ΒΓΑΛΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ-Στο Salon de Bricolage Τσιπρας-Γιάννα΄-Λάτση

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Μπόχα και μνήμες από τις πιο μαύρες εποχές του πασοκικού παρακράτους ξύπνησε στους παλαιότερους ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρις Κουκουλόπουλος.
Ο Κουκουλόπουλος δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι είδε και μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από δείπνο του Αλέξη Τσίπρα με τις κ.κ Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση στο prive club Salon de Bricolage.

O Κουκουλόπουλος μάλιστα "απείλησε" ότι θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες από το σχετικό δείπνο στο οποίο είχε αναφερθεί παλαιότερα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας iefimerida, σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρήσει να το διαψεύσει από το βήμα της Βουλής.
Ο Τσίπρας δεν αναφέρθηκε-και πολύ σωστά- στις απειλές Κουκουλόπουλου, μίλησε όμως για χαλκεία ενώ για μια ακόμη φορά επιτέθηκε στην ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού-συμφερόντων ευρύτερα του Ομίλου Λάτση.
Να υποθέσουμε ότι είναι τόσο σατανικός υποκριτής ο Τσίπρας και τόσο μεγαλόψυχος ο Κουκουλόπουλος που διαθέτει ένα τέτοιο κελεπούρι και δεν το δίνει στην δημοσιότητα;
Θα περιμέναμε από τον Κουκουλόπουλο να κάνει πράξη τις απειλές του γιατί σε διαφορετική περίπτωση μετατρέπει ο ίδιος το κόμμα του Βενιζέλου σε μια εστία εκβιασμού, μόλυνσης και σήψης.

Δεν τιμά ούτε τον ίδιο τον Βενιζέλο αυτού του είδους η μεθόδευση.Το αντίθετο: Eρχεται να μας υπενθυμίσει ότι η μόνη λύση για τη χώρα είναι η απαλλαγή της από ένα διεφθαρμένο παρακρατικό πολιτικό προσωπικό.

Οι "φωτογραφίες" του Κουκουλόπουλου θυμίζουν την λάσπη στο πρόσωπο του ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΚ Ανδρέα Χριστοδουλίδη, θυμίζουν την εποχή του σκανδάλου της Μιμής, θυμίζουν τις βόμβες του Ντάνου Κρυστάλη, θυμίζουν τα πάμπερς του Λούβαρη. Θυμίζουν ότι πιο χυδαίο παρήγαγε το παρακράτος της Χαριλάου Τρικούπη για να συντηρηθεί στην εξουσία.


Η λύση του δράματος θα πρέπει να δωθεί άμεσα από τον Βενιζέλο: H θα δώσει ο Κουκουλόπουλος τις φωτογραφίες Τσίπρα-Λάτση-Αγγελοπούλου στην δημοσιότητα ή θα πρέπει να τον διαγράψει ο Βενιζέλος

Διαφορετικά η αίσθηση ότι αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν είναι παρά ένας παρακρατικός μηχανισμός θα κοστίσει ακριβά στον Βενιζέλο.Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
-Παρακράτος ή ντοκουμέντα; (Video)








Την ώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζει νέο λουτρό αίματος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ "επιστρέφει" την πολιτική ζωή της χώρας στις μεγάλες στιγμές του έπους Ανδρέα-Μιμής με την ΑΥΡΙΑΝΗ να αναδεικνύεται σε καταλύτη των εξελίξεων.

Καλούμε τώρα τον Κουκουλόπουλο να δώσει στην δημοσιότητα (ο ίδιος ή όποιος τις έχει) τις φωτογραφίες του "δείπνου" Τσίπρα-Λάτση-Γιάννας διαφορετικά θα πρόκειται για την πιο χυδαία προβοκάτσια που έχει γνωρίσει ο τόπος-σε ένα βρώμικο παιγνίδι δίχως προηγούμενο.

Στο κάτω-κάτω τα ντοκουμέντα της ΑΥΡΙΑΝΗΣ ήταν υπαρκτά.

Καλούμε τον Βενιζέλο να τον διατάξει να δώσει τις φωτογραφίες (o ίδιος ή όποιος τις έχει ή να τον διαγράψει).

Καλούμε επίσης τις κ.κ. Αγγελοπούλου και Λάτση να προσφύγουν στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κατά του Κουκουλόπουλου ώστε να απαλλαγεί η ζωή του τόπου από την μπόχα του παρακράτους- εάν όπως και οι ίδιες υποστηρίζουν το συγκεκριμένο δείπνο που αποκάλυψε η το iefimerida δεν έχει λάβει χώρα.



O ιδιοκτήτης του Club κ. Χρύσανθος Πανάς-photo είναι από τα πρόσωπα που γνωρίζουν εάν η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στο κατάστημα της ιδιοκτησίας του. Δεν μπορούμε να φαντασθούμε ότι με την σιωπή του συμμετέχει στην κατασκευή μιας προβοκάτσιας-ούτε θα θέλαμε να βρισκόμαστε στη θέση του στην περίπτωση που γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πανάς πρέπει να επαληθεύσει ή να διαψεύσει τον δείπνο σε σχέση με το Salon de Bricolage του οποίου είναι ο ιδιοκτήτης.



Σε περίπτωση που υπάρχουν φωτογραφίες-ντοκουμέντα θα προκληθεί τεκτονικός σεισμός στο σκηνικό και φυσικά θα μιλάμε για δικαίωση του Iefimerida και του Χρήστου Ράπτη-photo.

Αυτή την ώρα το ράδιο-Αρβύλα οργιάζει και ακούγονται τα πιο απίθανα πράγματα-ακόμη και ότι έχει γίνει η συνάντηση κάπου άλλου και η αναφορά στο Salon de Bricolage έγινε για ξεκάρφωμα.

Όπως είπε κατά την ομιλία του o Koυκουλόπουλος: «υπάρχουν φωτογραφίες από το συγκεκριμένο δείπνο» για να δεχθεί τις έντονες διαμαρτυρίες των παριστάμενων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, ο κ. Κουκουλόπουλος τις απέκρουσε λέγοντας προς τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ας το διαψεύσει ο πρόεδρός σας από το βήμα της βουλής και μετά εμείς θα βγάλουμε τις φωτογραφίες».

Y.Γ>Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον αναπληρωτή υπουργό Κουκουλόπουλο αλλά δεν στάθηκε δυνατό. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template