Τι συμβαίνει τελικά με τον Αφελάι;

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ο Μίτσελ «έβγαλε στη σέντρα» τον Αφελάι και ο Ολυμπιακός θέλει τον Ροζίτσκι για αντικαταστάτη του Ολλανδού... Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στη Μαδρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» για τον Αφελάι και την πιθανότητα να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. «Αν ο Αφελάι δεν αλλάξει νοοτροπία θα έχει πρόβλημα, όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και σε οποιονδήποτε σύλλογο.
Είναι ένας επαναστάτης, έχει ψυχή παιδιού, αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν παίζει πλέον στην Μπαρτσελόνα ή τη Σάλκε», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα και μετά την επιστροφή των Πειραιωτών από τις διακοπές των Χριστουγέννων μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις.

Χθες μάλιστα ολλανδικά ΜΜΕ τόνιζαν πως ο Αφελάι αποχωρεί οριστικά από τους «ερυθρόλευκους», αν και ο ατζέντης του Μ. Ραϊόλα δήλωσε ότι ο παίχτης θα παραμείνει στο λιμάνι.
Ο Αφελάι μέχρι τώρα στους πρωταθλητές έχει οχτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα με δύο γκολ και έξι στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου πάλι έχει πετύχει δύο τέρματα. Γενικά η απόδοσή του έχει κινηθεί σε «ρηχά νερά», ενώ μέσα στα αποδυτήρια δείχνει να είναι «ξένο σώμα».
Αν αποχωρήσει από το λιμάνι, ο Ολυμπιακός ξεφορτώνεται το πιο βαρύ του συμβόλαιο (2.000.000 ευρώ) και τότε θα μπορεί να κάνει την οικονομική υπέρβαση για τον αντικαταστάτη του Ολλανδού. Ενας υποψήφιος είναι ο Τσέχος Ροζίτσκι της Αρσεναλ, για τον οποίο οι Πειραιώτες έχουν ρωτήσει τους «κανονιέρηδες» και περιμένουν να δουν τις προθέσεις του 34χρονου μεσοεπιθετικού.

Αν πει το «ναι» στην προοπτική να αγωνιστεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στην Ελλάδα, θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την Αρσεναλ, καθώς ο Ροζίτσκι θέλει πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος της περιόδου, με βάση το συμβόλαιο που έχει με τους Λονδρέζους.
Χθες δημοσιεύματα στην Τσεχία ανέφεραν πως ιδανικός προορισμός για τον Ροζίτσκι είναι ο Ολυμπιακός για να αγωνιστεί έξι μήνες ή έναν χρόνο, πριν πάει στη Σπάρτα Πράγας για να κλείσει την καριέρα του.
Για τα άκρα, υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον για τον Σκόκο και σύμφωνα με πληροφορίες τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξει επαφή των «ερυθρολεύκων» με τον ατζέντη του Αργεντινού.

O Ρικάρντο Κόστα
Πάντως πριν από όλους θα αποκτηθεί ο κεντρικός αμυντικός, αφού ο Μίτσελ «καίγεται» να καλύψει τα κενά του Αμπιντάλ και του τραυματία Μποτία. Ο εκλεκτός του Ισπανού τεχνικού είναι ο 34χρονος Ρικάρντο Κόστα, που αγωνίζεται στο Κατάρ στην Αλ Σαϊλίγια και από τον οποίο ζητήθηκε να απαντήσει σήμερα. Ο διεθνής Πορτογάλος στόπερ είναι πολύ έμπειρος και έχει στην πλάτη του μια σπουδαία καριέρα, με βασικότερους σταθμούς του την Πόρτο (κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ και το ΟΥΕΦΑ), τη Βόλφσμπουργκ και τη Βαλένθια.
Βέβαια αποτελεί ερωτηματικό η αγωνιστική του κατάσταση, καθώς το καλοκαίρι προτίμησε να πάει στο χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα του Κατάρ, αλλά από τη στιγμή που είναι επιλογή του Μίτσελ, αυτός θα πάρει και την ευθύνη της μεταγραφής.
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και δεύτερος στόπερ (χθες το βράδυ δημιουργήθηκε πάλι μια έντονη φημολογία για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο), αλλά και ένα αμυντικό χαφ.
Υποψήφιοι είναι ο Ουσέρο του Αστέρα Τρίπολης και ο Κεϊτά της Καλλονής, με τον δεύτερο να έχει προβάδισμα, καθώς έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template