ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Αναλυτικές προβλέψεις για τα επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σου..Διάβασε το ζώδιό σου.
ΚΡΙΟΣ     
 Η σημερινή ημέρα μοιάζει κάπως ασύμβατη με τα θέλω σου και αυτό συμβαίνει γιατί ενώ προσπαθείς να έχεις κάτω από τη σφαίρα της δικής σου επιρροής τις εξελίξεις, υπάρχουν καταστάσεις που δεν μπορείς να ρυθμίσεις κι αυτό σε φορτίζει. Επίσης, κάποια απρόοπτα που φέρνουν ανατροπές σε δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά, στο τέλος όμως καταφέρνεις να βρεις διεξόδους, αφού έχεις βρει τις ισορροπίες μέσα σου. 
Αισθηματικά: Μέσα από τις παρέες και τα φιλικά πρόσωπα επιδιώκεις να ξεφεύγεις από την πεζή καθημερινότητα, ενώ παρά το γεγονός ότι υπάρχει σημαντική κινητικότητα στα προσωπικά, εκτιμάς αρκετά την ελευθερία σου. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είσαι επιρρεπής σε βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις όσο ο Άρης παραμένει σε θέση κόντρα για το δικό σου ζώδιο, ενώ σήμερα υπάρχουν οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σε προβληματίζουν και δυσκολεύεσαι να ρυθμίσεις οφειλές. Είναι προτιμότερο λοιπόν να αποφύγεις να κάνεις σημαντικά βήματα αν δεν έχεις εξασφαλίσει ασφαλιστικές δικλείδες.
ΤΑΥΡΟΣ    
 Η Σελήνη παραμένει απέναντί σου κρατώντας το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου στραμμένο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ωστόσο σήμερα μοιάζουν αρκετά μπερδεμένες καθώς τα «πρέπει» που υπαγορεύουν τις κινήσεις σου νιώθεις πως σε πνίγουν, ενώ το παρασκήνιο είναι έντονο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις κάποιες απογοητεύσεις. 
Αισθηματικά: Νιώθεις την ανάγκη να συνυπάρχεις αρμονικά με τους γύρω σου, η σημερινή ημέρα όμως βάζει κάποια εμπόδια στο δρόμο σου. Παρόλα αυτά, οι φίλοι είναι κοντά σου και από τη μια σε βοηθούν να δεις πιο καθαρά τις καταστάσεις, ενώ από την άλλη στηρίζουν τις προσπάθειές σου. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: 
Είναι προτιμότερο να κινηθείς δίχως να κοινολογείς τα σχέδιά σου, ενώ είσαι σε μια περίοδο που μπορείς να προβάλλεις τη δουλειά σου, αρκεί να έχεις κάνει και την κατάλληλη προετοιμασία, για να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
ΔΙΔΥΜΟΙ    
 Η σημερινή ημέρα σε καλεί να διευθετήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητά σου, αλλά και υποχρεώσεις ρουτίνας, ενώ τα αγαπημένα σου πρόσωπα βοηθούν τις προσπάθειές σου και σε στηρίζουν. Εντούτοις, δεν είναι λίγες οι φορές που υιοθετείς απερίσκεπτες συμπεριφορές που τελικά μπορεί να σε εμπλέξουν σε μπελάδες. Φρόντισε λοιπόν να είσαι συνεπής σε όλα, προτού ανοίξεις νέα «μέτωπα». 
Αισθηματικά: Ανάμεσα σε εκείνα που μπορεί να σε απασχολήσουν, δεν αποκλείεται να είναι και η φυσική σου κατάσταση, ενώ είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερο σύνεση στον τρόπο που προσεγγίζεις τα προσωπικά σου ζητήματα. Μέσα από παρέες όμως δεν λείπουν τα φλερτ. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η ατμόσφαιρα στο εργασιακό σου περιβάλλον μοιάζει κάπως ηλεκτρισμένη αν εργάζεσαι σήμερα, κυρίως επειδή δεν έχουν τηρηθεί κάποια χρονοδιαγράμματα, ωστόσο μέσα από τις δικές σου προσπάθειες μπορείς να κάνεις τις δυσκολίες να γυρίσουν υπέρ σου, σταθεροποιώντας τη θέση σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ  
   Μολονότι η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τα σχέδιά σου, ενδεχομένως να χρειαστεί να προετοιμαστείς για κάποιες ανατροπές σε δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά, ανατροπές που οφείλονται κυρίως σε αναποδιές πρακτικής φύσεως, καταφέρνεις όμως στο τέλος να βρεις λύσεις ή διεξόδους σε ό,τι σε απασχολεί, αφού ο παράγοντας της τύχης μοιάζει σήμερα να είναι υπέρ υμών. 
Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο της προσοχής σου και παρότι προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες τους, υπάρχει ακόμη από μέρους τους η αίσθηση του ανικανοποίητου. Γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο που βιώνεις τα πράγματα πολύ έντονα και θέλεις να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά είναι το μόνο εμπόδιο που δεν σου επιτρέπει να τρέξεις τις υποθέσεις σου όπως εσύ το επιθυμείς, παρόλα αυτά εσύ καταφέρνεις μέσα στην καθημερινότητά σου να παράξεις πολλά.
ΛΕΩΝ   
  Η σημερινή ημέρα κρατά το ενδιαφέρον σου στραμμένο και σήμερα σε υποθέσεις του σπιτιού ή της ακίνητης περιουσίας, ωστόσο προβαίνεις σε κάποιες σπασμωδικές ενέργειες που φέρνουν αναστάτωση, ενώ στο οικογενειακό σου περιβάλλον υπάρχουν εξελίξεις, αποτέλεσμα δικών σου αντιδραστικών συμπεριφορών. Μπορείς όμως να στηριχτείς στους άλλους για να βρεις λύσεις. 
Αισθηματικά: Νιώθεις σήμερα πως διχάζεσαι ανάμεσα στην ανάγκη σου για ανεξαρτησία και στην ανάγκη σου για ασφάλεια, πράγμα που σε κάνει να ταλαντεύεστε. Γενικότερα όμως είσαι σε μια βοηθητική περίοδο για τα αισθηματικά, αρκεί να μην αφήσεις την ανασφάλειά σου να σε εγκλωβίσει στα ήδη γνωστά. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς να στηριχτείς στους οικείους σου για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου οφειλές και τις υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς. Καλύτερα όμως να αποφύγεις να πάρεις ρίσκα, αν δεν έχεις υπολογίσει και τις πιθανές συνέπειες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ   
  Η σημερινή ημέρα είναι βοηθητική για τα σχέδιά σου, ωστόσο έχει κάποια σημεία που θα πρέπει να προσέξεις. Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, ενώ κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε κάνουν να αγχώνεσαι κι αυτό δημιουργεί κάποιες τρικλοποδιές στην καθημερινότητά σου και στον τρόπο που ρυθμίζεις τις υποχρεώσεις σου. 
Αισθηματικά: Κάποιες ειδήσεις που θα ακούσεις σήμερα μπορεί να σε προβληματίσουν, ωστόσο υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες να βάλεις σε τάξη κάποιες αισθηματικές υποθέσεις, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος για να βρεις λύσεις σε αδιέξοδα. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σου με τους συναδέλφους και γενικότερα τα πρόσωπα που συναντάς σήμερα στο εργασιακό περιβάλλον, τελικά όμως καταφέρνεις να είσαι αποδοτικός, παρά τις παρεξηγήσεις.
ΖΥΓΟΣ    
 Μέσα στη σημερινή ημέρα προσπαθείς να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες, ωστόσο είναι πιθανό πως θέτεις πολύ ψηλά τον πήχη των στόχων σου και αυτό είναι πιθανό να φέρει κάποιες απογοητεύσεις. Επιπλέον, δυσκολεύεσαι να συντονίσεις τα θέλω σου στις ανάγκες των άλλων και αυτό λειτουργεί ανασταλτικά για τις συλλογικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχεις. 
Αισθηματικά: Δεν μοιάζεις ιδιαίτερα διατεθειμένος σήμερα να μετακινηθείς από τις θέσεις σου, γεγονός που δημιουργεί αποστάσεις από τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή τον/την ερωτικό σου σύντροφο, ενώ δεν λείπουν οι εντάσεις στα προσωπικά αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβρη. Επίσης, η ζήλια υπάρχει στη συναισθηματική ατζέντα της ημέρας, παρόλα αυτά είσαι σε μια βοηθητική περίοδο για τα προσωπικά. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Απρόσμενες εξελίξεις σε ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σε προβληματίσει, είναι λοιπόν προτιμότερο να αποφύγεις περιττές σπατάλες που σε βγάζουν εκτός οικονομικού προϋπολογισμού.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ      
Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στο δικό σου ζώδιο, ωστόσο η σημερινή ημέρα προειδοποιεί για κάποιες εξελίξεις που μπορεί να αναστατώσουν κάπως το πρόγραμμά σου και από σένα εξαρτάται το αν θα χρησιμοποιήσεις τη δυσκολία για να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις ή αν θα εκτεθείς προς τα έξω με μια παρορμητική συμπεριφορά. Μπορείς όμως με σύνεση και υπομονή να βρεις την καλύτερη δυνατή διέξοδο που προσφέρουν οι τωρινές συνθήκες. 
Αισθηματικά: Η ανάγκη σου να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, σε κάνει να φαίνεσαι στους οικείους σου κάπως εγωιστής, ενώ το στοιχείο της γκρίνιας είναι παρόν στην καθημερινότητά σου. Τα βλέμματα πάντως είναι πάνω σου. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά:
 Προτίμησε να αποφύγεις να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους σήμερα, ενώ παρά τις όποιες δυσκολίες, μπορείς να σταθεροποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Το σίγουρο είναι όμως ότι κάνεις αγώνα δρόμου για να προλάβεις όλα όσα έχεις αναλάβει.
