Η έξυπνη Lupita Nyong’o: Ένα Όσκαρ και μια περιουσία 215.εκατ.$

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Η έξυπνη Lupita Nyong’o: Ένα Όσκαρ και μια περιουσία 215.εκατ.$.
Το 2014 ήταν ακόμα μια καταπληκτική χρονιά για την διάσημη ηθοποιό. Η Lupita Nyong’o από την Κένυα, εντυπωσίασε τους πάντες κατά την είσοδό της στο χώρο του θεάματος τη περίοδο 2013-2014 και μεταξύ άλλων κατάφερε να κερδίσει το πιο πολυπόθητο βραβείο στη βιομηχανία του κινηματογράφου, το βραβείο Oscar, για την ταινία «12 χρόνια σκλάβος», το πρώτο για την Κένυα.
Τον Απρίλιο η Nyong'o ανακοινώθηκε ως το νέο πρόσωπο της Lancôme, υπογράφοντας μια προσοδοφόρα σύμβαση με τη θυγατρική των καλλυντικών, τη L'Oréal και συμπεριελήφθη στην ελίτ του Χόλιγουντ των πρεσβευτών της μάρκας της Lancôme, με την Κέιτ Γουίνσλετ, την Julia Roberts και την Πενέλοπε Κρουζ.
Σε μια σειρά από πρωτιές, το περιοδικό People την χαρακτήρισε ως την «πιο όμορφη γυναίκα» του κόσμου για το 2014, ενώ το περιοδικό Vanity Fair παρουσίασε τους πιο καλοντυμένους ηθοποιούς που έχουν αποφοιτήσει από το Yale και φυσικά ήταν μέσα στην λίστα.



Ακόμα, η Nyong'o ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue τον Ιούλιο, καθιστώντας την, τη δεύτερη γυναίκα από την Αφρική και την ένατη μαύρη γυναίκα, που γίνεται εξώφυλλο στο περιοδικό.
Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, η Nyong'o εντάχθηκε πρόσφατα στο γεμάτο αστέρια καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Star Wars».

Το People With Money, ανέφερε ότι η Nyong'o
είναι η υψηλότερα αμειβόμενη ηθοποιός στον κόσμο, αυξάνοντας την περιουσία της κατά 75 εκατομμύρια δολάρια από το Νοέμβριο του 2013 έως τον Νοεμβρίου 2014, ένα προβάδισμα σχεδόν 40 εκατομμυρίων δολαρίων από τον δεύτερο στη λίστα.

Η ηθοποιός έχει μια εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 215 εκατομμυρίων δολαρίων, την οποία οφείλει στις έξυπνες επενδύσεις μετοχών, στις σημαντικές συμμετοχές ιδιοκτησίας, στις προσοδοφόρες συμφωνίες με τα καλλυντικά CoverGirl. Κατέχει επίσης πολλά εστιατόρια στο Ναϊρόμπι (την αλυσίδα “Fat Nyong'o Burger”), μια ποδοσφαιρική ομάδα (τους Mexico City Angels), έχει ξεκινήσει τη δική της επωνυμία Βότκας (Pure Wondernyong'o στην Κένυα) και δραστηριοποιείται και στην αγορά παιδικών ρούχων και αξεσουάρ λανσάροντας ένα παιδικό άρωμα (With Love from Lupita) και μια γραμμή μόδας που ονομάζεται “Lupita Nyong'o Seduction”. πηγη





Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template