Και επίσημα πλέον ο Ζώης Κολιός στους ΑΝ.ΕΛ

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ο αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Ζώη Κολιός,με την επιστολή προς τον Πρόεδρο τον Ανεξάρτητων Ελλήνων ,επισημοποιεί την επανένταξή του στο κίνημα των  Ανεξάρτητων Έλληνων και καλεί όλους τους Έλληνες σε συσπείρωση .

Κυριε Πρόεδρε των ΑΝ.ΕΛ

Συναισθανόμενοι την δύσκολη περίοδο συνεχών διαπραγματεύσεων που περνάει η χώρα μας και το τεράστιο έργο που προσφέρετε εσείς και ο πρωθυπουργός κ.Τσίπρας για την σωτηρία και αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού σας κάνουμε γνωστό οτι από σήμερα συνοδοιπόρους στην προσπάθειά σας θα έχετε και εμένα προσωπικά και και πλειάδα στελεχών που συντάσσονται με αυτή την απόφαση,ζητούμε να επιτρέψετε να επανενταχθούμε στο κίνημα των Ανεξ.Ελλήνων που ειναι και το ''σπίτι'' μας ως απλοί στρατιώτες και μαχητές δικαίων θέσεών μας ,που με σθένος και συνέπεια υπερασπίζεστε τόσα χρόνια
 Ζώης Κολιός
Οικονομολόγος-φοροτεχνικός
Αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλαδος
Share this article :

6 σχόλια:

  1. Ζώης ΚΟΛΛΙΟΣ. Συγκλονιστικό...αλλάζει το πολιτικό σκηνικό. Επανήλθε αυτός που ζητούσε -κι από εμένα-5000 ευρώ για την συμμετοχή μας στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ το 2012...κι από εμένα πήρε 5000 ξέρετε τι. από τους άλλους όμως πήρε...υπέρ ποίων πήγαν τα χρήματα αυτά? Ας απαντήσει δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζώης Κολιός
    Μήπως κύριε Αντωνίου τα έχετε ολίγον χαμένα ; Μήπως έχετε μπερδέψει πρόσωπα και πράγματα ; Μήπως γνωρίζετε , ότι εγώ στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων , δεν είχα καμία σχέση , γιατί αυτό ήταν υπόθεση της επιτροπής του ΓΓ κου Γιαννάκη Μιχάλη , του κου Λύτρα Χρήστου , του κου Μπέλτσου θανάση . Εσύ δεν είσαι αυτός , που πριν καν βγουν τα ψηφοδέλτια , είχες κάνει 30 ομιλίες και διαφήμιζες την μήνυση σου στην Τρόικα , που έβγαλες πρώτος κάρτες και φωτο υποψηφίου και είχες γεμίσει όλους τους πάγκους και τα σημεία με την αυτοπροβολή σου και ούρλιαζαν όλοι οι συνυποψήφιοί σου με την συμπεριφορά σου ; Εσένα δεν ανακήρυξε ως πρώτο υποψήφιο στο κίνημα ο Πρόεδρος μας στο Δίστομο ; Εσύ δεν ήσουν παντού μπροστά ; Σε εσένα θα ερχόμουν εγώ και θα ζητούσα έστω και 1 ευρώ , για να σε βάλω υποψήφιο !!!! Μήπως είναι και αυτά , από εκείνα τα 10.000 ε που έπαιρνα μισθό το μήνα που διέδιδαν κάποιοι ; Μήπως ήταν από τις βαλίτσες του ...Σαμαρά που τρέχαν πενηντάρικα στους δρόμους, που με είχαν δει κάποιοι ; Γιατρέ , στους ΑΝ ΕΛ ,κάποιοι βάλαμε και το υστέρημά μας και δεν χρεώσαμε ούτε ένα ευρώ το κίνημα . Καταθέσαμε και ψυχή και δουλειά και τα πάντα . Είναι τουλάχιστον ανήθικο να γράφεις τέτοια για μένα , που γνωρίζουν όλοι , ότι ακόμα και τα σάντουιτς των Εθελοντών μας , εγώ τα πλήρωνα . Στις πρώτες εκλογές του Μαίου του 2012 , κατεβάσαμε ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα , χάρη σε μένα και στον Βασίλη Καπερνάρο που μου έδωσε 20.000 ε και συμπλήρωσα την προκαταβολή για το χαρτί και έτσι είχαμε ψηφοδέλτια . Δεν θα υπάρξει ούτε ΕΝΑΣ , από όλη την Ελλάδα , που θα πει για μένα το παραμικρό για τα Οικονομικά του κινήματος , Τα τήρησα ΑΨΟΓΑ και κατάφερα να κάνω 2 εκλογές με ....ψέματα , όχι χρήματα . Χρήματα , εξ ανάγκης , βάλαμε στο Κίνημα των ΑΝ ΕΛ , πρώτα ο Πάνος Καμμένος , εγώ και δυο-τρεις ακόμη άνθρωποι , καταγράφηκαν στα βιβλία του Κινήματος , ελέχθησαν από τη Βουλή και Ορκωτούς λογιστές , (και μάλιστα πολύ σκληρά ) και ήταν όλα στην εντέλεια . Εγώ θα σε σεβαστώ , γιατί και εσύ κάποια εποχή στην αρχή πρόσφερες , αλλά ....όταν δεν πέτυχες να εκλεγείς , μήπως τα έβαλες με όλους δικαίως και αδίκως ; Γιατρέ λυπάμαι πολύ που επιστήμονες άνθρωποι , πέφτουν τόσο χαμηλά και ΧΩΡΙΣ κανένα λόγο . Ξέρω ότι είναι και ποινικό το αδίκημα που κάνεις εναντίων μου , αλλά δεν με νοιάζει αυτό . Με νοιάζει ότι ένας άνθρωπος , με το οποίο δεν είχα ποτέ ούτε καλημέρα , από δική σου επιλογή (είχες τουπέ και έπαρση , γιατί νόμιζες ότι θα είσαι Βουλευτής ) καταφέρεται έτσι συκοφαντικά και υβριστικά εναντίον μου . Αν ίσως δεν θυμάσαι καλά και τα έχεις χαμένα , τότε θα δεχθώ τη συγνώμη σου και θα λήξει η συζήτηση . Αν όμως τα λες αυτά και είσαι στα καλά σου .... τότε λυπάμαι πολύ για σένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευάγγελος Ρίζος
      Κύριε Κολιέ , ο γιατρός μάλλον τα χάπια δεν τα δίνει στους ασθενείς του , τα κρατάει για τον εαυτό του . Μην τον λαμβάνετε υπόψιν . Καλώς ήρθατε σπίτι σας

