ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Οι προβλέψεις της εβδομάδας απο 8-14 Ιουνίου 2015

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Καλά νέα προς τους απανταχού Αναδρομο-χτυπημένους! Στις 12 του μήνα ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία και, ε-πι-τέ-λους, τα πράγματα αρχίζουν να «ξεκολλούν»! 

Oι παρεξηγήσεις να λύνονται, οι μετακινήσεις να εξομαλύνονται, τα κινητά να επαναλειτουργούν, οι συμφωνίες να προχωρούν -βουρ τώρα για εκείνες τις υπογραφές που «έπαιζες» στις καθυστερήσεις-, οι επανασυνδέσεις να δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Tip: Αν υπάρχει κάτι πραγματικά σημαντικό, που μπορεί βεβαίως να περιμένει, όπως το κλείσιμο μιας συμφωνίας ή κάποιο σημαντικό ραντεβού, θα πρότεινα να περιμένεις λίγες μέρες ακόμη, μέχρι ο Ερμής να «πάρει μπρος για τα καλά». Επικοινωνίας συνέχεια λοιπόν. Κάνεις το σταυρό σου που την έβγαλες καθαρή και πάλι, και πάμε παρακάτω.

Το δεύτερο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας πραγματοποιείται την Κυριακή, αν και μπορεί να διαπιστώσεις την επιρροή του ήδη από τις αρχές της εβδομάδας, ακόμη και από την προηγούμενη. Αυτό συμβαίνει επειδή πρόκειται για μία όψη μακροχρόνιας επιρροής. Η σύνοδος Ήλιου-Άρη στους Διδύμουςλοιπόν έρχεται να δώσει νέα κατεύθυνση στη ζωή σου, περισσότερο θάρρος, αυθορμητισμό και πρωτοβουλίες. Βγαίνεις με δύναμη μπροστά, ξεκινάς, αποφασίζεις
Πρόσεχε μόνο γιατί δεν θα λείψουν ούτε ο εκνευρισμός, ούτε η ανυπομονησία. Τσακώνεσαι για ψύλλου πήδημα, γίνεσαι εύθικτος, νευρικός, θυμωνιάρης. Εεε, τα ’χει αυτά ο Άρης. Σου δίνει μια γερή και σε σπρώχνει μπροστά αλλά το λύνει και το ζωνάρι του για καυγά στο άψε-σβήσε. Προσοχή λίγο και σε ατυχήματα στο δρόμο. Κατα τ’ άλλα, πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνεεεες!
ΚΡΙΟΣ

Έεελα τα τηλέφωνα να παίρνουν πάλι «φωτιά». Να κάνεις καμιά συνεννόηση της προκοπής, γιατί πολύ ράδιο-αρβύλα έχει παίξει αυτόν τον καιρό. Για να μην πω για τις μετακινήσεις σου, που δεν έχεις σταυρώσει μέρα που να μην υπάρξει ένα μπέρδεμα στα πέρα-δώθε σου. Ξαναγίνεσαι εξωστρεφής επικοινωνιακά -όχι ότι ήσουν και ποτέ το αντίθετο- μόνο που τώρα δεν υπάρχει ο ανάδρομος να στο «χαλάει». Παρλάρεις ακατάπαυστα, γράφεις, στέλνεις μηνύματα, βολτάρεις ασυστόλως, συναντιέσαι με αδέλφια, συγγενολόγια, συμμαθητές. Μοιάζεις λίγο με τον Δίδυμο αυτές τις μέρες, αλλά στο πιο εριστικό του. Διότι υπάρχει και ο κυβερνήτης σου ο Άρης, που ναι μεν ζωηρεύει όλα τα παραπάνω, αλλά «τσιμπάει» κάπως και το εγωιστικό σου. Λες μια κουβέντα και είναι σαν να προκαλείς σε μάχη. Γίνεσαι ανταγωνιστικός, ανυπόμονος, βιαστικός. Ειδικά μάλιστα αυτό το τελευταίο να το προσέξεις, γιατί δεν είμαστε τώρα να τρέχουμε σε Τροχαίες και ΚΑΤ. Και σε εκείνο το κεφάλι σου πια, πόσος «πόλεμος»;

