Όλοι οι αγώνες του Σαββάτου και τα αποτελέσματα

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ο Παναιτωλικός με τους Μαρτίνες και Βιλαφάνιες να κάνουν ο,τι θέλουν κέρδισε, εκτός έδρας, με 3-1 τη Βέροια, μπήκε με το δεξί στο 2015 και "βλέπει" Ευρώπη. Μετά από ένα συναρπαστικό ματς με πολλές κλασικές φάσεις για γκολ και από τις δύο ομάδες, η Κέρκυρα πήρε μία σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Αστέρα και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ νίκησε με 3-2 τον Πανιώνιο στην Τούμπα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Φωνάζουν για το ακυρωθέν γκολ οι φιλοξενούμενοι.

Βέροια - Παναιτωλικός 1-3

Χορεύοντας τάνγκο τη Βέροια - καθώς Μαρτίνες και Βιλαφάνιες έκρυβαν και εμφάνιζαν την μπάλα κατά βούληση - ο Παναιτωλικός πέρασε άνετα με 3-1 από την πρωτεύουσα της Ημαθίας και ξεκίνησε με νίκη το νέο έτος.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν από την αρχή γνωστές τις προθέσεις τους με την πίεση που άσκησαν να καρποφορεί πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας, όταν ο Καπέλ στο 27' άνοιξε το σκορ.

Η Βέροια δεν φαινόταν να έχει σχέδιο και παρά το γεγονός ότι μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, το δίδυμο Μαρτίνες, Βιλαφάνιες ανέκοψε κάθε ελπίδα των γηπεδούχων με τον δεύτερο να σημειώνει δύο γκολ και να διαμορφώνει το 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με ωραίο σουτ του Καλτσά, στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης και κάπως έτσι να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 υπέρ του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός με αυτή τη νίκη πέρασε τη Βέροια στη συνολική κατάταξη, έχοντας 27 βαθμούς έναντι 25 των σημερινών γηπεδούχων και μπήκε στην πρώτη πεντάδα.


Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης 1-0


Σε ένα από τα ωραιότερα και συνάμα από τα πιο συναρπαστικά ματς της φετινής σεζόν, η Κέρκυρα επιβλήθηκε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους Νησιώτες στην ιστορία τους απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο, με το χρυσό γκολ για την ομάδα του Γρηγορίου να σημειώνεται από τον Ναγιάρ στο 48', ενώ στον αντίποδα οι Αρκάδες υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα μετά τις 10 Νοεμβρίου (3-4 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι).

Η νίκη αυτή είναι μάλιστα 100% δίκαιη για τους γηπεδούχους καθώς ήταν εκείνοι που είχαν τις περισσότερες μεγάλες φάσεις πέρα από το νικητήριο γκολ ενώ έδειξαν μεγαλύτερη συνοχή, οργάνωση αλλά και θέληση να πάρουν το ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης θα συγκαταλέγεται μάλιστα στο φινάλε της σεζόν μεταξύ των κορυφαίων όλου του πρωταθλήματος, με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και τους δύο γκολκίπερ να βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση.

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 3-2


Πολλές συγκινήσεις, αρκετή ένταση και ένα παιχνίδι άκρως ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε του είχε η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ για το 2015 στην Τούμπα. Ο "Δικέφαλος" κέρδισε τελικά με 3-2 τον πολύ αξιόμαχο Πανιώνιο, αλλά για να το κάνει χρειάστηκε να δει δύο φορές την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να παίρνει προβάδισμα στο σκορ και να ξεπερνά τον εκνευρισμό των παικτών του και της κερκίδας, ελέω Δελφάκη.

Οι γηπεδούχοι στηρίχθηκαν πολύ στα στημένα του Ρατς (σκόραραν δύο φορές και μάλιστα με Βίτορ και Μαντούρο που δεν είχαν βρει άλλη φορά δίχτυα φέτος), αλλά και στις επεμβάσεις του Ιτάνζ που σε αρκετές περιπτώσεις αποδείχθηκε φύλακας άγγελος.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν έναν εξαιρετικά Ιμπαγάσα σε ρόλο οργανωτή αντεπιθέσεων (αδίκησε τον εαυτό του με την αποβολή) και πολύ επικίνδυνους τους Κολοβό και Γιάννου. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template