Παγκόσμιο σοκ! 295 οι νεκροί απο κατάρριψη αεροσκάφους Μπόϊνγκ 777, των Μαλαισιανών αερογραμμών

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Mία νέα αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Ανατολική Ουκρανία. Αεροσκάφος τύπου, Μπόϊνγκ 777, των Μαλαισιανών αερογραμμών συνετρίβη στην Ουκρανία,
κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, παρασύροντας στον θάνατο 295 ανθρώπους. Νεότερες αναφορές κάνουν λόγο για περισσότερους από 300 νεκρούς, εκ των οποίων οι 23 αμερικάνοι πολίτες, οι 71 Ολλανδοί, οι 9 Βρετανοί και οι 4 Γάλλοι.
Στο Boeing, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Άμστερνταμ - Κουάλα Λουμπούρ,
επέβαιναν 280 επιβάτες και το πλήρωμα αριθμούσε 15 μέλη, και μέχρι στιγμής όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της συντριβής είναι ανοιχτά, ακόμα και αυτό της κατάρριψης. Σύμφωνα με την ουκρανική πλευρά, το αεροπλάνο που πετούσε σε ύψος 10 χιλιομέτρων (33.000 πόδια), καταρρίφθηκε από τους ρωσόφωνους αντάρτες. Οι αντάρτες αντίθετα ανακοίνωσαν ότι το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από ουκρανικό μαχητικό.

Η στιγμή της συντριβής:


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της συντριβής

Σοκαριστικές εικόνες που μεταδίδονται από ρωσικά μέσα ενημέρωσης με τα πτώματα των επιβατών
Σύμφωνα με το Reuters, τα σωστικά συνεργεία που βρίσκονται στον τόπο της τραγωδίας κάνουν λόγο για διαμελισμένα πτώματα τα οποία έχουν εκτοξευθεί σε απόσταση 15 χλμ. και αναφέρουν πως έχουν εντοπίσει περίπου 100 σορούς...






Πρώτες εικόνες από τα συντρίμμια



Τα διαβατήρια των θυμάτων...

Οι άνδρες των σωστικών συνεργείων ανακαλύπτουν συντρίμμια και διαμελισμένα πτώματα...


Πρώτες εικόνες από τα συντρίμμια



Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας όλοι οι επιβάτες είναι νεκροί, ενώ από ρωσικής πλευράς αναφέρουν ότι ανέμεναν να εντοπίσουν το αεροσκάφος στο ρωσικό FIR στις 17.20 τοπική ώρα, κάτι το οποίο όμως δεν συνέβη ποτέ.



Απελπισμένοι οι διασώστες με τις εικόνες που αντικρύζουν...





To δρομολόγιο του αεροσκάφους
Αλληλοκατηγορίες και σενάρια
Το ρωσικό πρακτορείο Interfax μεταδίδει ότι πρόκειται για «κατάρριψη», ενώ ένας σύμβουλος της ουκρανικής κυβέρνησης δήλωσε ότι το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από πύραυλο εδάφους-αέρος.
«Από ουκρανικό μαχητικό κατερρίφθη το Boeing», αναφέρουν οι αντάρτες
Το Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών στο οποίο επέβαιναν τουλαχιστον 295 άνθρωποι κατερρίφθη από ένα ουκρανικό μαχητικό αεροσκάφος, υποστηρίζουν οι αποσχιστές αντάρτες.
«Μάρτυρες είδαν το Boeing 777 να δέχεται επίθεση από ένα ουκρανικό καταδιωκτικό αεροσκάφος. Λίγο αργότερα το αεροσκάφος κόπηκε στα δύο και έπεσε στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ. Μετά την επίθεση το ουκρανικό αεροσκάφος κατερρίφθη και έπεσε και αυτό στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ», αναφέρει ο επίσημος ιστότοπος της αυτοανακηρυχθείσας αυτής Δημοκρατίας.
Και η ρωσική κυβέρνηση διαμηνύει ότι πολεμικά της αεροσκάφη δεν βρίσκονταν στην περιοχή. Παράλληλα, ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια στον μαλαισιανό ομόλογό του, ενώ νωρίτερα είχε τηλεφωνική συνομιλία για το θέμα με τον Μπάρακ Ομπάμα.
Επίσης, ρωσικά σωστικά συνεργεία έχουν ζητήσει άδεια για να συμμετέχουν στις έρευνες.
Όπως μεταδίδει το CNN, το μαύρο κουτί του μοιραίου αεροπλάνου έχει ήδη βρεθεί και έτσι αναμένεται να γίνουν γνωστές σημαντικές λεπτομέρειες για τα αίτια της συντριβής.
Με νεότερη ανακοίνωσή τους, οι αυτονομιστές αντάρτες δηλώνουν ότι βρήκαν οι ίδιοι το μαύρο κουτί κι ότι θα το στείλουν στη Μόσχα για έλεγχο!
Εν τω μεταξύ, η ουκρανική υπηρεσία αεροπλοήγησης ανακοίνωσε ότι οι αεροδιάδρομοι στα ανατολικά όπου μαίνονται οι συγκρούσεις είναι ανοιχτοί μόνο πάνω από τα 9.600 - το μοιραίο Boeing πετούσε στα 10.400 μέτρα. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template