Αυτός ο τυπάς έγινε ιδιοκτήτης του ακριβότερου σπιτιού του Μπέβερλι Χιλς

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Αυτός ο τυπάς έγινε ιδιοκτήτης του ακριβότερου σπιτιού του Μπέβερλι Χιλς .
Ο Markus Persson κρατά πλέον στα χέρια του το κλειδί του πιο ακριβού σπιτιού του Μπέβερλι Χιλς, ενός εντυπωσιακού μεγάρου που τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών δισεκατομμυριούχων υποψήφιων αγοραστών από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για Σουηδό δισεκατομμυριούχο, ηλικίας μόλις 35 ετών, ο οποίος, τον περασμένο Σεπτέμβριο, πούλησε την εταιρεία του, τη Mojang, στη Microsoft για 2,5 δισ. δολάρια. Όσο για το τίμημα που κατέβαλε για να γίνει ιδιοκτήτης της βίλας, το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 70 εκατ. δολαρίων.
Αυτή είναι και η υψηλότερη τιμή που καταβάλλεται ποτέ για σπίτι στη συγκεκριμένη περιοχή. Η συμφωνία έκλεισε μέσα σε μόλις 6 ημέρες.




Η αγοραπωλησία αφορά όλα όσα περιέχονται στο οίκημα, από πολυτελή έπιπλα, μέχρι εξεζητημένες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, όπως μια αυτόματη κυρτή γυάλινη πόρτα στο λίβινγκ ρουμ που ανοίγει, οδηγώντας σε μια ατέλειωτη πισίνα με συντριβάνια, η λειτουργία των οποίων ελέγχεται μέσω iPad
Η θέα από το σημείο αυτό πραγματικά κόβει την ανάσα.

Ολόκληρα κασόνια με σαμπάνιες Dom Perignon ήταν επίσης μέσα στη συμφωνία.

Ο νέος ιδιοκτήτης γεννήθηκε στη Στοκχόλμη κι είναι ένας από τους νεότερους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο. Στα 7 του προγραμμάτισε τον Η/Υ του πατέρα του και το πρώτο του ηλεκτρονικό παιχνίδι το έφτιαξε στα 8 του χρόνια. Είναι ο δημιουργός του περίφημου παιχνιδιού Minecraft που έχει τρελάνει μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο. Στη βιομηχανία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ο Markus Persson είναι γνωστός με το παρατσούκλι “Notch”.



Το σπίτι έχει εμβαδό 2.137 τμ, βρίσκεται στην πολυτελέστατη συνοικία Trousdale Estates και καλύπτει κάθε δυνατή και αδύνατη επιθυμία.





Όπως αναφέρει ο CEO της εταιρείας John Aaroe Group που ανέλαβε την αγοραπωλησία, οι διεθνείς αγοραστές ανεβάζουν πολύ το status των ακινήτων στο ευρύτερο Λος Αντζελες.

Πρόσφατα πούλησε ένα ακίνητο στο Μαλιμπού για 25 εκατ. δολ. σε έναν πλούσιο Ευρωπαίο.
“Ο Marcus ερωτεύτηκε το σπίτι, το σύγχρονο σχεδιασμό του και την εκπληκτική πανοραμική θέα που προσφέρει σε όλο το Λος Άντζελες και τον Ειρηνικό Ωκεανό”, ανέφερε ο De Los Reyes, από την εταιρεία Sherman Oaks.
Στο σπίτι υπάρχουν μπαρ, δωμάτιο προβολών με 18 θέσεις, τραπεζαρία 24 θέσεων από όνυχα, με καθίσματα Roberto Cavalli που το καθένα κοστίζει 3.700 δολ. Τρεις τηλεοράσεις 90 ιντσών. Εργα τέχνης, μεταξύ των οποίων ένα αντίγραφο της μηχανής του James Dean. Το σπίτι έχει οκτώ κρεβατοκάμαρες και 15 μπάνια. πηγη











Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template