ΤΑΥΡΟΣ

Κολυμπάς σε γνωστά νερά Ταύρε, μη μου ανησυχείς για τίποτα. Όλη η κινητικότητα της εβδομάδας, και όχι μόνο, μαζεμένη μέσα στον οίκο των οικονομικών σου. Αγορές, πωλήσεις, πληρωμές, οικονομικές συμφωνίες, χρήμα και πάλι χρήμα. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Θα τρέξεις για να βγάλεις χρήμα, ίσως να αγχωθείς και λίγο. Θα διεκδικήσεις όμως, θα αξιοποιήσεις ταλέντα, θα σκεφτείς τρόπους και δραστηριότητες που θα γεμίσουν το πορτοφόλι σου. Εντάξει, όλα θα τα φέρεις βόλτα εσύ, δεν σε φοβάμαι. Το μόνο που θέλω να προσέξεις -πλην του άγχους- είναι πώς θα χειριστείς τυχόν τσακωμούς και ανταγωνισμούς γύρω από τα οικονομικά. Που είναι και πολύ πιθανοί εδώ που τα λέμε. Ναι, και με τον σύντροφο. Ξέρεις, τι δίνω εγώ, τι δίνεις εσύ, τέτοια πρακτικά, αλλά που μπορεί και να εξελιχθούν σε κανονική σύρραξη, αν τα πυροδοτήσεις. Α, και κάτι ακόμη: για ποιο λόγο ακριβώς είπαμε ότι θυμώνεις; Δεν μπορείς να δείξεις την αξία σου; Χμμμ..

