Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ: Κρεσέντο αίματος ,σε πισίνα, με μπαζούκα και ανατινάξεις ακέφαλων μαρτύρων

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015


Κρεσέντο αίματος ,σε πισίνα, με μπαζούκα και ανατινάξεις ακέφαλων μαρτύρων .Συνεχίζει τις εκτελέσεις της με αμείωτη ένταση η εγκληματική ισλαμική οργάνωση της ISIS η οποία έχει ανάγει τη φρίκη σε
μηχανή προπαγάνδας της θρησκείας της.Με τους φανατικούς ισλαμιστές της να σπέρνουν τον τρόμο και τη φρίκη στα εδάφη που κατέχει σε Συρία και Ιράκ εκτελεί τον οποιοδήποτε για τον οποίο έχει και την παραμικρή υποψία ότι μπορεί να μην υπακούει κατά γράμμα στο κοράνι, ή θεωρεί ότι συνεργάζεται με τις κυβερνήσεις του Ιράκ ή της Συρίας.
Στο πιο πρόσφατο βίντεο φρίκης και εκτελέσεων η οργάνωση, της οποίας ένας από τους κύριους στόχους της είναι η εξαγωγή της θρησκείας της «δια πυρός και σιδήρου» και στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας ως κύριο εργαλείο της τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς που υπάρχουν και αυξάνονται στις ευρωπαϊκές χώρες, εκτελεί Ιρακινούς αιχμαλώτους, όχι απαραίτητα στρατιώτες, φτάνει μια θέση στον κυβερνητικό μηχανισμό για να σε στείλει στο εκτελεστικό αποσπάμε, στην επαρχία της Νινευί.
Στο σχετικό βίντεο αφού πρώτα παρουσιάζονται οι υπό εκτέλεση Ιρακινοί, στη συνέχεια παρουσιάζονται τρεις διαφορετικοί τρόποι εκτέλεσης.
Στον πρώτο τρόπο οι όμηροι τοποθετούνται σε ένα αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια προσβάλλεται από ένα RPG και οι επιβαίνοντες καίγονται ζωντανοί, στο δεύτερο μια ομάδα τεσσάρων ομήρων βυθίζονται στα νερά μιας πισίνας και στο τρίτο αφού τους τοποθετούν εκρηκτικά στο λαιμό στη συνέχεια τους ανατινάσσουν.
Η ISIS έχει αποδυθεί σε ένα μακάβριο και φρικιαστικό «διαγωνισμό» πρωτότυπης εκτέλεσης δείγμα του πραγματικά αρρωστημένου τρόπου σκέψης που τους διακατέχει. Μάλιστα πολλοί εκτιμούν πως η δεύτερη εκτέλεση γίνεται σε πισίνα του ξενοδοχείου που διατηρούν στην Μοσούλη στο Ninawa International Hotel.

Fired from close range: The grenade launcher is fired towards the vehicle, causing it to burst into flames
Brutal: Once the cage is submerged, the video cuts to high-tech underwater cameras, which - in images far too horrific to publish - show the men thrashing around until they lose conciousness and fall to the floor
Βίντεο-σοκ: Νέες ανατριχιαστικές μέθοδοι εκτελέσεων από τους τζιχαντιστές
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template