ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Στον Ρήνο της Γερμανίας βούτηξε ο υποκριτής Παπούλιας

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Στα παγωμένα νερά του Ρήνου βούτηξε ο εξαφανισμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κολομβίας των Βαλκανίων.
Ο υποκριτής και αθεόφοβος Παπούλιας ο οποίος υπέγραψε όλα τα Μνημόνια και κάθε τόσο μας έδινε παπαροσυμβουλές, ενώ απολάμβανε τα λεφτά και την χλιδα του αξιώματός του, φέτος (επειδή εγκαταλείπει όπου νάναι το αξίωμα) έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του το τελετουργικό των Θεοφανείων και την κοπάνησε-κατά πάσα πιθανότητα-για την Γερμανία.
Προφανώς ο δανειστής του κωλόσπιτου τού Ανδρέα που τον έκανε Πρόεδρο ο Ρουσόπουλος, προτίμησε την πατρίδα της συζύγου του από την Ελλάδα και είπε να απολαύσει τις χειμερινές διακοπές του.
Αυτοί είναι οι Ελληνες πολιτικοί. Υποκριτές και Ολίγιστοι.
Ο μαλάκας λαός σε λίγο καλείται να προσέξει αυτή τη φορά και να επιλέξει σωστούς ανθρώπους με κριτήριο την αξιοπρέπειά του...πηγη
Share this article :

1 σχόλιο:

  1. όλοι αυτή η κλέφτες του αλαζηνικού πασοκ, η απατεώνες που έκλεψαν την ελλάδα τους έλληνες και της ελληνίδες διαλύοντας το έθνος έμεναν εδώ κοντάμου σανισα, φτωχή με τρύπια παντελόνια γύριζαν με τον αρχηγό τους , η ξεφτιλισμένη που διέλυσαν μια ελλάδα. η αpateones του δήθεν σοσιαλισμού που έγιναν με εκατομύρια ευρώ , αλλά όμως η αναγγέφαλη έλληνες και ελληνίδες τους αγγαλιάζουν πάλι, είστε άξιοι της τύχη σας και της αρπαγήσας γιατη μόνο αυτή που τα πήραν από αυτούς θε τους ξαναψηφίσουν. έδioξαν την βασιλευόμενη δημοκρατία γιατί τους htan εμπόδιο στα σχέδια τους , πως θα κλεψπόων την ελλάδα,δημιούργησαν στρατιές πασοκζήδων απατεώνων ελλήνων με λεφτά από ξένες τράπεζες και με χρήματα του ελληνικού κράτους ( ο χαρούμενος νιάτα και γηρατία) ο παπούλιας ο αλβανοεβραιος, ο σημίτης της DDR, ο τζέφρεϊ πράκτορας τον αμερικανών και τον masonon,ο πατερούλης του ο ψευτοσοσιαλιστής της αμερικανικής κατασκοπίας,και πόσα αλλά μουλάρια που η έλληνες και εληνιδες ψήφισαν για να τα αρπάξουν και αυτή όπως και τα άρπαξαν. κάνατε μια χώρα μίσους μεταξύ ελλήνων και ελληνίδων και μίσους της ευρώπης εναντίον της ελλάδος σας αξιζη μόνο η κρεμαλα η στα τρεία μέτρα εκτέλεση. ο παπαδόπουλος ένα λάθος έκανε που δες σας καθάριζε τότε όλους εσάς του ξεφτιλισμένου απατεωνιστικού πασοκ πτην προλαβετε να φύγετε στο εξωτερικό, και ας τον έλεγαν εγληματία, εσείς εγληματίσατε επί 25 χρόνια την ελλάδα,. άθλιοι μασόνοι απατεώνες .!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template