Απάντηση Μελισσανίδη στις βολές Μαρινάκη

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν άφησε αναπάντητα τα όσα ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στη συνεδρίαση της Super League. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον κατηγόρησε για την επίθεση στον διαιτητή Ζωγράφο και ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έδωσε σκληρή απάντηση! Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρθηκε σε «εγκληματική οργάνωση» και τόνισε ότι «μάλλον ψάχνει για πρόθυμους ηλίθιους ο υπό διπλή εισαγγελική δίωξη για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο»! Παράλληλα, καταδίκασε την επίθεση στο Ζωγράφο και ξεκαθάρισε ότι η απάντηση θα δοθεί στα δικαστήρια.
Αναλυτικά:
«Mε τεράστιο ενδιαφέρον παρακολουθώ τις τελευταίες ώρες την συγκινητική προσπάθεια του κ. Μαρινάκη να βάλει τέλος στην βρωμιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου!!!!
Αυτοί που έχουν κληθεί εδώ και πολύ καιρό να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και στους εισαγγελείς στο πλαίσιο της έρευνας για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, αυτοί που κατηγορούνται για εκβιασμούς, δωροδοκίες, ξυλοδαρμούς και ανατινάξεις, που έχουν καταστρατηγήσει κάθε αξία υγιούς ανταγωνισμού απαξιώνοντας το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, έχουν το θράσος να μιλούν για ηθική, αξίες και πρόοδο.
Την ίδια στιγμή που ο φίλαθλος κόσμος στην Ελλάδα ξέρει ότι δεν έχουμε έντιμο ποδόσφαιρο. Έχουμε ανέντιμο σύστημα. Εγκληματική οργάνωση. Πρωτάθλημα μαϊμού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με θράσος μας κάνει μαθήματα ηθικής και χτίζει την άμυνά του.
Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ανακάλυψε σήμερα με αφορμή το θλιβερό και καταδικαστέο γεγονός του ξυλοδαρμού του Χριστόφορου Ζωγράφου, δείχνουν άνθρωπο σε κατάσταση πανικού. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του εν όψει του αναμενόμενου «πορίσματος» του Αθλητικού Εισαγγελέα. Αντιλαμβάνομαι επίσης την ανάγκη του να στρέψει την προσοχή του κοινού σε τρίτους. Με την μόνη διαφορά ότι ο ένοχος δεν μπορεί να δημιουργεί ενόχους.

Μάλλον ψάχνει για πρόθυμους ηλίθιους ο υπό διπλή εισαγγελική δίωξη για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.
Να δικαστεί η εγκληματική οργάνωση, να απελευθερωθεί το ποδόσφαιρο, να πάψει να είναι τσιφλίκι του ενός. Ας το χωνέψουν επιτέλους ότι το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους. Για μια ακόμη φορά καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση στον κ. Ζωγράφο. Την απάντηση στον συκοφάντη θα δώσουν τα Αρμόδια Ελληνικά Δικαστήρια».

Ο Μαρινάκης κατονόμασε τον Μελισσανίδη για Ζωγράφο
Νωρίτερα, μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στα όσα είχε τονίσει λίγο πριν λέγοντας τα εξής: «Δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει να αντιμετωπίσει μια δολοφονική ενέργεια. Είχα την ηθική υποχρέωση να έρθω στο Δ.Σ. με μεγάλη μου λύπη και προβληματισμό και να καταγγείλω με ονόματα και με επίθετα τι ακριβώς με έχουν ενημερώσει οι συνεργάτες μου για το τι έχει συμβεί αυτές τις μέρες και έχει άμεση σχέση με αυτόν τον ξυλοδαρμό. 
Το τι έχει γίνει τις τελευταίες τρεις μέρες και έχει σχέση άμεση με αυτό το γεγονός, με τον ξυλοδαρμό του κ. Ζωγράφου. Με την κατάσταση του κ. Ζωγράφου σήμερα. Είναι κάτι που πλήττει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι στην διάθεση και της αστυνομίας και της δικαιοσύνης και των εισαγγελέων να με καλέσουν.

Να πάρουν τα πρακτικά του Δ.Σ. και να πράξουν ανάλογα. Για όλα αυτά που συμβαίνουν, όχι μόνο αυτές τις μέρες, αλλά και πέρσι στη Γ' Εθνική και φέτος στη Football League και το τι έρχεται του χρόνου στη Super League. Πρέπει όλα αυτά να μας προβληματίσουν. Σε έναν φούρνο στην Καλαμάτα υπήρξε ένα ατυχές γεγονός. Με ανώνυμες καταγγελίες, οι εισαγγελείς άνοιξαν το τηλέφωνό μου, του προέδρου του Ολυμπιακού, των αντιπροέδρων, του κ. Θεοδωρίδη, του κ. Βρέντζου, για ένα διάστημα 3 μηνών, 4 μηνών, δεν ξέρω ακριβώς και μας άκουγαν καθημερινά. Έχει γίνει μία έρευνα σε όλο της το μεγαλείο.
Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ασχολήθηκαν. Καλά έκαναν. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Αλλά πρέπει με τον ίδιο ζήλο και οι εισαγγελείς και η αστυνομία και οι αρμόδιες Αρχές και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να αντιμετωπίσουν τις κτηνωδίες που έχουν γίνει, το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 
Να ανοίξουν τηλέφωνα.
Να γίνει μία σωστή έρευνα και να είστε σίγουροι πως θα βγάλουμε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι νοικοκύρηδες και ποιοι οι τυχοδιώκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να ανοίξουν τηλέφωνα για να δούμε ποιοι είναι οι νοικοκύρηδες και ποιοι οι τυχοδιώκτες και οι λαθρέμποροι, που έχουν μάθει να απειλούν παράγοντες, διαιτητές, ανθρώπους του ποδοσφαίρου, αλλά να έχουμε και δολοφονικά χτυπήματα, για να τους φοβίσουν, να τους φιμώσουν και να πετύχουν το σκοπό τους. Nα έχουμε και ξυλοδαρμό και δολοφονικά χτυπήματα, μόνο και μόνο για να τους φιμώσουν, μόνο και μόνο για να τους φοβίσουν, μόνο και μόνο για να πετύχουν τον σκοπό τους. Και αυτό πρέπει να σταματήσει! Δεν μπορούν αυτοί οι τυχοδιώκτες να διώξουν τους νοικοκύρηδες από αυτόν εδώ τον τόπο.

Δεν το επιτρέπω εγώ αυτό. Δεν το επιτρέπουν όλοι οι υγιείς Έλληνες και είναι κάτι το οποίοι πρέπει να μας προβληματίσει πάρα πολύ σοβαρά. Επίσης σκέφτομαι στις επόμενες 15 με 20 μέρες, να δώσω μία συνέντευξη Τύπου γιατί δεν έχω μιλήσει εδώ και 4,5 χρόνια για το τι έχω κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τι σχέση έχω εγώ με το κράτος, τι έχω πληρώσει, τι έχουμε πληρώσει σαν Ολυμπιακός και το τι έχουμε κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και επίσης τι έχουν κάνει αυτοί οι τύποι που θέλουν να φέρουν την διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα είμαι χαρούμενος και ανακουφισμένος όλα αυτά να μην τα λέω μπροστά στις κάμερες αλλά στις αρμόδιες αρχές που πρέπει να πράξουν ανάλογα. Ευχαριστώ». πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template