ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαίου

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Γενναίος είναι όποιος απο την γη κινείται με αγάπη,και μεγαλόψυχος αυτός που στο λιγο αρκείται.Και αυτός που δεν εγύρεψε να γίνει πρώτος του κόσμου όλου οδηγητής θε ναναι..
ΚΡΙΟΣ 
 Η Σελήνη σήμερα από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας ευνοεί την αναγνώρισή σας από το κοντινό αλλά και το ευρύτερο περιβάλλον, ενώ έχετε δίπλα σας ανθρώπους κύρους που στηρίζουν τα βήματά σας. Επιπλέον, η σημερινή ημέρα δίνει πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσετε ζητήματα και πρακτικής φύσεως, ενισχύοντας την θετική εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω.
Αισθηματικά: Σήμερα η Αφροδίτη περνά σε μια θέση που για το δικό σας ζώδιο μαρτυρά πως αφήνετε για λίγο στην άκρη τα προσωπικά σας στο επόμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να εστιάζετε σε αυτό που σας λείπει, παρά σε αυτό που έχετε. Ωστόσο μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στα οικεία σας πρόσωπα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα μπορείτε να καταφέρετε πολλά στον τομέα της καριέρας σας, ενώ αν είστε σε αναζήτηση εργασίας, μπορείτε να εξετάσετε αν υπάρχουν ανοιχτές πόρτες από το παρελθόν, που αφήσατε πίσω σας.

ΤΑΥΡΟΣ
 
 Η σημερινή ημέρα σας καλεί να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και σας δίνει τη δυνατότητα να προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις υποθέσεις σας, ενώ παράλληλα μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τακτοποιήσετε διαδικαστικά ζητήματα. Παράλληλα, κάνετε επαφές για ένα σημαντικό σας σχέδιο, προσπαθώντας να έχετε όσο πιο ευρύ πεδίο αντίληψης γίνεται, παρά το γεγονός ότι θα πρέπει να σιγουρευτείτε αν οι στόχοι που θέτετε είναι ρεαλιστικοί.
Αισθηματικά: Η Αφροδίτη από σήμερα περνά σε μια φιλικότερη θέση για το δικό σας ζώδιο, που τονίζει την επικοινωνιακή σας ικανότητα, ενώ ταυτόχρονα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σας. Εγκαινιάζεται έτσι, μια περίοδος όπου θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προτιμάτε να περάσετε όμορφες στιγμές με τα δικά σας πρόσωπα από το να αναλωθείτε με υποχρεώσεις, ωστόσο στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα θα πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι, ενώ τα οικονομικά παραμένουν ασταθή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
 Παρά το γεγονός ότι αυτή η περίοδος είναι κουραστική για εσάς, μπορείτε σήμερα να έχετε εσείς τον έλεγχο των καταστάσεων, καταφέρνοντας έτσι να δείξετε προς τα έξω μια πιο θετική εικόνα του εαυτού σας, ενώ παράλληλα έρχεστε πιο κοντά στην ουσία των πραγμάτων. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας.
Αισθηματικά: Είστε αρκετά κτητικοί και ελεγκτικοί απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα πολλές φορές να γίνεστε αποδέκτες βίαιων ξεσπασμάτων, δίχως όμως να αναγνωρίζετε και τι δικό σας μερίδιο ευθύνης. Παρόλα αυτά, η ερωτική σας διάθεση σήμερα είναι ανεβασμένη.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σας και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά, εγκαινιάζοντας έτσι ένα διάστημα όπου μπορείτε να χειριστείτε πιο άνετα τις υποθέσεις αυτές, ενώ ταυτόχρονα ένα πιθανό σενάριο για εσάς είναι πως έρχονται έσοδα στο πορτοφόλι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
 Η Σελήνη απέναντί σας σήμερα στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων δέχεται θετική όψη από τον Ποσειδώνα, έτσι λοιπόν οι άλλοι μοιάζουν να διαδραματίζουν ένα σημαίνοντα ρόλο στις εξελίξεις της ημέρας, ρόλος ο οποίος συμπλέει με τα δικά σας «θέλω». Παράλληλα, βρίσκετε τα κατάλληλα πρόσωπα, τα οποία σας βοηθούν να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια.
Αισθηματικά: Τα θετικά νέα της ημέρας είναι πως σήμερα η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο όπου οι συνθήκες δεν ευνοούσαν τα ερωτικά σας, οπότε τώρα ξεκινά ένα διάστημα όπου τα προσωπικά σας είναι και πάλι προτεραιότητα για εσάς. Μπορείτε λοιπόν να επενδύσετε στις σχέσεις σας ξανά.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάνετε πολύ σημαντικές επαφές και προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, ωστόσο ο τρόπος που χειρίζεστε τα οικονομικά σας χαρακτηρίζονται από δόσεις υπερβολής.

