Ο πόλεμος μόλις άρχισε. Μελισσανίδης-Σαβίδης έφυγαν αγκαλιασμένοι απο το Μ.Βρετάνια

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Η απλή μέθοδος των τριών μπήκε σε εφαρμογή: Ο πόλεμος κατά του κατεστημένου μόλις ξεκινά. To SDNA ήταν το μοναδικό Μέσο που βρέθηκε στη συνάντηση Σαββίδη-Μελισσανίδη και κατέγραψε τα πάντα.
Η συνάντηση των δύο ισχυρών ανδρών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ - την οποία αποκάλυψε το SDNA στις 10:30 το πρωί - πραγματοποιήθηκε το απόγευμα. Σαββίδης και Αλαφούζος συμφώνησαν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αποφάσισαν ότι πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους για να αντιμετωπίσουν την ανομία που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συζήτηση δεν αφορούσε μόνο το διαιτητικό κομμάτι, αλλά είχε πιο βαθιές ρίζες. Κυρίως η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τις δικαστικές εξελίξεις. Και οι δύο άνδρες θεωρούν πως η δικαιοσύνη είναι αυτή που πρέπει να κινηθεί για να σπάσει οριστικά το απόστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκε ο τρόπος αντιμετώπισης. Κοινή άποψη ήταν ότι - δεδομένης της συγκάλυψης που επικρατεί σε ποδοσφαιρικό επίπεδο - θα πρέπει οι κινήσεις τους να γίνουν προς την κατεύθυνση της πίεσης σε υψηλότερο επίπεδο, δηλαδή προς τη Δικαιοσύνη προκειμένου να προχωρήσει στην απαιτούμενη κάθαρση που ξεκίνησε ο Αριστείδης Κορέας.

Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο ΠΑΟΚ, εκπροσωπούμενοι από τους ιδιοκτήτες τους, είναι της γνώμης πως τίποτα δεν αλλάζει όσο δεν παίρνονται γενναίες αποφάσεις. Ως εκ τούτου, μόνο συντονισμένες κινήσεις από τις τρεις εκ των τεσσάρων μεγαλύτερων ομάδων της χώρας μπορεί να επιφέρει αποτελέσματα.

Σκέψεις αποχώρησης

Στο τραπέζι έπεσε και η σκέψη της αποχώρησης από το πρωτάθλημα, που κάθε άλλο παρά πυροτέχνημα είναι, ωστόσο είναι κάτι που πρέπει να αναλυθεί ακόμα πιο διεξοδικά και πάντα σε συνεννόηση μεταξύ των ομάδων. Πολλά θα εξαρτηθούν όπως είναι φυσικό και από την εξέλιξη του πρωταθλήματος, και από τα όποια παρατράγουδα θα συμβούν στο γήπεδο...

Η συζήτηση έφτασε και στο επόμενο πρωτάθλημα κυρίως για τους όρους με τους οποίους θα διεξαχθεί. Οι Αλαφούζος και Σαββίδης ήταν ξεκάθαροι πως δεν πρόκειται να δεχθούν εκκίνηση πρωταθλήματος με τις προϋποθέσεις που διεξάγεται σήμερα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι προηγήθηκαν και ακολούθησαν τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ Σαββίδη-Αλαφούζου-Μελισσανίδη.

Το ραντεβού με Τίγρη

Το βράδυ, όπως επίσης σας είχε αποκαλύψει το SDNA, ο Ιβάν Σαββίδης είχε προγραμματίσει συνάντηση και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και τα είπαν για περίπου μιάμιση ώρα (συγκεκριμένα από τις 22.00 μέχρι τις 23.25). Το SDNA ήταν εκεί, με τον δημοσιογράφο Θανάση Ασπρούλια και... παρακολούθησε τα πάντα.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ για το περιεχόμενο της συζήτησής του με τον Γιάννη Αλαφούζο, που είχε γίνει νωρίτερα και σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε και σε αυτή τη συνάντηση ταύτιση απόψεων.

Άλλωστε, Μελισσανίδης και Σαββίδης έχουν χτίσει μια στενή σχέση, έχουν συχνή επαφή και μοιράζονται τους προβληματισμούς τους για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα αυτής της δεύτερης συνάντησης, λοιπόν, ουσιαστικά «κλείδωσε», αυτό που διαφαινόταν.

Δηλαδή, ότι οι άνθρωποι που ορίζουν τις τύχες των τριών (εκ των τεσσάρων) ισχυρών ομάδων της χώρας, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν ενωμένοι σε σφοδρή σύγκρουση με το σάπιο κατεστημένο, με στόχο να φτάσουν μέχρι τέλους. Με απλά λόγια, τα ραντεβού τελείωσαν, ο πόλεμος αρχίζει...

Έφυγαν αγκαλιασμένοι


Πρέπει να σημειωθεί ότι Μελισσανίδης και Σαββίδης αποχώρησαν από το «Μεγάλη Βρετανία» αγκαλιασμένοι. Κι αυτό ίσως να μην είναι κάτι νέο για τους γνωρίζοντες τη σχέση των δύο ανδρών, αλλά σημειολογικά ίσως δείχνει πολλά για την επόμενη ημέρα...πηγη

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template