Φρικαλεότητες δολοφόνων-Πριν του σκοτώσουν τους τσάκισαν στο ξύλο

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

(Στις φωτο οι δύο αγνοούμενοι νεαροί που βρέθηκαν στη χαράδρα της Καρδαμύλης και τελικά αναγνωρίστηκαν σήμερα από την αστυνομία ως τα θύματα άγριας δολοφονικής ενέδρας – Η
αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δολοφόνων)
Τους πιο άσχημους φόβους επιβεβαίωσε η έρευνα που έγινε στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα.
Οι άνδρες της ΕΜΑΚ που κατέβηκαν στη δύσβατο μέρος όπου είχαν εντοπιστεί τα δύο κορμιά βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.
Τα σώματα του 25χρονου και του 26χρονου που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν και έφυγαν από την Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα έφεραν πολλαπλά τραύματα από πυροβόλο όπλο στο σώμα και το κεφάλι.
Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για πυροβολισμούς, ενώ αναγνωρίστηκε και η ταυτότητα των δύο νεαρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες δέχθηκαν βροχή πυροβολισμών. Έχουν πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα, αλλά και στο κεφάλι όπου όπως φαίνεται οι δολοφόνοι τους τους έριξαν και τη χαριστική βολή.
Οι δράστες πιθανότατα πριν πυροβολήσουν με καραμπίνα προέβησαν και σε ξυλοδαρμό των θυμάτων, ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι το έγκλημα έγινε σε άλλο σημείο και στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τα σώματα των δύο ανδρών σε ένα σημείο του δρόμου κοντά σε γέφυρα όπου πέταξαν τα άψυχα κορμιά στο βάραθρο.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ:

Μόλις λίγο μετά τις επτά το πρωί κλιμάκιο της ΕΜΑΚ μπόρεσε να φτάσει κοντά και να ξεκινήσει τη διαδικασία ανάσυρσης.
Αναπάντητα τα ερωτήματα για την εξαφάνιση των δύο φίλων.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για τους δύο νεαρούς. Ο ιατροδικαστής που ήδη βρίσκεται στο σημείο θα εξετάσει τις σωρούς και θα αποφανθεί τόσο για την ταυτότητα ΄όσο και για τις συνθήκες θανάτου των δύο ανδρών.
Ήδη ωστόσο κυκλοφορούν φήμες για άγριο ξυλοδαρμό και για εγκληματική ενέργεια, τίποτε ωστόσο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από την αστυνομία. Επίσης δεν έχει εντοπιστεί και η μηχανή, όπως λένε και τα τοπικά μέσα, αλλά και αυτή είναι μια πληροφορία που δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία.

ΧΘΕΣ:

Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο νεαροί που είχαν χαθεί από τα ξημερώματα στην περιοχή της Μάνης, ύστερα από εκτεταμένες

έρευνες που πραγματοποίησαν Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα πτώματα του 26χρονου από την Καλαμάτα και του 25χρονου από τη Σάμο βρέθηκαν σε κάποιο σημείο της διαδρομής που ακολούθησαν, φεύγοντας με μοτοσυκλέτα από το χωριό Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα.

Στις έρευνες για τους δύο αγνοούμενους νέους συμμετείχε το απόγευμα κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ από την Ελευσίνα, με δύο άνδρες και ένα εκπαιδευμένο σκύλο που πραγματοποίησαν έρευνες σε «δύσκολα» σημεία της διαδρομής.

Η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι δύο νεαροί με τους οικείους τους ήταν μεταξύ 12:30 και 1:30 τα ξημερώματα της Τρίτης και από τότε δεν είχαν δώσει σημείο ζωής.

Οι γονείς του 26χρονου και συγγενικό πρόσωπο του 25χρονου δήλωσαν την εξαφάνιση δύο νεαρών στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Οι έρευνες ξεκίνησαν γύρω στις 3 το μεσημέρι και επικεντρώθηκαν στην περιοχή μεταξύ Κάμπου και Καρδαμύλης.

Μέχρι στιγμής εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου των δύο νεαρών.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο νέοι έπεσαν σε φονική ενέδρα για άγνωστους λόγους και ξυλοκοπήκαν μέχρι θανάτου.
ΝΩΡΊΤΕΡΑ

Μετά από επικοινωνία με την οικογένεια Σγουρού(αγνοούμενου νεαρού που δεν είναι απαραίτητο να συνδυάζεται με την δολοφονία των δύο νεαρών που εντοπίστηκαν σε χαράδρα), το tharrosnews.gr δημοσίευσε φωτογραφίες αλλά και τα ονόματα των δύο παιδιών με σκοπό κάποια πληροφορία.
Τα ονόματα είναι Κώνσταντίνος Σγουρός και Γιάννης Κομμάτης και είναι οι νεαροί στις φωτογραφίες.
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας , της Πυροσβεστικής καθώς και εθελοντικών ομάδων για τον εντοπισμό ενός 25χρονου και ενός 26χρονου. Οι δυο νεαροί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη έφυγαν από την Καρδαμύλη με μηχανάκι με κατεύθυνση την Καλαμάτα και από τότε δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής. Οι εκτεταμένες έρευνες που διενεργούνται από νωρίς το πρωί δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής αποτέλεσμα και στην περιοχή αναμένεται κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Αθήνα με ειδικούς ερευνητές καθώς και δυο εκπαιδευμένα σκυλιά. makeleio.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template