      Διαγραφή
  3. κ,Αντωνίου πραγματικά λυπάμαι για το επίπεδο και τις κατηγορίες σε ενα ανθρωπο τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και ο οποίος μόνο ευεργετήματα κάνει...Αν έχετε στοιχεία να τα βγάλετε αλλα το να κατηγορείτε χωρίς να έχετε αποδείξεις είναι ενα μεγαλο και σοβαρό ατόπημα..Για να προκαλέσετε την προσοχή του κόσμου( αυτό ειναι σίγουρο) πετάτε αρλούμπες...Αυτό εχω να πω..Είστε τελικά οχι μορφωμένος αλλά ..παραμορφωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπακώστας Τάκης
    Αυτός ο γιατρός πρέπει να είναι πολύ καλός . Θα τον χρησιμοποιήσω και εγώ . Τι ειδικότητα έχεις γιατρέ ; Για ψυχίατρο σε κόβω . Λέτε όμως να με κατηγορήσει και μένα , ότι του ζήτησα 1.500 ευρώ για να πάω επίσκεψη ; Μπα θα το ξανασκεφτώ . Ρε τι γράφουν οι άνθρωποι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεωργίου Νίκος
    Όταν ρε χλέμπουρα γιατρέ του κ... ο Κολιός έτρεχε στα βουνά και στα λαγκάδια σε όλη την Ελλάδα , εσύ κοίταγες τον κώλο σου να βγεις "βολευτής" . Και θυμήθηκες τώρα να ρίξεις λάσπη στον Κολιό ; Δεν σε υπολογίζει κανένας ρε άθλιε συκοφάντη . Αλλά παρόμοια έλεγες και για τον Πρόεδρο μας όταν τσακίστηκες και έφυγες και μας ξεβρόμισες το κόμμα . Ουστ άθλιε γιατρίδιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template