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αλληλούια, αλληλούια, αλλη-λου-ι-ά! Ο σουπερ-κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει ορθόδρομος, για να συνεχίσει κανονικά την πορεία του στο ζώδιό σου μέχρι τις 8 Ιουλίου, παρέα με τον Ήλιο και τον Άρη –οι δύο τελευταίοι «κύριοι» μόνο για μερικές μέρες ακόμη. Οπότε; Οπότε, όλα καλά, όλα ανθηρά. Η τόσο σημαντική για σένα επικοινωνία αποκαθίσταται σιγά-σιγά, οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν χωρίς παρανοήσεις πλέον. Έρχεσαι στα ίσια σου, με δυο κουβέντες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά παίρνεις πάλι αμπάριζα για νέα ξεκινήματα, πρωτοβουλίες, δράση. Σαν κάποιος να πάτησε το pause για λίγο, για όσο κράτησε ο ανάδρομος, και τώρα είσαι ξανά στο play. Νιώθεις γεμάτος ενέργεια και ορμή να ανοίξεις νέους δρόμους, με νέα κατεύθυνση. Και θα το δείξεις, πίστεψέ με. Προσοχή μόνο μην σε πιάσουν οι βιασύνες σου και τα εγωκεντρικά σου και τίποτα θυμοί, και καταντήσεις αντιπαθητικός στο τέλος. Εσύ πάντως προσηλωμένος στο στόχο σου: «Εγώ θέλω να είμαι αυτός. Και θέλω να κάνω εκείνο». Τελεία και παύλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αχ, με εκείνο το παρελθόν έχεις κολλήσει βρε παιδί μου. Όλο τα σκαλίζεις, και άκρη δεν βγάζεις. Όχι ότι είναι και εύκολο να βγάλεις άκρη με το παρελθόν εδώ που τα λέμε, πόσο μάλλον αν είναι και μπερδεμένο. Πάντως κάτι σε τρώει μέσα σου. Όσα δεν έκανες, ενώ έπρεπε; Όσα έκανες και τα μετάνιωσες; Όσα σε ενόχλησαν και δεν μίλησες; Όσα ήθελες να κάνεις και δεν έγιναν για κάποιο λόγο και τώρα έχει μαζευτεί ένα τσουβάλι απωθημένα; Συ οίδας. Το θέμα είναι ότι μέσα σου έχει συσσωρευτεί θυμός. Θυμός που βράζει, σαν μια χύτρα που την έχεις καπακώσει με ένα τεράστιο καπάκι. Άντε να κοιμηθείς μετά. Ή να κάτσεις κάπου ήρεμα. Το μόνο που σου βγαίνει είναι να απομονωθείς, σχεδόν να αποσυρθείς από τα εγκόσμια. Και μια τεράστια απογοήτευση. Εγώ στο ΄χω πει πάντως. Αν δεν κλείσουν οι κύκλοι, αν δεν πέσει «φως» στο υποσυνείδητό σου, προκοπή δεν γίνεται. Προσοχή στα ψυχοσωματικά σου.
ΛΕΩΝ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, που έλεγε και ένα παλιό σλόγκαν. Νέα κατεύθυνση, νέα σχέδια βασιλιά μου. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να τους δώσεις ζωή. Να φανείς δημιουργικός, να πάρεις πρωτοβουλίες. Ειδικά αν αυτές αφορούν ομαδικές δραστηριότητες. Ξέρω, είσαι πιο πολύ ταυτισμένος με τον Έναν, τον εαυτό σου, και σού φαίνονται κάπως περίεργα αυτά με τους πολλούς: τους φίλους, τους συλλόγους, τις οργανώσεις, τα κόμματα. Έλα μου όμως που τώρα είναι η εποχή ξεκινημάτων μέσα σε όλα αυτά. Και σε ό,τι εναλλακτικό και προχωρημένο. Οργανώνεις παρέες, δικτυώνεσαι, συγκεντρώνεις πληροφορίες, «ζουζουνίζεις» γενικώς. «Φαίνεσαι» πολύ, ειδικά στο διαδίκτυο. Έχω μόνο έναν αστερίσκο και θέλω να τον προσέξεις, όχι τίποτε άλλο αλλά για να μην «χαλαστείς» εσύ, τώρα που μπήκε και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Επειδή μέσα σε όλα τα ωραία και δημιουργικά, σού βγαίνει και μια προκλητικότητα, ειδικά με φίλους, στο ίντερνετ και τα ομαδικά που λέγαμε παραπάνω, πρόσεχε λίγο μη γίνεις μαλλιοκούβαρα. Αξίζει;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μμμ...για να δω, για να δω. Μάλιστα. Για επαγγελματικά ξεκινήματα μιλά η σύνοδος Ήλιου- Άρη για σένα Παρθένε. Not bad. Not bad at all, για να είμαι ειλικρινής. Διότι αυτή η περίοδος με τρεις πλανήτες μέσα στον οίκο της καριέρας, μόνο ακατάλληλη δεν τη λες για επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Αν δεν δράσεις τώρα, πότε; Αν δεν επικοινωνήσεις τώρα τη δουλειά σου, πότε; Εξάλλου είσαι στα μεγάλα σου φόρτε. Κι όταν λέω φόρτε, εννοώ ότι κοινωνικά, και «φαίνεσαι» πολύ, και αναγνωρίζεσαι. Είσαι και δημιουργικός, οπότε γιατί να μην κάνεις τώρα εκείνες τις επαφές που χρειάζονται με τους κατάλληλους ανθρώπους επιρροής και να διεκδικήσεις κι εσύ τη θέση σου στην επαγγελματική και κοινωνική πυραμίδα; Οφείλω όμως να προειδοποιήσω για κάτι: ο υπερβολικός δυναμισμός μπορεί να σε κάνει αντιπαθητικό ή ακόμη χειρότερα, εριστικό και ανταγωνιστικό. Ειδικά με άτομα εξουσίας, γονείς, ανθρώπους γενικά που εκτιμάς και σέβεσαι σε γενικές γραμμές. Μην τα «σπάσουμε» τώρα που πάμε να τα «φτιάξουμε» ε;
ΖΥΓΟΣ