ΤΟΞΟΤΗΣ      
Η σημερινή ημέρα προειδοποιεί για απερίσκεπτες ή και επιπόλαιες ενέργειες που μπορεί να σε μπλέξουν σε μπελάδες, ενώ είναι πιθανό να αποφεύγεις τεχνηέντως κάποιες υποχρεώσεις που μοιάζουν περισσότερο με αγγαρεία για σένα. Επίσης, νιώθεις την ανάγκη να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία που σε κουράζει, μπορείς όμως να προετοιμάσεις τις υποθέσεις που θα σε απασχολήσουν το προσεχές διάστημα. 
Αισθηματικά: Είναι πιο πιθανό να προτιμήσεις την απομόνωση, από το να αναμειχθείς με πολλά πρόσωπα που απορροφούν την ενέργειά σου. Επιπλέον, ξεκλέβεις χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ενδεχομένως να κληθείς να αναλάβεις και ευθύνες τρίτων στο εργασιακό περιβάλλον αν εργάζεσαι σήμερα, μπορείς όμως να θέσεις πιο σταθερές βάσεις σε ένα εγχείρημα που σε έχει προβληματίσει. Άλλωστε είσαι σε μια περίοδο που έχει πολλές ευκαιρίες για τα δημιουργικά σου σχέδια.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   
   Η σημερινή ημέρα κρατά το ενδιαφέρον σου στραμμένο στους στόχους που έχεις θέσει, ωστόσο υπάρχουν κάποιες εξελίξεις που σε αναγκάζουν να βρεις εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ενώ παράλληλα δυσκολεύεσαι να συντονιστείς με τους άλλους σε συλλογικές προσπάθειες και ρίχνεις περισσότερο το βάρος στις ατομικές πρωτοβουλίες. 
Αισθηματικά: Τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος πρωταγωνιστούν σήμερα στις εξελίξεις, με έμμεσο ή άμεσο τρόπο, ενώ είναι πιθανό να υπάρχουν προστριβές στις σχέσεις σας, καθώς η κάθε πλευρά είναι πεπεισμένη πως κάνει το σωστό. Επίσης μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέσα από τις επαφές σου μπορείς να σταθεροποιήσεις κάποια σχέδιά σου, ωστόσο προτού πάρεις σημαντικές αποφάσεις, θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι έχεις μελετήσει σωστά όλες τις μεταβλητές, ειδικά πάνω σε οικονομικά ζητήματα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ     Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου κι ενώ εσύ προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σου, συναντάς κάποια γεγονότα που οφείλονται κυρίως σε ενέργειες άλλων. Αυτό όμως που εσύ θα πρέπει να κάνεις ώστε να ωφεληθείς, είναι να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία, αντί να δράσεις παρορμητικά, θέτοντας σε κίνδυνο τις ισορροπίες. 
Αισθηματικά: Ο λόγος σου είναι μαχητικός, εντούτοις δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε εντάσεις που σε εκθέτουν προς τα έξω, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως συναντάς αντιδραστικές συμπεριφορές από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως μπορείς να στηριχτείς σε φιλικά πρόσωπα. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προτίμησε να αποφύγεις να δώσεις έκταση σε εντάσεις ή προστριβές με ανθρώπους που έχουν λόγο απέναντι στη δουλειά σου, ενώ θυμήσου πως υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις τα βήματά σου σε οικονομικό επίπεδο.
ΙΧΘΥΣ 
    Η σημερινή ημέρα κινείται σε φιλικά επίπεδα για τις επιδιώξεις σου, ωστόσο θα πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για κάποιες ανατροπές στο πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις. Επίσης, είναι προτιμότερο να δείξεις τυπικότητα με τις υποθέσεις που έχεις αναλάβει, φροντίζοντας να μην αμελήσεις σημαντικές λεπτομέρειες, δίνοντας έτσι λαβές για δυσμενή σχόλια σε βάρος σου. Άλλωστε έχεις αποφασίσει να πετύχεις χάρη στις δικές σου προσπάθειες. 
Αισθηματικά: Σου δίνονται δυνατότητες αυτή την περίοδο να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, ωστόσο σήμερα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή και να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες ή και επιπόλαιες συμπεριφορές. 
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάποιες ανατροπές σε διαδικαστικές υποθέσεις μπορεί να σε αναστατώσουν αν εργάζεσαι σήμερα, παρόλα αυτά όμως έχεις πολλές ευκαιρίες σε επίπεδο καριέρας, γι’ αυτό και κάνεις κάποια αναγκαία έξοδα, τα οποία υπολογίζεις σαν επένδυση για το μέλλον. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template