Τα 5 απόλυτα μέρη που πρέπει να πας έστω και μια φορά στην ζωή σου!

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Η σύγχρονη κρουαζιέρα δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να βιώσουν αξέχαστες εμπειρίες, αφήνοντας πίσω ό, τι συνηθισμένο γνώριζαν έως τώρα.
Οι ναυτιλιακές εταιρείες αυξάνουν τις προσφορές που σχετίζονται με έντονη δραστηριότητα και αδρεναλίνη. Αυτές οι ιδιαίτερες εκδρομές αποδεικνύουν ότι μπορεί να υπάρξει έντονη περιπέτεια ακόμα και κατά την διάρκεια μιας κρουαζιέρας.

1. Κάντε καταρρίχηση σε έναν καταρράκτη στο Βανουάτου με την P & O Cruises



Υπάρχει ένας καλός λόγος που το κλασικό μιούζικαλ «South Pacific» χρησιμοποίησε το Βανουάτου ως φυσική αναπαράσταση του μυθικού νησιού «Bali Ha'i». Η άγρια ζούγκλα του και οι καταρράκτες θα μπορούσαν να εμφανίζονται σε μια εγκυκλοπαίδεια δίπλα στη λέξη «παράδεισος». Το ταξίδι με την P & O Cruises περιλαμβάνει καταρρίχηση σε έναν από τους καταρράκτες.

2. Βγάλτε εναέριες φωτογραφίες πάνω από ένα πυρηνικό παγοθραυστικό πλοίο στην Αρκτική




Ξεκινώντας από το Μουρμάνσκ της Ρωσίας, το πλοίο «50 Let Pobedy» χαράζει το δρόμο του για το Βόρειο Πόλο μέσω των πολικών πάγων και του απομακρυσμένου Franz Josef Land, ενός άγονου, ακατοίκητου περιβάλλοντος που κυριαρχείται από τους παγετώνες. Στη θάλασσα, το ελικόπτερο του πλοίου χρησιμοποιείται για την αναγνώριση του πάγου. Ωστόσο, οι επισκέπτες επιβιβάζονται στο ελικόπτερο για εναέριες φωτογραφίες πάνω από την παγωμένη θάλασσα και πάνω από τα 191 νησιά του Franz Josef Land. Το πλοίο, του οποίου το όνομα σημαίνει «50 Χρόνια Νίκης», είναι το μεγαλύτερο πυρηνοκίνητο παγοθραυστικό στον κόσμο και μπορεί να περάσει εύκολα μέσα από οκτώ-ίντσες πάγου του Αρκτικού Ωκεανού.

3. Μια πραγματική «νύχτα στο μουσείο» με το Azamara στο Μόντε Κάρλο του Μονακό



Όταν ο ήλιος δύει στο λιμάνι του Μόντε Κάρλο, το αρχοντικό Ωκεανογραφικό Μουσείο του Μονακό κλείνει για το κοινό, αλλά ανοίγει και πάλι για τους επισκέπτες του πλοίου Azamara Cruises. Το ιστορικό αυτό κτίριο είναι το σπίτι για 4.000 είδη ψαριών, έναν καρχαρία, γκαλερί με ναυτικά αντικείμενα και για τις ειδικές αυτές μεταμεσονύχτιες εμπειρίες, μια λεγεώνα καλλιτεχνών και μουσικών δίνουν ζωή στις σκοτεινές αίθουσες. Η εκδρομή αυτή είναι μοναδική για έναν ακόμα λόγο καθώς είναι εντελώς δωρεάν. Κάθε ταξίδι με το Azamara περιλαμβάνει ένα «AzAmazing Evening», μια δωρεάν ιδιωτική εκδήλωση για όλους τους 600 επιβάτες του πλοίου για να απολαύσουν την ανεκτίμητη, καθηλωτική εμπειρία στην ξηρά.

4. Πρωινό με Βεδουίνους στην έρημο στο Ντουμπάι



Για αυτή την εκδρομή, θα αναχωρήσετε από το λιμάνι του Ντουμπάι πριν από την αυγή για μια βόλτα με 4x4 στην έρημο, σε ένα στρατόπεδο Βεδουίνων. Οι επισκέπτες της Royal Caribbean Cruise Line θα παρακολουθήσουν τον ήλιο να ανατέλλει πάνω από την κορυφογραμμή των αμμόλοφων και θα γευθούν το «Futoor» ένα πρωινό με τοπικές σπεσιαλιτέ, με τη φυλή. Καμήλες είναι διαθέσιμες για βόλτες όπως και οι απολαυστικές ιστορίες του νομαδικού τρόπου ζωής των Βεδουίνων.

5. Πτήση πάνω από τις αποικίες των πιγκουίνων των Νήσων Φώκλαντ



Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι φάλαινες μεταναστεύουν στα ύδατα γύρω από τα νησιά Φόκλαντ και κολυμπούν γύρω από τα ναυάγια και παράλληλα με τις παραλίες και τα βράχια. Η πτήση με ένα δικινητήριο αεροσκάφος 10 καθισμάτων, θα σας δώσει την ευκαιρία να έχετε μία ώρα πτήση πάνω από τα Νησιά Φώκλαντ όπου ο πόλεμος του 1982 άφησε μεγάλο μέρος της υπαίθρου και των παραλιών διάσπαρτα με νάρκες. Η πτήση είναι ο μόνος τρόπος για να εκτιμήσετε την τοπογραφία και τα κρυμμένα θαύματα της φύσης των Φώκλαντ. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template