οι όψεις του επόμενου διαστήματος υπόσχονται αύξηση των εσόδων σου, είναι και που εσύ ο ίδιος θα μπορέσεις να απολαύσεις χρήμα, αποκτήματα, αγορές. Είναι ανακουφιστικό να ξέρεις ότι, εντάξει, υπάρχει πάντα το κυνήγι του χρήματος και της υποτιθέμενης ασφάλειας που αυτό εξασφαλίζει. Αλλά ότι έρχονται και περίοδοι, καλή ώρα όπως ετούτη, που μπορείς πραγματικά να απολαύσεις όλα τα καλά του κόσμου. Που μπορείς να εκτιμήσεις τους ανθρώπους, την ομορφιά, τη φύση, την τέχνη, ακόμη και ένα ωραίο φαγητό. Και επιτέλους να νιώσεις ασφάλεια, ηρεμία, σταθερότητα και αυτοεκτίμηση. Περίεργο ε; Όταν εκτιμάς, αυτο-εκτιμιέσαι, όταν δίνεις αξία νιώθεις ότι αξίζεις, όταν παρέχεις ασφάλεια νιώθεις κι εσύ ασφαλής! Μας τα χαλάει βέβαια λίγο αυτός ο πολεμοχαρής Άρης πάνω σου μέχρι τις 8 Αυγούστου, αλλά γιατί να μην κοιτάξουμε και την άλλη πλευρά: ξεκινάς, διεκδικείς, αυτοπροσδιορίζεσαι, βάζεις στόχους.

ΛΕΩΝ


Από κάτι τέτοιες επιρροές, θα πρέπει να βγήκε η έκφραση «μερίδα του λέοντος», δεν εξηγείται. Διότι, εκτός που είσαι ο βασιλιάς και τη δικαιούσαι εδώ που τα λέμε, είναι κι αυτή η περίοδος, που κανονικά, και χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Ζωδιακού, θα μπορούσε να πάρει το όνομά σου! Το οποίο και φιγουράρει πρώτο των πρώτων παντού, έτσι; Λογικό, αν σκεφτείς ότι είσαι τόσο δημοφιλής και αγαπητός, που λίγοι είναι εκείνοι που θα αντισταθούν στη θετικότητα, την καλοσύνη και τη γοητεία που εκπέμπεις. Δεν υπερβάλλω, ούτε σε κολακεύω, απλά λέω την αλήθεια. Άλλωστε σε σένα δεν κάνουν «επίσκεψη» Δίας και Αφροδίτη; Νιώθεις ακμαίος και αισιόδοξος, έτοιμος να ξεκινήσεις νέα, πρωτοπόρα πράγματα και να βρεις λύσεις για τα πάντα. Σπουδαία τα νέα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι όλο αυτό το «άνοιγμα» πηγάζει από μέσα σου. Έτσι πάει βασιλιά μου: μέσα σου νιώθεις προστατευμένος και ευλογημένος, έξω σου βγαίνεις θετικός και χαρούμενος. Λίγο την προσοχή σου μόνο σε εκείνα τα ψυχοσωματικά και όλα καλά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Κάνε λίγο εικόνα: Κάποιος έχει ανοίξει μια τεράστια πόρτα ενός δωματίου από όπου έρχεται άπλετο, ζεστό φως, όπως είναι το φως του ήλιου μια όμορφη φθινοπωρινή μέρα. Αυτό το δωμάτιο λοιπόν φαντάσου, ότι είναι η ψυχή, ο νους και η καρδιά σου. Και το φως που «πέφτει» πάνω τους, φως πνευματικό, μια πραγματική ανακούφιση, μια ενέργεια λυτρωτική. Είναι μια περίοδος πνευματικής και ψυχικής διεύρυνσης αυτή Παρθένε, που θα σε αγγίξει, ακόμη κι αν είσαι βαθιά προσκολλημένος στην ύλη. Μπορεί να το αισθανθείς στον ύπνο σου. Που πραγματικά θα τον φχαριστηθείς, ειδικά αν είσαι και υπναράς. Ή στα όνειρά σου που θα είναι «ανοιχτά» σε ψυχικές εντυπώσεις. Το βασικό πάντως είναι αυτό το αίσθημα απελευθέρωσης από το παρελθόν. Κύκλοι κλείνουν. Και εσύ νιώθεις προστατευμένος και ολοκληρωμένος. Μπορεί επίσης να σου βγουν αισθήματα συμπόνοιας ή να συχγωρείς πιο εύκολα. Όμορφα πράγματα, εσωτερικά. Είναι επιπλέον μια περίοδος ξεκινημάτων σε συλλόγους, ομάδες, οργανώσεις, διαδίκτυο. Νέοι φίλοι, νέα σχέδια. Προσοχή μόνο γιατί ο Άρης εκεί βγάζει έριδες και ανταγωνισμούς.