ΛΕΩΝ
 
 Η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις ρουτίνας, καθώς ευνοείστε αρκετά σε πάσης φύσεως πρακτικά ζητήματα, ενώ ταυτόχρονα αν είχε υπάρξει κάποιο θέμα υγείας, σήμερα μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στον οργανισμό σας. Γενικότερα όμως κάνετε πολλές προσπάθειες για να βάλετε σε τάξη όλα εκείνα που σας εξαντλούν.
Αισθηματικά: Η Αφροδίτη από σήμερα περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας, δείχνοντας ότι τα προσωπικά σας περνούν σε δεύτερη μοίρα, ενώ οι συνθήκες δεν είναι ακόμη αρκετά ευνοϊκές για να επενδύσετε συναισθηματικά σε μια σχέση που τώρα ξεκινά. Επιπλέον, αυτή η μετάβαση προειδοποιεί για παρασκηνιακές επαφές μέσα στο επόμενο διάστημα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα, είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί, ενώ συμπλέετε καλύτερα με τις αλλαγές που συμβαίνουν στα οικονομικά σας, γενικότερα όμως είναι προτιμότερο να μείνετε μακριά από απερισκεψίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
 Η Σελήνη σήμερα παραμένοντας σε μια από τις πιο φιλικές θέσεις για το δικό σας ζώδιο, βρίσκεται σε ένα πρόσφορο έδαφος, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείτε σήμερα με περισσότερη άνεση να τρέξετε τις υποθέσεις σας, να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια, αλλά και να ξεκλέψετε λίγο χρόνο από τις πολλές υποχρεώσεις για να τις απολαύσετε με τους δικούς σας.
Αισθηματικά: Σήμερα η Αφροδίτη περνά σε μια φιλικότερη θέση προς το δικό σας ζώδιο, έτσι λοιπόν εγκαινιάζει μια περίοδο όπου οι γνωριμίες και τα φλερτ θα είναι περισσότερα, ενώ τα πρόσωπα του φιλικού σας περιβάλλοντος διαδραματίζουν ένα ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο. Επίσης, μέσα από παρέες μπορείτε να προωθήσετε τα ερωτικά σας.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα, παρότι είστε αρκετά παραγωγικοί, πριτιμάτε να μεταθέσετε τα πιο σημαντικά για την άλλη εβδομάδα, καθώς ο νους σας δεν βρίσκεται στη δουλειά, ακόμη κι έτσι όμως οι συνάδελφοί σας στηρίζουν.

