Αυτό τουλάχιστον λένε οι εταιρείες. Στην πραγματικότητα Ακτή Ελεφαντοστού και Γκάνα προμηθεύουν το 46% της παγκόσμιας ανάγκης σε κακάο (δείτε την παγκόσμια παραγωγή κακάο στο σχετικό πίνακα πηγή Wikipedia) αλλά αυτό τους είναι αρκετό για να προωθήσουν το μεταλλαγμένο κακάο. Όπως εξηγεί ο περιχαρής εκφωνητής του ρεπορτάζ οι ειδικοί έχουν τη λύση έτοιμη: Το γενετικά μεταλλαγμένο κακάο θα είναι όχι μόνο απρόσβλητο από οθώνειες αλλά επιπρόσθετα παράγει εφτά φορές περισσότερο κακάο από τις κανονικό.
Έτσι σε λίγα χρόνια οι σοκολάτες που θα τρώμε θα έχουν γενετικά μεταλλαγμένο κακάο εάν δεν έχουν ήδη χωρίς να έχει διαρρεύσει για ευνόητους λόγους. πηγη
0 comments:
Πείτε μας την γνώμη σας
Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !