«Απογειωνόμαστε» είπε ο Σαμαράς... με την Malaysia Airlines!

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014


Ακούγοντας, όσο μπόρεσα βέβαια, τον τιτανοτεράστιο Σταύρο Θεοδωράκη (ομολογώ ότι θέλει πολύ κουράγιο το παπαρδέλομπουρδακούειν) οδηγήθηκα στο συμπέρασμα ότι το παιδί (!) εντέλει, δεν είναι καλά… καθόλου καλά…. Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα κύριε Θεοδωράκη, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις… Όλα μας τα είπες Σταυράκη, από τον πεφωτισμένο νεοφιλελεύθερο μέχρι τον ρεαλιστή αριστερό και μολυβένια στρατιωτάκια του ΣΥΡΙΖΑ! Το μόνο που δε μας είπες είναι πως τα λεφτά τα φέρνει ο πελαργός! Τελικά ή δεν μπορείς Σταυράκη ή δεν έχεις ιδέα τι σου γίνεται, καθότι Σταυράκη το να πηγαίνεις στην εκκλησία δε σε κάνει χριστιανό, όπως και το να πηγαίνεις σε γκαράζ δε σε κάνει αυτοκίνητο… Αντιληπτόν;

= = =

Σοφία Βούλτεψη: «Τί είναι ο Τσίπρας να θέλει να μιλάει και να τον καλύπτουμε;»

Χάρρυ Κλυνν: Τι είναι η Σοφία Βούλτεψη που θέλει να πέρδεται και να έχει την απαίτηση από τον ελληνικό Λαό να εκλαμβάνει τα ηχηρά «πορδίσματά» της ως πολιτικά σχόλια;».

= = =

Όση σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο, άλλη τόση έχει και το ΠαπαρηγοΚουτσούμπειο πατεριτσομαγαζάκι με το ΚΚΕ των αγωνιστών και των ηρώων… ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

= = =

Το 60% των προηγμένων αντιαεροπορικών συστημάτων της χώρας είναι ρωσικής προέλευσης και ενόψει των κυρώσεων της ΕΕ στην Ρωσία δεν βρέθηκε ούτε ένας κυβερνητικός μαλάκας να πει κουβέντα, ούτε ένας ανώτατος στρατιωτικός δεν άνοιξε το στόμα του, ούτε ένα κωλοδημοσιογραφάκι της μακαρονάδας δεν τόλμησε να πει, ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ; Κοινώς, ομαδική γαργάρα οι δουλάρες…

= = =

ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ… Το μακρύ και επώδυνο χωρίς επιστροφή ταξίδι στον τελματώδη κόσμο των σκιών και των ψιθύρων έχει ήδη προ πολλού αρχίσει και κάθε προσπάθεια επιστροφής στον κόσμο της λογικής φαντάζει μάταιη…

= = =

Στην Ελλάδα ανακαλύφθηκε το PAP test… και στην Ελλάδα καταργείται! Ω! χώρα των θαυμάτων, των θυμάτων και των πολιτικών αποπάτων… Θα ονομάζεται πλέον SAM test, από το Σαμαράς ή VOP test, από το Βορίδης… Εκτός και αν ακολουθήσουν ακόμα πιο εξωφρενικοί περιορισμοί για εξετάσεις στον ΕΟΠΥΥ, οπότε μπορεί να ονομάζεται και ANNA KARAMANLI test!

= = =

Θείο Γιώργο, αν εσύ είσαι εκείνος που έγραψε το λόγο του Σαμαρά στη ΔΕΘ θα σου ΄λεγα να κόψεις τις φλέβες σου ή τουλάχιστον να πηδήξεις από κανένα μπαλκόνι… αν σου έχει απομείνει εισέτι ίχνος φιλότιμου.(«ΦΙΛΟΤΙΜΟ» είναι να φτιάχνεις «Μουσείο Καλαμάτας» δίπλα στην Ακρόπολη!)

= = =

Πέρσι με το επίδομα θέρμανσης το λίτρο το πετρέλαιο είχε περίπου 0,97 ευρώ, φέτος με 30% μείον στο φόρο θα έχει 1,90 ευρώ! Θαύμα... Θαύμα!!!...Παρακαλούνται οι επώνυμοι τραγουδιστές να πεθαίνουν μέχρι Δευτέρα, γιατί αλλιώς δεν προλαβαίνουν οι κυριακάτικες εφημερίδες να βγάζουν CD.

= = =

Πήγα στην Τράπεζα και μου είπαν ότι ο λογαριασμός μου είναι συλημένος από το Δημόσιο.

Δ υνατότητα να υλοποιούν επενδύσεις σε όλες τις χώρες του κόσμου. Σύμφωνα με το περιοδικό Fortune, το 2013 οι 500 μεγαλύτερες πολυεθνικές επιχειρήσεις του κόσμου, πραγματοποίησαν πωλήσεις 31.100 δις $ έχοντας σύνολο κερδών 2.000 δις $.
Από την ανωτέρω ανάλυση, το καίριο συμπέρασμα που συνάγεται, είναι ότι οι αναπτυξιακοί ρυθμοί, τόσο της παγκόσμιας οικονομίας, όσο και των επιμέρους χωρών που συγκροτούν το διεθνές οικονομικό σύστημα, εξαρτώνται από τις παραγωγικές δυνατότητες και τα επενδυτικά κεφάλαια των πολυεθνικών εταιρειών. 
Το σύνολο των άμεσων επενδύσεων σε όλες τις χώρες του κόσμου, πραγματοποιείται από τις πολυεθνικές εταιρείες. Η χώρα μας χρειάζεται επειγόντως ξένα κεφάλαια για την υλοποίηση επενδυτικών έργων σε διάφορους κλάδους και τομείς της εθνικής μας οικονομίας. Στην επόμενη επιφυλλίδα μας, με την παράθεση σχετικού στατιστικού πίνακα, θα διαπιστωθεί ο τεράστιος ρόλος των άμεσων επενδύσεων στην οικονομική ανάπτυξη όλων των χωρών της διεθνούς οικονομίας και θα επισημανθεί η αναγκαιότητα χάραξης εθνικής στρατηγικής για την προσέλκυση ξένων κεφαλαίων για αποδοτικές επενδύσεις. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template