Djibril Cisse: Θέλω να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό...

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ο Γάλλος αποχαιρέτησε τη Μπαστιά, παίζοντας το Σάββατο για τελευταία φορά με τη φανέλα της και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ένας οπαδός του Παναθηναϊκού εκμεταλλεύτηκε το «αντίο» του Σισέ στη Μπαστιά και του έγραψε στο Twitter: «Γύρνα πίσω στο σπίτι σου αρχηγέ. 
Ξέρεις ότι όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θέλουν να έρθεις. Τρέλανέ μας»! Ο Σισέ επέλεξε να απαντήσει, κάτι σπάνιο αφού είναι πολύ συχνό φαινόμενο να του στέλνουν μηνύματα οπαδοί του Τριφυλλιού, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση δεν τον ξεχνούν. «Ναι, θα ήθελα πολύ να επιστρέψω», απάντησε ο Γάλλος δίχως να αφήσει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για την… ανοιχτή πρόσκληση που απευθύνει στον Παναθηναϊκό! Κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. 
Τέσσερα χρόνια μετά τη φυγή του από τους Πράσινους και την πώλησή του στη Λάτσιο, ο Σισέ είναι πια 34 ετών και αυτό που θέλει πλέον είναι να κλείσει την καριέρα του με ένα καλό συμβόλαιο και κυρίως σε ένα περιβάλλον που θα τονώσει ξανά την αυτοπεποίθησή του.
Στον Παναθηναϊκό ένιωσε βασιλιάς! Και προφανώς η αναφορά του στο Twitter μαρτυρά την πραγματική επιθυμία του. 
Ειδικά η επιστροφή του στη Γαλλία και στη Μπαστιά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη. 
Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε έμεινε στον πάγκο της Μπαστιά και χρησιμοποιήθηκε μόνο ως αλλαγή σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ έπαιξε τέσσερα ματς Κυπέλλου στο αρχικό σχήμα σημειώνοντας και τέσσερα γκολ. Ο Γάλλος δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα να «κρεμάσει τα παπούτσια του», αλλά ιδεατά θα ήθελε να παίξει ξανά και να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι.
 Από την επιθυμία του Σισέ να παίξει ξανά στον Παναθηναϊκό έως την υλοποίηση υπάρχει τεράστια απόσταση. Θα πρέπει να γίνουν πάρα πολλά ώστε να καλυφθεί η θέση του σέντερ φορ που υπάρχει στο μεταγραφικό σχεδιασμό από τον Γάλλο επιθετικό. Τόσο από αγωνιστικής όσο και από οικονομικής πλευράς.
 Προς το παρόν ο Σισέ έδειξε να μην «πέφτει» ψυχολογικά από το τέλος του στη Μπαστιά. Την Κυριακή βρέθηκε στις Κάννες και έκανε τον DJ (αγαπημένο του χόμπι) σε ένα από τα πολλά clubs που γνωρίζουν δόξα τις τελευταίες ημέρες λόγω του πασίγνωστου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της πόλης! - πηγη

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template