Ένας σουλτάνος,επτά πρίγκιπες,ενα 80μετρο πλωτό-παλάτι μαγεύονται απο το Ναυπλιο

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Το ταξίδι του στις ελληνικές θάλασσες συνεχίζει το πλωτό παλάτι Chopi Chopi, ένα από τα μεγαλύτερα γιοτ του κόσμου που το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιουνίου βρέθηκε στα ανοιχτά της Καραθώνας στο Ναύπλιο σκορπώντας θαυμασμό στο μεγαλοπρεπές πέρασμά του. Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC σήμερα, το Chopi Chopi βρίσκεται στα νερά της Μήλου. Εντός της θαλαμηγού επιβαίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες,δύο βασιλιάδες, ένας σουλτάνος και επτά πρίγκιπες!

Το 80μετρο σκάφους Chopi Chopi ανήκει στα αδέλφια Taha και Najib Mikati (οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον Λίβανο), είναι από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας του και η αξία του υπερβαίνει τα 110 εκατ. δολάρια.

Στα έξι καταστρώματά του υπάρχουν πέντε πολυτελείς διπλές καμπίνες, μια VIP σουίτα με δική της, ξεχωριστή βεράντα, φυσικά σαλόνια και τραπεζαρίες, σπα με σάουνα, χαμάμ και αίθουσα μασάζ, ενώ διαθέτει το δικό του ελικοδρόμιο και ταχύπλοο... Στους χώρους του μπορεί να βρει κανείς έργα των Fernando Botero, Andy Warhol, Pablo Picasso and Joan Miró.
Το μπάνιο στα ανοιχτά της Καραθώνας. Οι ζάμπλουτοι ιδιοκτήτες του Chopi Chopi

Σύμφωνα με τις Αργολικές ειδήσεις, κάποιοι από τους επιβάτες του απόλαυσαν την Κυριακή το μπάνιο τους στα νερά του Αργολικού κόλπου, υπο το αυστηρό βλέμμα ιδιωτικής φρουράς. Ιδιοκτήτες του πολυτελούς 80μετρου σκάφους Chopi Chopi εμφανίζονται οι αδελφοί Taha και Najib Mikati. Ο Taha Mikati ειναι συνιδρυτής της Telecom Group Investcom Λιβάνου μαζί με τον αδελφό του, πρώην πρωθυπουργό του Λιβάνου Najib Mikati. Η Investcom ειναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή, με 5.000.000 πελάτες. Χρησιμοποιώντας το όνομα της μάρκας Areeba, η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε στο Μπενίν, η Κύπρος, η Γκάνα, Γουινέα Μπισάου, τη Λιβερία, το Σουδάν, τη Συρία και την Υεμένη.

Το 2005 η IPO Investcom στο χρηματιστήριο του Λονδίνου έκανε τη μεγαλύτερη αύξηση εταιρεία της Μέσης Ανατολής, με 740.000.000 δολάρια. Το 2006 η εταιρεία εξαγοράστηκε από την βάση της Νότιας Αφρικής MTN Group της, για 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι αδελφοί Mikati έγιναν οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον Λίβανο. Η Εταιρεία χαρτοφυλακίου του M1 Group, είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της ΜΤΝ, και δραστηριοποιείται στον τομέα των ακινήτων, εμπορικά αεροσκάφη, και τη μόδα. Ο Όμιλος M1 διαθέτει το γνωστό εμπορικό σήμα μόδας Faconnable. Ο Taha Mikati εμφανίζει περιουσία αξίας των 3,2 δις δολαρίων

Μπείτε στο Chopi Chopi:














πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template