Που θα σου πάει; Από εκεί το φέρνεις, από δω το φέρνεις, δεν γίνεται, με ΄Ηλιο-Άρη και Ερμή μέσα στον οίκο των ταξιδιών και της διεύρυνσης των οριζόντων, θα το πας εκείνο το ταξιδάκι που λέγαμε εδώ και τόσο καιρό. Βέβαια αυτό είναι ένα από τα σενάρια, αλλά όπως καταλαβαίνεις, δεν έχουν όλοι οι Ζυγοί τη δυνατότητα να το κάνουν αυτή τη στιγμή. Μπορεί για εκείνους να «παίξει» κάτι άλλο: να ξεκινήσουν για παράδειγμα, μαθήματα, σπουδές ή διδασκαλία. Ή να αρχίσουν να γράφουν, να δώσουν εξετάσεις, να διαβάσουν φιλοσοφία, να στοχαστούν στο νόημα της ζωής. Όπως και να ’χει, υπάρχει μια αισιοδοξία, ένα «άνοιγμα». Βάλσαμο στην ταλαιπωρημένη σου ψυχολογία. Από την άλλη βέβαια, υπάρχει μια ένταση, ένας ανταγωνισμός. Αν εμπλέκεσαι με δικαστικές υποθέσεις, μπορεί να βγει εκεί. Ή με τους δασκάλους σου και τους συγγενείς εξ’ αγχιστείας. Ή να σου βγει μια φανατίλα και να αρπαχτείς με κόσμο. Ή εκείνο το ταξίδι να σε αγχώσει και να σε ταλαιπωρήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο καλός ο μύλος τα αλέθει. Και ως γνωστόν, εσύ είσαι ο καλύτερος. Προς Θεού, δεν το λέω υποτιμητικά. Εννοώ ότι ως «φίλτρο» του Ζωδιακού, είσαι σχεδόν πάντα σε ετοιμότητα να «καθαρίσεις» οποιαδήποτε «βρωμιά». Με πιάνεις έτσι; Χαίρομαι. Ας το προχωρήσω λοιπόν παρακάτω, γιατί είμαι σίγουρη, πως αυτά που θα διαβάσεις θα σου φανούν κάτι παραπάνω από οικεία. Λοιπόν, μιλάμε καταρχάς για μια περίοδο που καταλαβαίνεις περίφημα τις εσωτερικές/ψυχαναλυτικές διαδικασίες. Ήτοι τα κίνητρά σου. Τα δικά σου, και των άλλων. Πέφτει «φως» στα «σκοτάδια» κοινώς. Πράγμα που όσο να πεις δημιουργεί την κρισούλα του. Και κάπου εκεί αρχίζει ο «πόλεμος». Κυρίως για το ποιος θα έχει τον έλεγχο. Και ποιος θα επιβάλλει σε ποιον τις αξίες του. Από κοντά και ο σεξουαλικός ανταγωνισμός, τα πάθη, οι εσωτερικές συγκρούσεις. Και άγχη οικονομικά. Ουφ, πολλή μαυρίλα. Από την άλλη, τώρα είναι η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Αρκεί να ξέρεις τι θα επενδύσεις. Και με ποιον θα συνεργαστείς!
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήλιος, Άρης και Ερμής έχουν πάρει θέση μέσα στο πιο κοινωνικό και συντροφικό κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Δηλαδή αυτό που έχει να κάνει με τους άλλους γενικότερα και τον Άλλον ειδικότερα. Τώρα για καλό, για κακό, από σένα εξαρτάται. Και εξηγούμαι. Είσαι σε μια φάση που όντως η εστίαση σου είναι στραμμένη σχεδόν ολοκληρωτικά στο κοντινό σου περιβάλλον. Προσπαθείς να ισορροπήσεις. Αλλά κι αυτό μέσα από τους άλλους. Να μου πεις, γίνεται κι αλλιώς; Σωστό κι αυτό. Η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Κυρίως γιατί αυτοί οι άλλοι που λέγαμε δεν θα σε πλησιάσουν φέροντες ανθοδέσμη. Το πιο πιθανό είναι να είναι άτομα εκνευριστικά, πρωτόγονα, ανταγωνιστικά. Και με διάθεση να στην «πούνε». Αυτό μπορεί να ισχύσει και για τις πιο στενές σου σχέσεις, τον συμβίο, τους κολλητούς, τους συνεργάτες. Άντε τώρα να κρατήσεις ισορροπίες. Αλλά, δε θέλω ηττοπάθειες. Γιατί είναι και εποχή για νέες σχέσεις, νέα φλερτ, νέες πρωτοβουλίες. Όλα καινούρια και καλογυαλισμένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δουλειά σε τρέχει, τρέχεις για τη δουλειά. Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο σου για τις επόμενες ημέρες Αιγόκερε. Όχι ότι έχεις και ιδιαίτερο θέμα εσύ με τη σκληρή δουλειά, αλλά λέμε τώρα. Η διαφορά βέβαια βρίσκεται περισσότερο στη φρενίτιδα που κατακλύζει την καθημερινότητα σου με τις πολλές, μικρές και σπαστικές μικροδουλίτσες, παρά στον όγκο της δουλειάς αυτόν καθαυτόν. Ευτυχώς διαθέτεις ενέργεια και ζωτικότητα για να ασχοληθείς με όλα αυτά τα διεκπεραιωτικά και όχι μόνο να ασχοληθείς, αλλά και να είσαι παραγωγικός και αποτελεσματικός. Βέβαια, αυτά τα περί λεπτομέρειας, τακτοποίησης, καθαριότητας σού βγάζουν μια γκρίνια. Το γραφείο πάλι μπορεί να γίνει ξαφνικά πεδίο μάχης με συναδέλφους. Ή το πεδίο για να ασκήσεις κριτική. Εεε, και λίγο κουτσομπολιό. Αν ψάχνεις πάντως για δουλειά, είναι μια καλή περίοδος για να ξεκινήσει κάτι νέο. Προσοχή μόνο στην υγεία σου, είναι μια περίοδος ευαίσθητη σε φλεγμονές, κοψίματα, καψίματα και τα σχετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά με την κλεισούρα και τη μιζέρια. Η εποχή σηκώνει εξωστρέφεια, κινητικότητα, δυναμισμό. Αυτό δηλαδή που υποδηλώνει και η σύνοδος Ήλιου-Άρη μέσα στο πιο δημιουργικό κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Νιώθεις αυτοπεποίθηση, λάμψη, χαρά. Κι αυτήν την αίσθηση σπουδαιότητας που σε κάνει να θέλεις να επιδεικνύεις την πολύχρωμη ουρά σου σαν παγώνι στον Εθνικό Κήπο. Κι αυτό σε «ανεβάζει» βεβαίως-βεβαίως. Και μετά όλα παίρνουν τη σειρά τους: το φλερτ, η διασκέδαση, τα παιδιά, η δημιουργία, το παιχνίδι, η ανεμελιά. Νέοι έρωτες ξεκινούν τώρα, νέες διασκεδάσεις, νέα χόμπυ, νέα δημιουργικά projects, νέος αέρας στη σχέση με τα παιδιά σου, αν υπάρχουν. Αν δεν υπάρχουν, μην απορήσεις αν σε κανά μήνα το τεστ εγκυμοσύνης δείξει θετικό. Ωστόσο, επειδή υπάρχει κι αυτός ο ανακατώστρας ο Άρης στη μέση, όλα τα παραπάνω μπορεί να γίνουν αφορμή για μάχη. Τσακωμοί με τα παιδιά, ερωτικοί ανταγωνισμοί, θυμοί, εγωισμοί. Κι αυτά στο παιχνίδι, τι να κάνουμε; Εγώ ειδοποιάω μια φορά πάντως..