ΖΥΓΟΣ
Αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν εντάσεις ή προστριβές ανάμεσα σε εσάς και στα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, η σημερινή ημέρα σας δίνει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να γεφυρώσετε αυτά τα χάσματα, ενώ παράλληλα τακτοποιείτε με μεγαλύτερη άνεση τις υποθέσεις του σπιτιού. Επιπλεόν, είναι μια καλή ημέρα για να στηριχτείτε στους οικείους σας για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων της καθημερινότητας.
Αισθηματικά: Η Αφροδίτη σήμερα περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο όπου αφήνετε για λίγο στην άκρη τα προσωπικά σας και δέχεστε πολλές προσκλήσεις κοινωνικού χαρακτήρα, ενώ επενδύετε περισσότερο κόπο και χρόνο για να βελτιώσετε την εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Περνάτε σε ένα διάστημα όπου τα οικονομικά σας είναι πιο περιορισμένα, είναι λοιπόν προτιμότερο να χειρίζεστε στο εξής τα εισοδήματά σας με περισσότερη φειδώ, ενώ ταυτόχρονα είστε αρκετά εριστικοί απέναντι σε πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
 Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιο ευχάριστη και βοηθητική για εσάς σε σχέση με τις προηγούμενες, καθώς μπορείτε να προωθήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν ευκολότερα, χάρη στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, αλλά και στην δύναμη της πειθούς σας που σήμερα είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Επιπλεόν, κάνετε σημαντικές συζητήσεις, παρά την παρουσία του Άρη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, που σας παρασύρει σε βιασύνες.
Αισθηματικά: Από σήμερα η Αφροδίτη περνά σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, έτσι μπορείτε πιο άνετα να κάνετε γνωριμίες και να επιδοθείτε σε φλερτ και επαφές, ενώ γενικότερα έχετε πλέον ανάγκη από ανθρώπους που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σας παραμένουν μεταξύ σφύρας και άκμονος, γεγονός που σας προκαλεί αρκετό άγχος, ωστόσο η σημερινή ημέρα είναι δημιουργική και σας δίνει αρκετές ευκαιρίες που καλείστε να εκμεταλλευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
 Η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και πιο στρωμένους ρυθμούς. Έτσι λοιπόν προτιμάτε σήμερα την ηρεμία και τις δοκιμασμένες συνταγές από τα αμφίβολα ρίσκα, ενώ παράλληλα περιμένετε κάποια είδους ανταμοιβή, έστω και ηθική αναγνώριση των κόπων σας, για να προσφέρετε το οτιδήποτε.
Αισθηματικά: Από σήμερα η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο, κάτι που για εσάς μεταφράζεται ως μεγαλύτερη εσωστρέφεια στα προσωπικά, ενώ ταυτόχρονα έχετε ανάγκη από περισσότερη ουσία και βάθος στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Παράλληλα, τα αγαπημένα σας πρόσωπα συνεχίζουν να αποτελούν μια πολύ σημαντική προτεραιότητα παρά τις διενέξεις που πιθανώς υπάρξουν.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η νέα θέση της Αφροδίτης όμως δείχνει πως είστε περισσότερο κερδισμένοι μέσα από οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται και με το δικό σας πορτοφόλι, ενώ τακτοποιείτε πιο άνετα τις οφειλές σας. Προσέξτε όμως να μην παρασυρθείτε σήμερα σε εντάσεις στη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
 Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο σχηματίζει βοηθητική όψη με τον Ποσειδώνα, στοιχείο που δείχνει πως μπορείτε σήμερα να κινήσετε τα νήματα και να φέρετε τις εξελίξεις εκεί που θέλετε, τηρουμένων των αναλογιών, καθώς έχετε στο πλευρό σας σημαντικούς ανθρώπους από το κοντινό σας περιβάλλον που σας στηρίζουν. Παράλληλα, σήμερα σας είναι πιο εύκολο να προωθήσετε τα πιο σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν.
Αισθηματικά: Από σήμερα η Αφροδίτη περνά απέναντί σας στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, έτσι λοιπόν ξεκινά ένα διάστημα μέσα στο οποίο μπορείτε να προσεγγίσετε με μεγαλύτερη άνεση το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα γεφυρώνετε τα χάσματα που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι επιστροφές στα οικονομικά συνεχίζονται, ενώ σήμερα στο εργασιακό σας περιβάλλον μπορείτε να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα, παρά τα πολλά μπερδέματα με τις καθημερινές υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για χαλάρωση και ξεκούραση, αν μάλιστα το πρόγραμμά σας το επιτρέπει, ώστε να προετοιμάσετε τα θέματα που σας απασχολούν καλύτερα, αλλά και να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας για όσα έγιναν μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, το κλίμα της ημέρας βοηθά ώστε να κάνετε μικρά, αλλά σημαντικά βήματα προς μια νέα σελίδα σε κάποιο τομέα της ζωής σας.
Αισθηματικά: Από σήμερα τα προσωπικά σας περνούν σε δεύτερη μοίρα, καθώς εστιάζετε την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και τις υποθέσεις που εκκρεμούν μέσα στην καθημερινότητά σας, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να μη δίνετε λαβές για προστριβές στο οικείο σας περιβάλλον.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο απόψε και για εσάς αυτό μεταφράζεται σας ένα καλύτερο διάστημα για τη δουλειά και το εργασιακό περιβάλλον, αρκεί να είστε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας. Επιπλεόν, θα πρέπει να κάνετε ορθότερους χειρισμούς ως προς τις οικονομικές σας υποθέσεις.

ΙΧΘΥΣ 
 Η σημερινή ημέρα έχει πολλά να σας δώσει, καθώς ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας σε βοηθητική όψη με τη Σελήνη από μια θέση φιλική για το ζώδιό σας δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να τρέξετε τις υποθέσεις σας, ειδικά αν σχετίζονται με συλλογικές προσπάθειες, κυρίως για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου σας.
Αισθηματικά: Η Αφροδίτη σήμερα το βράδυ περνά σε μια πολύ πιο ευνοϊκή θέση για τα ερωτικά σας, έτσι λοιπόν ξεκινά ένα διάστημα όπου μπορείτε να πλησιάσετε πιο εύκολα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα αν είστε μόνοι, μπορείτε να κάνετε πιο άνετα νέες γνωριμίες, στις οποίες επενδύετε. Μη διστάσετε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε την κάθε ευκαιρία για ευχάριστες στιγμές που σας δίνονται.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα, μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αλλά σαν μέλος ομάδας μπορείτε ακόμα περισσότερα, ενώ στα οικονομικά σας προσπαθείτε να κάνετε σωστούς χειρισμούς. Ωστόσο υπάρχουν πολλά μέτωπα που δημιουργούν ένα ασταθές κλίμα. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template