ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015


Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 8.00 το πρωί σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, κοντά στο γήπεδο της Ανατολής, ο αγνοούμενος 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλης Γιακουμάκης.
Το πτώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης σε χωράφι στην περιοχή Κάτσικα και σε απόσταση 500 μέτρων από τη Γαλακτοκομική ΣχολήTο πτώμα του νεαρού το εντόπισε ένα ζευγάρι που σταμάτησε στο σημείο νωρίς το πρωί της Κυριακής λόγω βλάβης στο αυτοκίνητό τους. Βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης σε χωράφι στην περιοχή Κάτσικα, 60 μέτρα από χωματόδρομο και σε απόσταση 500 μέτρων από τη Γαλακτοκομική Σχολή.
Δίπλα από το πτώμα βρισκόταν ένα μαχαίρι, το οποίο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξεταστεί. Ωστόσο στελέχη της αστυνομίας δεν ήταν ακόμη σε θέση να πουν με βεβαιότητα αν έχει χρησιμοποιηθεί ή όχι.
Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν αυτοκτονία
Σε αυτοκτονία, πιθανόν με κόψιμο των φλεβών στα χέρια -καθώς το το πτώμα φέρει τραύμα στον καρπό- αποδίδεται, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις κι εκτιμήσεις των ιατροδικαστών, ο θάνατος του 20χρονου σπουδαστή. Ο νεκρός βρέθηκε με παραμορφωμένο πρόσωπο, καθώς ήταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ φέρει τραύματα και από επιθέσεις άγριων ζώων.
Ωστόσο ιατροδικαστές και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για τα ευρήματα αυτά, λόγω της προχωρημένης σήψης. Οι αξιωματικοί εξέτασαν αν ο άτυχος σπουδαστής σύρθηκε ή μεταφέρθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε από άλλο μέρος, και τα πρώτα ίχνη δεν επιβεβαιώνουν αυτή την εκδοχή. Τα στελέχη της αστυνομίας δεν είναι πάντως κατηγορηματικά σε αυτό το στάδιο των ερευνών.
Σύμφωνα με πηγές, η οικογένεια του άτυχου νεαρού έχει ορίσει δικό της πραγματογνώμονα, στο πλαίσιο της διερεύνησης των αιτιών και συνθηκών θανάτου του.
Το χρονικό της ανεύρεσης
Πιο συγκεκριμένα, στις 7.40 ενημερώθηκε η Άμεση Δράση για την ανεύρεση πτώματος σε προχωρημένη σήψη μέσα σε χωράφι με λάσπες, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από χωμάτινο δρόμο που οδηγεί στη λίμνη Παμβώτιδα.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ ενημερώθηκε και ο ιατροδικαστής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης. Αρχικά οι αστυνομικοί είδαν πως πρόκειται για άτομο νεαρής ηλικίας. Επειδή τα ρούχα του έμοιαζαν πολύ με εκείνα που φορούσε ο νεαρός την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενημερώθηκε επίσης ο θείος του παιδιού Γιώργος Βιβιεδάκης. Εκείνος έσπευσε επιτόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του, το πτώμα του οποίου εκτιμάται πως παρέμεινε στο συγκεκριμένο σημείο περίπου 30 ημέρες.
Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου.
Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα:




Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template