Ο τραπεζίτης δολοφόνος του Χονγκ Κονγκ -Ενας μοναχικός κόσμος σεξ και ναρκωτικών [εικόνες]

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Πρόκειται για τον 29χρονο που συνελήφθη κατηγορούμενος για δύο ανθρωποκτονίες. Στο διαμέρισμά του βρέθηκαν τα αποκεφαλισμένα πτώματα δύο ιερόδουλων. 
Κάθε ημέρα, ο Τζάτινγκ ζούσε ανάμεσα σε δύο ουρανοξύστες. Εκείνον στον οποίο ήταν το διαμέρισμά του και εκείνον στο οποίο δούλευε. Απήχαν τρία λεπτά ο ένας από τον άλλο, με ταξί. Όταν επέστρεφε στο σπίτι του, κολυμπούσε στην πισίνα της ταράτσας, έκανε ένα τσιγάρο στο καπνιστήριο, ή έτρωγε στο τριών αστεριών Michelin εστιατόριο. Ολα αυτά, χωρίς να βγει από τον ουρανοξύστη.



Αλλά συχνά, περπατούσε για ακριβώς τέσσερα λεπτά, μέχρι την κοντινή παμπ, που έμοιαζε βγαλμένη από αγγλικό προάστιο, αλλά βρισκόταν στην καρδιά του Χονγκ Κονγκ. Ο 29χρονος έπινε εκεί, καμιά φορά με μερικούς συναδέλφους από την τράπεζα, κάνοντας λογαριασμούς τουλάχιστον 500 λιρών. Και βγαίνοντας από την παμπ, σε λιγότερο από ένα λεπτό, έμπαινε σε έναν άλλο κόσμο. Στο κλαμπ New Makati, εκεί όπου κορίτσια ντυμένα με γυαλιστερά φορέματα έψαχναν εκείνον που ήθελε να πληρώσει για λίγη... παρέα.



Για τους ντόπιους, οι ξένοι που εργάζονται στο Χονγκ Κονγκ είναι οι «gweilo», οι άνθρωποι φαντάσματα. Τους λένε έτσι όχι μόνο για το χρώμα του δέρματός τους, αλλά για να περιγράψουν πως τριγυρνούν στην πόλη, χωρίς σημείο αναφοράς.

«Η ζωή τους είναι θλιβερή και βαρετή», είπε ένας πρώην τραπεζίτης μιλώντας στην Telegraph. «Κάνουν βάρδιες 14 ωρών, δεν έχουν φίλους ή σχέσεις, τα σπίτια τους είναι άδεια, δέχονται μεγάλη πίεση, έχουν μία βαρετή δουλειά και καμία ιδέα για το τι συμβαίνει γύρω τους, αφού δεν έχουν χρόνο ούτε για να διαβάσουν εφημερίδα. Αυτό μπορεί να ερμηνεύσει γιατί καταφεύγουν στις ιερόδουλες και τα ναρκωτικά», εξηγεί.



Σύμφωνα με τον ίδιο και τα δύο αυτά στοιχεία είναι κάτι περισσότερο από κοινά στις ζωές των ξένων τραπεζιτών στο Χονγκ Κονγκ. «Ενας από τους λόγους που καταφεύγουν στις ιερόδουλες είναι επειδή δουλεύοντας 14 ώρες αδυνατούν να διατηρήσουν μία σχέση. Η κοινωνία εδώ κοιτάζει από την άλλη, οπότε είναι πιο εύκολο για εκείνους», προσθέτει.

Για ένα διάστημα, ο Τζέτινγκ είχε σχέση με την Αριάν Γκουάριν, ή Γιάνι, την οποία γνώρισε στις Φιλιππίνες, όπου καταφεύγουν πολύ από το Χονγκ Κονγκ για την πιο «βρώμικη» νυχτερινή ζωή που έχει. Ομως δεν κράτησε πολύ, καθώς εκείνη τον χώρισε.

Μετά από αυτό, η συμπεριφορά του άλλαξε δραματικά. Εξαφανιζόταν για ημέρες και εμφανιζόταν ξαφνικά για να φάει απίστευτες ποσότητες φαγητού ταυτόχρονα. Πήγαινε στο μπαρ και έπινε τα ποτά άλλων πελατών. Και έψαχνε γυναίκες στο New Makati. Εκεί τελικά βρήκε ένα από τα δύο θύματά του. Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι πιθανό να επέστρεψε στην παμπ που σύχναζε για ένα ποτό, αφού σκότωσε το πρώτο θύμα του, την 25χρονη Σουμάρτι Νίνγκις, το σώμα της οποίας βρέθηκε σε μία βαλίτσα, στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του, στον 31ο όροφο. Το άλλο του θύμα ήταν η Τζέσε Λορένα.



Οταν συνελήφθη, αξύριστος, χλωμός και πρησμένος, ήταν σχεδόν αδύνατο να τον αναγνωρίσει κανείς από τις φωτογραφίες που είχε βγάλει την εποχή πριν πάει στο Χονγκ Κονγκ. Σύμφωνα με πρώην και νυν συναδέλφους του, αμείβονταν με εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Εχοντας περισσότερα χρήματα από όσα μπορούσε να ξοδέψει, μία δουλειά που του προκαλούσε τεράστια πίεση και συνεχείς αποτυχίες στην προσωπική ζωή, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο τις προηγούμενες εβδομάδες. Εφτασε στο σημείο να ουρλιάζει στην παμπ όπου σύχναζε ότι είναι ψυχοπαθής. Κάποιοι φίλοι του συνέστησαν να επισκεφθεί έναν ψυχίατρο. Δεν το έκανε ποτέ. Και η επόμενη φορά που έμαθαν νέα του, ήταν όταν συνελήφθη για δύο δολοφονίες. πηγη


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template