ΙΧΘΕΙΣ

Ετοιμάζεις καμιά μετακόμιση; Ανακαινίζεις; Επισκευάζεις; Έχεις μάστορες; Στο σπίτι σου μπαινοβγαίνει κόσμος λες και είναι τα ΚΤΕΛ Κηφισού; Δε γίνεται, κάτι συμβαίνει μέσα στο αγαπημένο σου καταφύγιο που σε τρέχει αυτόν τον καιρό και σε αγχώνει πολύ. Μπορεί να είναι βέβαια και οι οικείοι σου αυτοί που σε τρέχουν, ξέρεις, η αθάνατη ελληνική οικογένεια. Με την οποία δεν το ΄χεις και πολύ να ρίξεις και κανέναν τσακωμό. Εντάξει, είναι μια περίοδος που θέλει προσοχή, αλλά σε πήρα κι εγώ από τα μούτρα. Δεν είναι και όλα αγχωτικά βρε αδελφέ. Υπάρχει και η διάθεση να δώσεις. Και να είσαι δημιουργικός, ειδικά μέσα στο σπίτι. Επίσης, είναι μια εποχή που βλέπεις τα συναισθήματά σου καθαρότερα από ποτέ. Κι αυτό είναι σπουδαίο, αν αναλογιστεί κανείς την «ομίχλη» που σε καλύπτει συχνά-πυκνά (chic). Βλέπεις επίσης καθαρά το παρελθόν σου. Τις ρίζες σου. Αν καταφέρεις να κάνεις «ανακωχή» και με εκείνον τον «πόλεμο» που γίνεται μέσα σου, είσαι σούπερ! πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template