Παιχνίδια Μουστάκας τώρα και στο Μοναστηράκι!

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Παιχνίδια Μουστάκας τώρα και στο Μοναστηράκι!Της Στεφανίας Σούκη.
Άφιξη- έκπληξη στην ''καρδιά'' της Αθήνας, στην πλατεία Μοναστηρακίου αυτή τη φορά από μία παραδοσιακή ελληνική αλυσίδα παιχνιδιών.
Τα γνωστά παιχνιδάδικα Μουστάκας θα ανοίξουν περί τα τέλη Νοεμβρίου το πρώτο τους κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή τόσο για την ίδια την εταιρεία όσο και για το εμπόριο της ευρύτερης περιοχής.

“Το σημείο είναι εξαιρετικό, ακριβώς πάνω στην πλατεία και δίπλα στο σταθμό του μετρό. Το κατάστημα θα είναι επιφάνειας 3.000 τ.μ. και θα ανοίξει προς το τέλος Νοεμβρίου, έτοιμο να υποδεχτεί τους καταναλωτές για την περίοδο των Χριστουγέννων”,
αναφέρει στο newmoney.gr o κ. Νίκος Μουστάκας, διευθύνων σύμβουλος της Μουστάκας ΑΕΒΕ.
 Παρεπιπτώντως ως προς το τελευταίο, υπολογίζεται ότι περί το 1/3 των ετήσιων πωλήσεων συνολικά στα καταστήματα παιχνιδιών πραγματοποιούνται μέσα στα Χριστούγεννα. Το νέο κατάστημα της εταιρείας, η οποία χαρακτηρίζει εαυτόν ως ''παραδοσιακό'' παιχνιδάδικο θα ανοίξει εκεί όπου παλιά λειτουργούσε κατάστημα της Γενικής Τράπεζας “με μεγάλο πλεονέκτημα το ότι απευθύνεται σε μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού,” όπως επισημαίνει ο κ. Μουστάκας.

Η εταιρεία Μουστάκας, η οποία αναμένεται να πραγματοποιήσει για εφέτος πωλήσεις άνω των 35 εκατ. ευρώ κατάφερε να σταθεί μέσα στην κρίση και μάλιστα να συνεχίσει τα πλάνα επέκτασής της στην ελληνική αγορά:
Στο χειρότερο σημείο της κρίσης και συγκεκριμένα το 2012, η εταιρεία αποφάσισε να επεκταθεί στη Βόρεια Ελλάδα με νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια επέκτεινε τη συνεργασία της με τη γνωστή φίρμα παιχνιδιών Lego αναλαμβάνοντας πλέον τη λειτουργία του φερώνυμου καταστήματος στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. “Μέσα στην κρίση διαπιστώσαμε και πολλές ευκαιρίες. Κερδίσαμε μερίδιο σε μία αγορά, η οποία συρρικνώνεται κι αυτή την στιγμή η εταιρεία διαθέτει 10 σημεία πώλησης Μουστάκας και 1 Lego Store με ανοικτά τα πλάνα περαιτέρω επέκτασης στην ελληνική αγορά. Ηδη για τον σκοπό αυτό εξετάζουμε και άλλες περιπτώσεις καταστημάτων εκτός Αττικής”, επισημαίνει ο κ. Μουστάκας.

Η απόφαση της οικογένειας Μουστάκα να ανοίξει το πρώτο μεγάλο παιχνιδάδικο στο κέντρο της Αθήνας ελήφθη το περασμένο καλοκαίρι, προσβλέποντας στην αλλαγή της εικόνας της ελληνικής πρωτεύουσας: «Το κέντρο αλλάζει και πλέον θεωρούμε ότι θα αλλάξει προς το καλύτερο», αναφέρει ο κ. Μουστάκας.
Αντίστοιχες βλέψεις φαίνεται να έχει και η διοίκηση του Απ. Βακάκη του ομίλου Jumbo, ο οποίος προχώρησε προ εβδομάδων στην κατάθεση της μίας και μοναδικής προσφοράς για το πρώην ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 7.500 τ.μ. της αλυσίδας FOKAS στην οδό Σταδίου, ιδιοκτησίας του Ταμείου Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται όμως να ‘’κόλλησε’’ λόγω του χαμηλού μισθώματος που προσέφερε ο όμιλος: Την στιγμή που το Ταμείο ζητούσε μίσθωμα περί τα 56.000 ευρώ το μήνα, η αλυσίδα Jumbo προσέφερε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μίσθωμα 20.000 ευρώ και ένα επιπλέον 5% επί του μηνιαίου τζίρου. 
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template