ΖΥΓΟΣ


Ευφραίνεται η καρδιά σου Ζυγέ, να βλέπεις με πόση αγάπη, καλοσύνη και γενναιοδωρία σε περιβάλλουν οι φίλοι σου αυτό το διάστημα. Φίλοι παλιοί, νέοι, περισσότεροι, φίλοι από το εξωτερικό, φίλοι από το ίντερνετ. Κι όχι μόνο οι φίλοι αλλά και συνοδοιπόροι από τις ομάδες, τους συλλόγους, τα κόμματα, τις οργανώσεις και από όποιον άλλον κύκλο ανήκεις. Είσαι εκ φύσεως κοινωνικό παιδί. Μόνο που τώρα ο κοινωνικός σου περίγυρος «ανοίγει» σαν βεντάλια. Είσαι θετικός, οι άλλοι είναι θετικοί μαζί σου, είσαι σχεδόν έτοιμος να αναδειχθείς «Miss Δημοφιλία 2015». Και γιατί όχι, υπάρχει κάποιος καλύτερος; Αν ασχολείσαι με ο,τιδήποτε εναλλακτικό, προχωρημένο, παράξενο, τρελό, ιντερνετικό, ετοιμάσου για μεγάλες στιγμές. Χωρίς υπερβολή, είναι εποχή που ανοίγουν πόρτες. Ναι, γιατί εσύ ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία, γιατί εσύ βλέπεις τη «μεγάλη εικόνα». Ταυτόχρονα, με την είσοδο του Άρη στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σου, «φαίνεσαι» από παντού. Δυναμικός, πρωτοπόρος, διεκδικητικός αλλά και εριστικός και κομματάκι αντιπαθητικός. Πάραυτα, ευνοούνται τα επαγγελματικά ξεκινήματα. Για να δούμε, για να δούμε...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το αφεντικό τρελάθηκε και άρχισε… τις προαγωγές. Όοοχι, δεν είναι ατάκα από παλιά ελληνική ταινία, είναι ένα σενάριο που σε αφορά, και μάλιστα πολύ πιθανό. Διότι, τι μπορεί να συμβεί όταν Δίας και Αφροδίτη, οι δύο «ευεργέτες» του Ζωδιακού, συναντιούνται μέσα στο πιο ψηλό κομμάτι του ωροσκοπίου σου, αυτό που περιλαμβάνει καριέρα και στάτους; Για πες. Εγώ λέω προαγωγή. Μια άνοδος επαγγελματική κάποιου είδους τελοσπάντων. Ή ένα «άνοιγμα» επαγγελματικό προς το εξωτερικό ή στο εξωτερικό. Όπως και να ‘χει, είσαι δημοφιλής, καλός, συμπαθητικός. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεσαι κοινωνικά. Γεγονός που σε ανεβάζει στα μάτια των προϊσταμένων σου, των ανθρώπων εξουσίας γενικά. Κι εκείνοι με τη σειρά τους σε ευνοούν, σε ευεργετούν. Αχ, είναι καιρός για επαγγελματικά ανοίγματα Σκορπιέ. Για ρίσκο. Για περιπέτεια. Κι όλα με «εγγυημένη απόδοση», όχι παίξε-γέλασε. Ο Άρης από τον 9ο οίκο σου μιλάει κι αυτός για ταξίδια, ανοίγματα, γνώση, σπουδές, νομικά ζητήματα. Μόνο που το «τσιμπάει» λίγο το πράγμα, γιατί είναι και θερμοκέφαλος. Λίγο την προσοχή σου εκεί για τον επόμενο ενάμιση μήνα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τη μία έχεις τον Κρόνο, που με την αναδρομή του στον Σκορπιό τους επόμενους τρεις μήνες, σε αφήνει για λίγο στην ησυχία σου. Από την άλλη, με τον κυβερνήτη σου Δία και την Αφροδίτη μέσα στον «δικό» σου οίκο, τον 9ο, λέξεις όπως τύχη, ευεργεσία, επιτυχία, αισιοδοξία, ανοίγματα κ.ο.κ, μπορείς να τις χαρακτηρίσεις και φτωχές για να περιγράψουν την εξαιρετική αυτή συνάντηση των δύο «ευεργετών»-πλανητών. Ταξίδια που σου ανοίγουν τους ορίζοντες, επιτυχίες, ακόμη και ένα πτυχίο αν είσαι σπουδαστής/ φοιτητής, θετικές εξελίξεις σε νομικά ζητήματα, επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους, εύνοια αν ασχολείσαι με τη διδασκαλία ή τη συγγραφή, διαβάσματα, φιλοσοφία. Όλα στον υπερθετικό βαθμό. Μέγαλη υπόθεση να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο Τοξότη! Αλλά τι λέω, εσύ τα καταφέρνεις και μόνος σου. Πόσο μάλλον τώρα, φαντάσου. Θέλω λίγο να προσέξεις το παρασκήνιο μέσα στο σπίτι και την οικογένεια, μυστικά, ψέματα, τα μπερδέματα γενικά. Επίσης, οικονομικά-φορολογικά άγχη, ανταγωνισμούς, καχυποψίες, ζήλειες, πάθη, παιχνίδια ελέγχου, μαυρίλα. Ο Άρης υποδεικνύει πως είναι ώρα για μια μίνι-κρίση, μίνι-κάθαρση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθεις σαν το πρώτο όνομα του παγκόσμιου στίβου. Αυτός που όλες οι μεγάλες εταιρίες του κόσμου κυνηγούν για να σπονσοράρουν προκειμένου να διαφημίσουν το brand τους. Με δυο λόγια αυτήν την περίοδο, οι άνθρωποι γύρω σου γίνονται οι «χορηγοί» σου. Ναι, ακόμη και ο ίδιος ο σύντροφος/σύζυγος/συμβίος. Όλοι σού δίνουν, όλοι σού προσφέρουν, χωρίς να κουνήσεις ιδιαίτερα το δαχτυλάκι σου, για να λέμε και την αλήθεια. Εεε, αυτά είναι τα «δώρα» που φέρνουν Δίας και Αφροδίτη σε σένα. Και όχι μόνο! Είναι μια εποχή που έχεις μεγάλες διευκολύνσεις και στα φορολογικά/ τραπεζικά/ κληρονομικά/ επενδυτικά σου. Οι υποθέσεις σου προχωράνε. Το πλανητικό σκηνικό σού λέει πως είναι ώρα για απελευθέρωση από όποια ψυχολογικά δεσμά σε κρατούν περιορισμένο. Ανακαλύπτεις πράγματα εσωτερικά, οι εμμονές μαλακώνουν, αποκτάς έλεγχο της ζωής σου. Για να μη μιλήσω για το σεξ! Ποιός ετοιμάζεται να ζήσει «μεγάλες στιγμές» εκεί, ποιός; Λίγο προσοχή μόνο στον Άρη μέσα στο κομμάτι των σχέσεων και του γάμου γιατί δεν θα λείψουν οι καβγάδες και οι ανταγωνισμοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει μια νομοτέλεια που λέει πως όταν εμείς βλέπουμε την καλή και γενναιόδωρη πλευρά των ανθρώπων, είναι βέβαιο πως και οι άλλοι θα είναι γενναιόδωροι με μας. Αυτό ακριβώς είναι το πνεύμα της περιόδου Υδροχόε. Οπότε, κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε ό,τι ωραίο έχουν να σου δώσουν οι άνθρωποι. Ο σύντροφος, ο κολλητός, ο συνεργάτης και όλος ο κοινωνικός σου περίγυρος, γιατί όχι; Ειδικά αν είναι αγάπη, πάρτην και πες και ευχαριστώ. Και θα είναι, στο εγγυώμαι προσωπικά. Αν σκέφτεσαι μια συνεργασία, είναι μια εξαιρετική περίοδος για να την ξεκινήσεις. Αν υπάρχει ήδη, είναι μια εξαιρετική περίοδος για να τη βελτιώσεις. Αυτό ισχύει και για τη σχέση σου. Μία νέα μπορεί να ξεκινήσει με ορμή και ενθουσιασμό που θα σε συνεπάρει, μια παλιά μπορεί να σε φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Ακόμη και αν παίζει σενάριο χωρισμού στη ζωή σου, θα τον βιώσεις ως απελευθέρωση, όχι σαν κάτι μαύρο και βασανιστικό. Λίγο προσοχή μόνο στην εριστικότητα στο χώρο δουλειάς και στην υγεία, γιατί ο Άρης εκεί σε ευαισθητοποιεί. Φρενίτιδα στην καθημερινότητα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ορίζοντας στα επαγγελματικά σου «ανοίγει» Ιχθύ! Και όχι μόνο «ανοίγει», αλλά νομίζω πως βλέπεις και «λιμάνι». Και πώς να μη βλέπεις δηλαδή, με Δία και Αφροδίτη μέσα στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει με τη δουλειά και την καθημερινότητά σου; Υπάρχει πράγματι μεγάλη εύνοια εκεί και θα το διαπιστώσεις. Ειδικά όταν συνειδητοποιήσεις πόσο πολύ απολαμβάνεις τα μικρά πράγματα της καθημερινής σου ρουτίνας, τη δουλειά, την παραγωγικότητα. Δεν θα απέκλεια μάλιστα να σου ρθουν και χρήματα ξαφνικά. Οι ρυθμοί γενικά πέφτουν, το περιβάλλον στη δουλειά βελτιώνεται αισθητά, οι σχέσεις με τους συναδέλφους επίσης. Το ίδιο ισχύει και για τα ζητήματα υγείας. Βρίσκεις θεραπείες, ειδικοί σε βοηθούν πολύ, αλλάζεις τη διατροφή σου, ξεκινάς άσκηση. Τι ωραία ε; Λίγο προσοχή μόνο στη νοητική θολούρα και το επικοινωνιακό αλαλούμ των επόμενων ημερών. Επίσης, στους ερωτικούς ανταγωνισμούς και τους τσακωμούς με τα παιδιά για τον επόμενο ενάμιση μήνα. Άρης είναι αυτός. Από την άλλη, είναι και περίοδος μεγάλης εξωστρέφειας και δημιουργικότητας. Νέοι έρωτες, φλερτ, διασκεδάσεις, χαρά, όλα στο παιχνίδι!

Σημείωση: Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη, διάβασε και τον ωροσκόπο σου! πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template