Ο γάμος της απόλυτης χλιδής για τον Χάρη Δαυίδ..

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Tης Μαρίας Λεμονιά.Διακόσιες πενήντα εξέχουσες προσωπικότητες από τον παγκόσμιο επιχειρηματικό κόσμο ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Χάρη Δαυίδ για τον δεύτερο γάμο του. Αυτή τη φορά ο «Mr Coca-Cola»
νυμφεύθηκε στην Πάτμο την εκλεκτή της καρδιάς του, άλλοτε δασκάλα των παιδιών του, Λάνα Ντιμπιέρ.
«Επρόκειτο για έναν γάμο απόλυτης χλιδής, καθώς τα πάντα ήταν πληρωμένα για τους καλεσμένους - ακόμη και τα έξοδα μεταφοράς», σχολίασαν οι γνωρίζοντες, υπογραμμίζοντας ότι «ο Χάρης ήθελε να περιποιηθεί τους προσκεκλημένους βάζοντας στόχο να μην ξοδέψουν εκείνοι από την τσέπη τους ούτε ένα ευρώ».
Την Παρασκευή το απόγευμα, όσοι επιχειρηματίες δεν θέλησαν να μεταβούν στην Πάτμο διά θαλάσσης με το δικό τους γιοτ έφτασαν με νοικιασμένα αεροσκάφη της Αegean στη Σάμο. Από εκεί επιβιβάστηκαν στο ειδικά ναυλωμένο σκάφος «Kassandra Delfinous» της Olympic Cruises, καθώς η Πάτμος δεν διαθέτει αεροδρόμιο.

Η VIP περιποίηση συνεχίστηκε, καθώς πούλμαν παρέλαβαν τους καλεσμένους μεταφέροντάς τους στα καλύτερα καταλύματα του νησιού. Το βράδυ παρατέθηκε δεξίωση ασύλληπτης πολυτέλειας στο ξενοδοχείο «Patmos Aktis» με σέρβις πολλών αστέρων από σεφ, DJ κ.λπ., ενώ προσφέρθηκαν εδέσματα και τα πιο φίνα αλκοολούχα - με ιδιαίτερη έμφαση, βέβαια, στον δροσερό και τερψιλαρύγγιο καμπανίτη.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, εφόσον στον γάμο του Χάρη Δαυίδ θα παρίστατο ακόμη και ο πρόεδρος του Διεθνούς Εμπορίου της Coca-Cola, Μουχτάρ Κεντ. Η οικογένεια Δαυίδ είχε δώσει σαφή εντολή να αποκλειστεί κάθε πρόσβαση σε εκπροσώπους του Τύπου, δημοσιογράφους, φωτογράφους κ.λπ.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία της Πανα­γίας των Κοιμητηρίων, η οποία βρίσκεται στη Χώρα της Πάτμου. Γαμπρός και νύφη έφτασαν με τη συνοδεία ντόπιων μουσικών, αλλά και των πέντε παιδιών που έχουν από προηγούμενους γάμους. Τον γάμο τέλεσε ο μητροπολίτης Νιγηρίας Αλέξανδρος και λόγω της ιδιαίτερης σχέσης της Πάτμου με τη χριστιανική παράδοση η τελετή είχε τον χαρακτήρα μιας ιδιαίτερης μυσταγωγίας.

Το γαμήλιο γλέντι ήταν προγραμματισμένο για το ίδιο βράδυ στους Αρκιούς, ένα μικρό νησί που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την Πάτμο. Οι περίπου 250 καλεσμένοι έφτασαν εκεί με σκάφη προκειμένου να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις, τις οποίες είχε επιμεληθεί η εταιρεία catering «George Place». Στην πλατεία των Αρκιών ακολούθησε ξέφρενο πάρτυ με ζωντανή μουσική από τους τοπικούς οργανοπαίκτες Μαθιό, Νίκο και Θανάση και μπόλικο ρύζι το οποίο έριξαν οι καλεσμένοι στους νεόνυμφους αμέσως μόλις εκείνοι αποβιβάστηκαν.

Ενα μοντέρνο παραμύθι


Ο Χάρης Δαυίδ, γιος του Γιώργου Δαυίδ, ο οποίος προΐσταται του ομίλου Λεβέντη - Δαυίδ, ανήκει στους μεγαλύτερους και πιο ισχυρούς επιχειρηματικούς οίκους της χώρας, καθώς είναι συνέταιρος στην Coca Cola-3E. Ανθρωπος με λαμπρές σπουδές σε Ευρώπη και Αμερική, ασχολήθηκε από νωρίς με τις επιχειρήσεις της οικογέ­νειας. Ο πατέρας του θέλησε να τον ρίξει από νωρίς στα βαθιά στέλνοντάς τον για δουλειά στο εξωτερικό. Από το 1989 έως το 1991 ο Χάρης Δαυίδ εργάστηκε σε οργανικές θέσεις του ομίλου Λεβέντη στη Νιγηρία, ενώ αργότερα έγινε πρόεδρος του ομίλου Plias, αντιπρόεδρος του ομίλου Κατσέλη, της εταιρείας Leventis PLC, της νιγηριανής εταιρείας εμφιάλωσης αναψυκτικών κ.λππηγη


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template